Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Ma bucur ca am putut fi de ajutor. Spor la treabă în continuare ! Editat Septembrie 20, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 (editat) am de sudat o evacuare akrapovic , habar nu am ce material e , e foarte usoara posibil titan , am atasat 2 poze pentru a se vedea problema , practic a vibrat langa un carburator pana o punctat-o sau mai exact a perforat-o , ideea e ca a perforat-o fix pe imbinare , as vrea s-o fac cat mai profi , intrebarea e daca stiti vreun atelier unde o poate face sigur sa nu colind Timisoara la pas la fiecare sudor sau macar ce fel de sudura sa caut , merci de orice info . Editat Noiembrie 8, 2017 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Un vopsitor ok in Timiș? Pentru carene moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Acum cativa ani mi am facut carenele la Loți din Giarmata. Sau la Kuki, fiusu. Lucrau acasa amandoi, rezultate de exceptie. Nu mai am nr de tel, poate te ajuta altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Acum cativa ani mi am facut carenele la Loți din Giarmata. Sau la Kuki, fiusu. Lucrau acasa amandoi, rezultate de exceptie. Nu mai am nr de tel, poate te ajuta altcineva. Mulțumesc. Aștept un Nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Am dus carenele intr un sac de gunoi, bucati erau:). Au iesit ca de fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 stiu ca paul moto s-a mutat din girocului aici pe buziasului , stiti cumva daca Luci mecanicul a venit si el aici sau e tot acolo in girocului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Pai are doua magazine, sau? Credeam ca s a mutat de acolo din cauza chiriei sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 pai Paul Moto il gasesti acuma pe calea Buziasului aproape de luckoil , insa nu stiu daca Luci s-o mutat si el acolo .... » Post actualizat in 09 Jan 2018 08:03https://www.facebook.com/paul.moto1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Stiu de paul, de celalalt nu stiu. Ramane de vazut ce au facut si anuntam pe aici cand stim. N am facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Si Lucian (mecanicul) este tot pe Buziasului, in aceeasi curte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Si Lucian (mecanicul) este tot pe Buziasului, in aceeasi curte. merci de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miketryiu Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Caut un service autorizat RAR care sa imi monteze un kit de limitare a puterii pe un Kawasaki Versys. Kitul este achizitionat de la Alpha Technik si trebuie sa il montez pentru a circula cu permis categoria A2. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. 0744554879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Cel mai bine întrebi direct la RAR. Dacă au colaboratori, îți spun ei. Și ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Un mecanic / servce moto care se incumeta sa schimbe toate consumabilele pe un Yamaha Stratoliner XV1900 ? Un coleg de la lucru mi-a recomandat pe un tip din Dumbravita sub numele de Ghiuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Un mecanic / servce moto care se incumeta sa schimbe toate consumabilele pe un Yamaha Stratoliner XV1900 ? Un coleg de la lucru mi-a recomandat pe un tip din Dumbravita sub numele de Ghiuri ? E ok Vezi ca se va aglomera, contactează l din timp. +40722704469 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Sunat, se baga. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Am cumpărat de curând un burgman de 400 din 2008,mecanici de acolo au umblat la pompa de benzina pentru că nu trăgea bine au rezolvat problema dar acum sa aprins in bord F1,și nu mi se pare normal,vreo sugestie sau un sfat dacă știe cineva cum se poate remedia,eventual vreun service bun,mentionez că locuiesc în Făget Timiș,ar fi de preferat dacă este cineva pe la Lugoj,eventual Timișoara, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Gyuri, doar sa aiba timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Salut, imi recomanda cineva un service/mecanic moto sa imi pregateasca mobra de sezon, daca se poate cat mai aproape de Deta (Timis). Schimbat anvelope, ulei, filtre, antigel , lichid de frana la o yamaha xj6n la un pret decent? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gexy Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 salut, doresc sa fac o curatire si o sincronizare la carburatoare, pentru kawasaki zx6r 1998. imi puteti recomanda pe cineva\service care sa faca operatiunea asta> multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Mai 25, 2019 Share Postat Mai 25, 2019 La 26.03.2019 la 20:08, Gexy a spus: salut, doresc sa fac o curatire si o sincronizare la carburatoare, pentru kawasaki zx6r 1998. imi puteti recomanda pe cineva\service care sa faca operatiunea asta> multumesc https://www.olx.ro/oferta/atelier-reparatii-si-intretinere-motociclete-ID8GVYR.html Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat Iulie 21, 2019 Share Postat Iulie 21, 2019 Salut. Știți cumva o vopsitorie moto ok? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta2502 Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Salutare! Puteti sa imi recomandati un mecanic bun pentru Ducati. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Prin Timisoara , aveti ideie pe unde as putea echilibra un ambielaj la un monocilindru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate