LimpTA Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 pai ke-ai facut bre, fix acum cand a dat ceata? :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Mă interesează să exersez niște 8 și chiar să văd cum fac experții. Dacă se ține in we aș veni și eu. Îți aduc și berile la pachet, le iei acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 3 minutes ago, Flower-Power said: Mă interesează să exersez niște 8 și chiar să văd cum fac experții. Dacă se ține in we aș veni și eu. Îți aduc și berile la pachet, le iei acasă. 8-uri la perete sau .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Simpatic, vii să îți arăt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 1 minute ago, Flower-Power said: Simpatic, vii să îți arăt? Am fost de-atatea ori acolo de-la lungul anilor de m-am plictisit. Ultima oara am tras de baietii astia sa bage si ei. Diferenta e ca atunci era cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Păi cred și eu că te-ai plictisit..nimeni nu face 8 cum le fac eu. te încălzești tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Acum 12 ore, misionaru a spus: Mai exista cineva de pe acest forum care vrea sa testeze frane intr-un mediu, relativ, controlat? Da, am facut eu sambata trecuta, aici. Dar nu pot sa fac stoppie ca cel din poza :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 12 hours ago, misionaru said: Mai exista cineva de pe acest forum care vrea sa testeze frane intr-un mediu, relativ, controlat? Cand zic relativ, ma refer la faptul ca nu te astepata o ambulanta. Dar nu ai trafic si nu ai nici pietoni, biciclisti, etc. E posibil sa ai serpi, arici si vulpi. Eu personal, sunt mereu deschis intalnirilor de acest gen. Invint, in primul rand motociclistii incepatori la acest eveniment. E un prilej bun de a va testa capabilitatile voastre, ale motorului pe care il conduceti si mai ales, ale compatibilitatii dintre motor si pilot . Redeschid acest topic pentru ca, in opinia mea, a ajutat iesirea, atat in experienta celor care au participat, cat si in perceptia celor care au citit pe acest forum despre iesire. Deci, bagam ceva franari de urgenta anu' asta?? Pare cald duminica, eu m-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 10, 2021 Autor Share Postat Mai 10, 2021 Salut! Redeschid topicul, odata cu venirea primaverii mult asteptate Propun stabilirea unei intalniri in weekend, unde sa testam, intr-un mediu cat de cat controlat, franarea de urgenta, mai ales pentru incepatori si nu numai. Este un lucru, dupa parerea mea, foarte important pentru a-ti testa limitele si nivelul la care te afli, indiferent de experienta din spate. Nu am mai fost de ceva vreme in zona primelor intalniri, in spate la Ikea, dar sunt curios daca, macar in prima faza, avem ceva doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate