pitesti2010 Postat Iulie 2, 2020 Autor Share Postat Iulie 2, 2020 Trimite-mi in PM adresa de email cu care ti-ai facut cont si rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 Folosesc aplicatia pe Apple de cand a aparut si este foarte Ok Eu am prins promotia ,dar merita cu brio acel 1 €/an/masina daca este cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 31, 2020 Admin Share Postat Octombrie 31, 2020 Am instalat-o și eu, simplă și intuitivă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Acum 4 ore, l.u.v a spus: Am instalat-o și eu, simplă și intuitivă. ...si foarte utila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2020 Va multumesc in numele celor care au facut-o! Le-am transmis aprecierile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 Nu-i bună, cică n-am rovinieta la mașină. Am verificat, chiar n-am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 (editat) Sper că s-a înțeles gluma. O folosesc de când a apărut, am pus datele mașinii și a motocicletei, ține minte setările și dacă schimb telefonul, în baza contului google. *și ale motocicletei Editat Noiembrie 1, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2020 Sigur ca s-a inteles si este normal sa si glumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 Râdem, glumim, purceaua e oricum moartă în coteț, de covid sau nu... On: f mulțumit de aplicație, o folosesc, beneficiez de facilitatea de a avea mai mult de 2 vehicule înregistrate, am recomandat-o călduros și cunoscuților. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 Mă credeți sau nu acum câțiva ani, înainte de a instala aplicația, am avut nevoie de cartificat pentru a cumpăra rovinieta (online, acasă). Întâmplarea a făcut să mă uit și la data expirării ITP. M-am scurs sub scaun, inspecția expirase cu două luni în urmă. Ghici unde eram a doua zi, imediat după program? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 Au mai aparaut cateva actualizari ale aplicatiei. S-a modificat interfata intr-un stil mai aerisit (nu am gasit alta formulare), s-a adaugat si optiunea de tip "dark mod" si, din aceasta luna, la cele 2 gratuite s-a mai adaugat unul si sunt gratuite 3 vehicule. Detalii despre plicatia Alerte Masina se pot vedea la adresa www.alertemasina.ro si se poate descarca din: App Store pentru IoS - https://apps.apple.com/us/app/alerte-masina/id1357102861 Google Play pentru Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.tresfactory.lupaalertemasina Huawei AppGallery pentru Huawei - https://appgallery.huawei.com/#/app/C102159097?sharePrepath=ag&locale=en_US&source=appshare&subsource=C102159097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 La 01.11.2020 la 20:10, Lucian_M a spus: Mă credeți sau nu acum câțiva ani, înainte de a instala aplicația, am avut nevoie de cartificat pentru a cumpăra rovinieta (online, acasă). Întâmplarea a făcut să mă uit și la data expirării ITP. Eu am aplicatia de la inceput si este ca nevasta in alea 5 zile pana la expirare....repeta zilnic ca ....expira PS:Stiu pe unul care a mers 4 luni fara RCA cu camionul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 16, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2021 Aici este un articol care a bucurat foarte mult echipa de dezvoltare si suport a aplicatiei Alerte Masina. Nu pot decat sa le multumesc in numele lor si sa impartasesc cu voai aceasta bucurie. https://m.zf.ro/business-hi-tech/aplicatia-zilei-alerte-masina-20305336 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 16, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 16, 2021 Foarte bună, o folosesc și eu. Aș fi avut nevoie să mai introduc o mașină, cum se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 16, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2021 Trimite-mi te rog, in PM, adresa de email cu care ai facut contul si le zic eu la baieti sa iti mai activeze. Te anunt imediat cum este gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Acum 12 ore, pitesti2010 a spus: https://m.zf.ro/business-hi-tech/aplicatia-zilei-alerte-masina-20305336 felicitari, bravos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 17, 2021 Share Postat Noiembrie 17, 2021 Da, felicitari! Am aplicatia si isi face treaba exemplar de cativa ani, am si uitat de grija actelor care expira, de tot ce-nseamna stres la roti! La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 17, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2021 Va multumesc baieti, in numele tuturor celor care au muncit si muncesc la aceasta aplicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 asteptam masa, dansul, berile si felicitarile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 as putea da o sugestie: cand exipra un act se poate pune un reminder customizat? de exemplu imi expira rovinieta in iulie, dar stiu ca pana in septembrie nu mai circul cu masina in afara orasului si as vrea sa fiu notificat la sfarsitul lui August despre acest lucru. exista sau se poate implementa asa ceva? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Păi oprești alerta și pui altă dată dacă vrei să te anunțe! Eu la o conservă nu mai am vinietă din ianuarie pt că nu ies cu ea din oraș, are un semn de exclamare roșu acolo și gata, restul totul pe verde. E bună aplicația as it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 18, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2021 @ioio_viola, da se poate. Nu exista dedicat fix pe acest criteriu dar ai posibilitate sa faci conform dorintei tale. Procedura este urmatoarea: alerta de expirare de rovigneta ce iti expira in iulie nu o stergi, o lasi asa. Dupa data de expirare nu vei mai primi notificari la ea. Dar, o lasi asa ca sa o vezi permanent cu rosu cand intri pe masina. Dar, poate ca nu mai intri pe masina pana in septembrie si sa nu uiti totusi de vigneta, intri si adaugi o alerta noua bazata de data, din toate cele disponibile, o selectezi, o adaugi, pui data de 31 august ca expirare, salvezi si in fereastra nou aparuta tii degetul pe aceasta alerta si iti apare meniul de redenumire a alerte. Aici pui ce nume vrei tu si o salvezi, urmand ca ea sa isi produca efectul cand se apropie data de 31 august. Faci vigneta, completezi noua data la alerta de vigneta si o stergi pe cea modificata de tine. Am pus mai jos in imagini pasii necesari. Daca iti este mai usor, imi trimiti in PM numarul tau de telefon si te suna baietii si te indruma pas cu pas, fara nicio problema. Si eu iti pot raspunde si aici la intrebari, ca poate mai ajuta si pe alti colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 am inteles, nu m-am gandit la asta, dar e o varianta buna. mersi Acum 2 ore, ENEOS a spus: Păi oprești alerta și pui altă dată dacă vrei să te anunțe! Eu la o conservă nu mai am vinietă din ianuarie pt că nu ies cu ea din oraș, are un semn de exclamare roșu acolo și gata, restul totul pe verde. E bună aplicația as it is! nu am zis ca nu e buna, am zis ce ar putea adauga. e foarte ok aplicatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate