Papa_Bear Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Buna ziua, Am achizitionat de curand o Yamaha XV 1600 Wild Star din Germania. M-ar interesa ca prima revizie sa o fac intr-un service official Yamaha. Puteti va rog sa imi recomandati un service official Yamaha din Bucuresti de care ati fost multumiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Dual Motors Pipera este dealer oficial Yamaha . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Dual Motors Pipera este dealer oficial Yamaha . Zenklawa Garaje nu e autorizat RAR sa se ocupe de Yamahaha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Zenklawa Garaje nu e autorizat RAR sa se ocupe de Yamahaha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Poti merge si la motodynamics, Pipera. Daca vrei specializat yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Poti merge si la motodynamics, Pipera Soseaua Odaii. Daca vrei specializat yamaha. in Pipera e Dual Tours. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 4, 2017 Autor Share Postat Septembrie 4, 2017 Multumesc pentru raspunsurile de pana acum. Care ar fi mai competenti si mai seriosi la comenzile de piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Scuze, am vrut sa zic Centura Bucurestiului. Am avut de-a face cu motodynamics, mi-au adus niste piese dupa cod. La timp, si preturile alea de lista. La Dual am un amic care isi duce motorisca noua, e multumit. Bine,a facut doar 2 revizii simple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Multumesc pentru raspunsurile de pana acum. Care ar fi mai competenti si mai seriosi la comenzile de piese? piesele oem vin prin motodynamics indiferent la cine le comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 4, 2017 Autor Share Postat Septembrie 4, 2017 Si cei mai competenti mecanici unde s-or gasi?... Wild Star-ul este si destul de rara la noi, are si motor cu carter sec... deci mai ciudata... nu stiu cate motoare din astea au vazut... Or sti ce piese sa aprovizioneze inainte de revizie? Sa nu ma trezesc ca desfac mobra si apoi nu se potrivesc piesele noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Nu esti singurul posesor de Wildstar, Vezi ca mai sunt pe forum . Ia legatura cu ei Si cei mai competenti mecanici unde s-or gasi?... Wild Star-ul este si destul de rara la noi, are si motor cu carter sec... deci mai ciudata... nu stiu cate motoare din astea au vazut... Or sti ce piese sa aprovizioneze inainte de revizie? Sa nu ma trezesc ca desfac mobra si apoi nu se potrivesc piesele noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Si cei mai competenti mecanici unde s-or gasi?... Wild Star-ul este si destul de rara la noi, are si motor cu carter sec... deci mai ciudata... nu stiu cate motoare din astea au vazut... Or sti ce piese sa aprovizioneze inainte de revizie? Sa nu ma trezesc ca desfac mobra si apoi nu se potrivesc piesele noi... eu cred ca-ti faci probleme aiurea. nu inteleg nici ce-i asa complicat la dry sump. suna si intreaba referitor la filtre pe stoc sau nu. pt mobra mea de ex filtre, bujii, placute, ulei si chestii de genul au fost mereu pe stoc. altele gen garnituri etc se comanda. in 3-5 zile vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Dual Motors. Am o Yamaha in tara pe care o duc la ei. Am fost multumit de fiecare data de calitatea serviciilor. Singura parte proasta - e cam mult de mers pana la ei... Daca ai nevoie de contacte acolo (nu cele de pe site), trimite PM si te servesc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Am mai servisat un singur Wild Star in toata istoria Zenklawa Garage, asa ca motorul tau este intradevar o provocare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Am mai servisat un singur Wild Star in toata istoria Zenklawa Garage, asa ca motorul tau este intradevar o provocare. nu stiu aia de fac motorete ce provocari lanseaza ))))) c'mon... tre sa fie in autodata :PPPPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Nici reprezentanta nu cred ca a vazut prea multe. Sunt extrem de rare modelele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 da' a zis careva de la reprezentanta ca-s ozeneuri? s-a panicat ca vine la revizie unu' d-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 La Intruder de 1800 nu au stiut sa masoare nivelul de ulei, pare ridicol dar este real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 La Intruder de 1800 nu au stiut sa masoare nivelul de ulei, pare ridicol dar este real. aia de la Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 aia de la Yamaha? Doară nu alegzen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Mai alex en , mai mama, iti zic parinteste mai ales ca maine incepe scoala, tie iti trebuie sa nu ai net, sa ai PR sa schimbi locatia service -ului si denumirea. Gandeste-te un pic la rece, iti zice una care nu are inca motor! Dar daca asculti sfatul meu te rog sa imi zici de noua locatie ... sa pot evita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Go to Hell! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Go to Hell! Cine ! Io ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Toate locurile erau ocupate, tu erai ultimul pe lista! Go to Hell! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Hai, demonstreaza ca esti o panarama ca sa te pot baga pe lista lichelelor ignorate! Doar atata poti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate