GXG Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Hai sa ne vedem la Petromul de la McDonalds Militari pe la 8:30 cel mai tarziu. Poate reusim sa plecam pe la 8:45, cel mai tarziu 9. Eu vin cu Monster 796 Alb. Telefonul meu este 0722557354, pentru orice eventualitate. George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 In caz ca nu ajung, va urez drum bun! As fi preferat niste ore mai rezonabile, dar sunt constient ca nu permite traseul. Daca ma trezesc ok, partikip ) » Post actualizat in 20 Oct 2017 18:37Scuze ca imi fac reclama: /index.php?/topic/749874-iesire-sambata-2110-bucuresti-siriu-sacele-cheia/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Daca ziceati mai devreme veneam si eu. Acum nu pot sa il las pe colegu. Data viitoare! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 20, 2017 Autor Share Postat Octombrie 20, 2017 Dupa o consultare cu colegul GXG, am hotarat sa mergem maine pe traseul propus de colegul Misionaru(Buc - Siriu - Cheia) si renuntam la traseul de pe TF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Dupa o consultare cu colegul GXG, am hotarat sa mergem maine pe traseul propus de colegul Misionaru(Buc - Siriu - Cheia) si renuntam la traseul de pe TF. pacat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Ati lasat TF pentru Siriu-Cheia??? Pfaaaaaai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Vorba lui Ianachim, pacat ! Am rotit si eu roata dar mai tarziu (n-avea sens sa deschid alt topic, un pic mai puturos, deh) pe un traseu mai scurt, aprox. 220 km. Plecat la 14.30 - Gaiesti (pe A1 pentru a castiga timp) - Targoviste, imi place segmentul asta, impadurit, culori, nu foarte drept. Nu am luat-o direct spre casa, asa ca - Moreni. Intentionam sa ies in DN1 pe la Baicoi prin Floresti dar nu am fost atent, am gresit drumu' si am iesit in drumul vechi de Buc.- Ploiesti, adica Butimanu - Buftea - Mogosoaia dar nu mi-a parut rau. Pana in Moreni si dupa, drumul este foarte fain, curbe, dealuri, vai, padure. Calitate asfalt un 8 din 10, cu o mica exceptie la inceput de aprox 1 km cu 5 din 10. Am aterizat acasa la 18.00 fara sa fiu prea cuminte cu viteza dar cat sa ma simt in siguranta. Asta pentru cei ce vor o tura faina, scurta, un plin de rezervor si mai ramane ceva benzina pentru data viitoare. Asfalt uscat tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Nu inteleg cu ai ajuns din Moreni la Butimanu, doar prin Ploiesti sau Tirgoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 23, 2017 Share Postat Octombrie 23, 2017 Daca te uiti pe o harta te prinzi. Dupa Filipesti de Padure daca faci dreapta (acolo am gresit, ce mi-o fi venit sa fac dreapta ?), intersectezi drumul Ploiesti - Targoviste, treci prin Manesti si dai in drumul vechi Buc. - Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate