Dan Andrei Titere Postat Iunie 3, 2020 Share Postat Iunie 3, 2020 Am inteles. E o problema cu al meu sau e incarca ok la tensiunile specificate de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 3, 2020 Autor Share Postat Iunie 3, 2020 releul nu face fata la toti consumatorii. Am montat un CA la un F4, la ralanti cu toti consumatorii, nu scadea sub 13.6. Cu AA, scadea la 12.8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 22, 2020 Autor Share Postat Iulie 22, 2020 (editat) Stoc reinoit azi. Imi pare rau s o spun, multi clienti ajung sa cumpere de la mine dupa ce au cumparat aftermarket uri "beton" sau no name uri provenite de pe alibaba vandute aici la pret triplu decat in China si care au functionat cateva saptamani sau luni. Clientii care opteaza sa le montez eu releul cumparat de la mine, au gratuitate la refacerea contactelor imperfecte pe traseul conductoarelor de la alternator-releu-baterie. De multe ori se pierde si chiar 1V, in loc de 14,7V cat genereaza releul, la baterie ajung sub 13.8V. Editat Iulie 22, 2020 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex bTk Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Salut! Ma poti ajuta cu un releu de incarcare pentru Suzuki GSX-R 600 2004? Cod OEM: 32800-33E21 Ai in stoc si la ce pret? Multumesc anticipat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 28, 2020 Autor Share Postat August 28, 2020 Salut. Am pe stoc. Vorbim la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicky_yo Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Am avut si eu probleme cu incarcarea. prima data am schimbat bateria, apoi statorul, si nici atunci nu incarca cum trebuie. in momentul in care se incalzea releul, nu mai incarca la relanti. am dat peste acest topic la recomandarea unui prienten, am luat legatura cu el si a fost mai mult decat deschis sa ma ajute. am verificat instalatia si atunci am constatat ca si releul era cu probleme. am schimbat releul la el, cu tot cu mufe si de atunci nu mai am nici o problema. deja a trecut o luna jumate. am vrut sa ma asigur ca totul este ok. RECOMAND CU INCREDERE! nu o sa fiti dezamagiti! un istoric cu toata experianta, il gasiti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 15, 2020 Autor Share Postat Octombrie 15, 2020 Multumesc pentru feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 14, 2021 Share Postat Februarie 14, 2021 Salut, mai ai relee? 0730202594 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Sunt pe stoc relee cu mosfet. 0763681602. Editat Aprilie 9, 2021 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.dan Postat Aprilie 12, 2021 Share Postat Aprilie 12, 2021 (editat) Salutare. Defectiune rezolvata si la mine. Am montat regulatorul la Bogdan pe Honda cbr600 F4I S si lucrurile au revenit la normal. Cel vechi nu mai incarca deloc daca intra in functiune un singur bec(far sau stop frana) ,fara consumatori lucra normal.A fost ciudat rau pina i-am dat de cap .Releul s-a montat sub saua pasager. Despre Bogdan numai de bine, este un profesionist adevarat. Va recomand sa mergeti pe mana lui fara ezitare chiar si pentru montaj. E ok daca are timp disponibil pentru montaj. Multumesc pentru sprijin si ajutor Bogdan.Raman dator. Editat Aprilie 12, 2021 de alex.dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_zx6r Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Salutare m ar interesa un releu de încărcare ptr o Honda vfr 800fi din 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 28, 2021 Autor Share Postat Aprilie 28, 2021 Salut. Am relee pe stoc. Da mi apel telefonic. La 12.04.2021 la 18:00, alex.dan a spus: Salutare. Defectiune rezolvata si la mine. Am montat regulatorul la Bogdan pe Honda cbr600 F4I S si lucrurile au revenit la normal. Cel vechi nu mai incarca deloc daca intra in functiune un singur bec(far sau stop frana) ,fara consumatori lucra normal.A fost ciudat rau pina i-am dat de cap .Releul s-a montat sub saua pasager. Despre Bogdan numai de bine, este un profesionist adevarat. Va recomand sa mergeti pe mana lui fara ezitare chiar si pentru montaj. E ok daca are timp disponibil pentru montaj. Multumesc pentru sprijin si ajutor Bogdan.Raman dator. Akex Dan, asa cum am constatat amandoi, tu ai modelul F4I Sport, cu cadru de codita si carenaj complet diferit de modelul F4I. La F4I releul se monteaza in locasul original. Multumesc pt feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Bej Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Salut, ai ceva care sa se potrivească la o nemernica de motoretă pe numele ei de fabrica Yamaha Virago 535? Am pocnit 3 relee aftermarket sezonul asta...ma face sa ii pun firul de plus în rezervor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 27, 2021 Autor Share Postat Septembrie 27, 2021 Da, am mai pus la cel putin una la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Bej Postat Septembrie 28, 2021 Share Postat Septembrie 28, 2021 17 hours ago, JAGI said: Da, am mai pus la cel putin una la fel. Te sun sau cum pot comanda unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 12, 2022 Autor Share Postat August 12, 2022 Topic de actualitate. Cadere de aproape 2 volti intre mufa releului de incarcare si borna bateriei. Oare unde se pierd cei 2 volti? Oxidare cupru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 23, 2022 Autor Share Postat August 23, 2022 Intr o saptamana, sosesc cateva relee generatie mai noua, FH027. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 7, 2022 Autor Share Postat Octombrie 7, 2022 (editat) Stoc nou sosit din USA de curand. Sunt si din seria noua FH027. Editat Octombrie 7, 2022 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 25, 2023 Autor Share Postat Iulie 25, 2023 Salutare. Stocul de relee originale, din dezmembrari a fost reînoit. Am suficiente bucati pe stock. Garantie 1 an Colegul Zoplas din Deva a cumparat un releu cu mosfet si l a montat pe un CBR F2. Morocicleta cu 30 ani vechime dar cu instalatia electrica foarte buna dpdv al oxidarii conexiunilor. Am intalnit motociclete de 15 ani cu firele oxidate mult mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 10 Share Postat August 10 Salutăm! Un releu pentru VFR800 pe injecție se găsește? Dacă e nevoie, întreb omul și ce an este. Momentan are ceva ceaina și crede că nu-i ce trebuie, deși a schimbat și statorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate