AlexandruMa Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2018 Cu alea sunt. Revin cu raspunsul celor de la Arrow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 mă bag și eu în seamă și vă spun că majoritatea tobelor after-market au omologare pentru circuit. așadar, nu vă lăsați păcăliți de treaba cu ”e omologată” pentru mobra mea. cei care au tobele Akrapovich, Leo...etc. originale, vedeți că pe unele scrie for racing only sau track. Așadar, majoritatea tobelor cu DB killer, nu sunt pentru stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 SI asta e un aspect. Trebuie sa fie omologare pentru Road use. am zis ca fac poza si am uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Nu este mai simplu sa va puneti suport de numar rabatabil si de la Nadlac il "ajustati" si la nevoie trageti de gaz si ii lasati pe fraieri in urma.... Editat Ianuarie 5, 2018 de 1xu1xf1xu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2018 Pe tobele mele asta e tot ce am gasit: Astept si raspunsul celor de la Arrow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Nu este mai simplu sa va puneti suport de numar rabatabil si de la Nadlac il "ajustati" si la nevoie trageti de gaz si ii lasati pe fraieri in urma.... Obligatoriu in wheelie !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Fara maini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Un prieten tocmai o luat acu vreo luna amenda de 950 €. Pentru tobe originale. Care erau omologate in 2005. I-au zis ca sunt deteriorate. Nici macar nu i-au dat amenda pe loc. I-au trimis-o acasa dupa cateva zile. Moto inmatriculata in FR amenda in CH la vama. Ideea e ca daca nu ai tobe stock, e loterie. Asa ca nimeni nu poate sa iti dea un raspuns corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 (editat) Adica tobele amicului tau erau originale dar goale? Sau erau originale cu tot interiorul complet, dar aveau julituri la exterior? (presupun ca "originale" are semnificatia "stock"... sau ma insel?) Editat Ianuarie 5, 2018 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Stock, fără urme de lovituri pe ele .dar ce era legal in 2005 Acu nu mai e chestii de poluare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Pai si posesorii de mobre din Elvetia ce fac? Isi schimba tobele de fiecare data cand apar alte norme? Cam ciudat motivul de amenda... Pusi pe ciupeala si elvetienii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Cred ca erau d'alea redneck tuning, am vz pe tub cum dadeau unii gauri cu spiralu' de 16mm in tobele de FZ6. Pe loc, fara demontare. Altfel sunt la fel de legale, trebuie sa corespunda omologarii initiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 Pai si posesorii de mobre din Elvetia ce fac? Isi schimba tobele de fiecare data cand apar alte norme? Cam ciudat motivul de amenda... Pusi pe ciupeala si elvetienii astia... Tot ce pot sa îți zic ca e complicat și e loterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 5, 2018 Share Postat Ianuarie 5, 2018 ... cum spunea raposatul Hamlet... "tobe or not tobe" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 6, 2018 Share Postat Ianuarie 6, 2018 Poate caltabos o fi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexandruMa Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 Am primit raspuns de la singurul importator oficial din Romania pentru Arrow, dar si de la Arrow Italia. Aceeasi intrebare, aceeasi formulare, doua raspunsuri. RO: fara forma de salut, scris cu majuscule, ma intrebau pe mine rastit daca toba are sau db killer. Asta fiind si intrebarea mea pentru ei. IT: mi-au zis ca tobele mele au db killer, se vede omologarea (in poza de mai sus) si ca ei imi recomanda sa am la mine certificatul tobelor. Si ca daca nu il mai am nu e problema, ca mi l-au atasat ei. Acum sa vedem, loterie sau nu dupa tura asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Am primit raspuns de la singurul importator oficial din Romania pentru Arrow, dar si de la Arrow Italia. Aceeasi intrebare, aceeasi formulare, doua raspunsuri. RO: fara forma de salut, scris cu majuscule, ma intrebau pe mine rastit daca toba are sau db killer. Asta fiind si intrebarea mea pentru ei. IT: mi-au zis ca tobele mele au db killer, se vede omologarea (in poza de mai sus) si ca ei imi recomanda sa am la mine certificatul tobelor. Si ca daca nu il mai am nu e problema, ca mi l-au atasat ei. Acum sa vedem, loterie sau nu dupa tura asta. Tipic raspunsul romanilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 24, 2018 Share Postat Ianuarie 24, 2018 (editat) Vezi ca poti descarca certificatul de omologare de la ei dupa site stampilat,bagi codurile dupa tobe,la leovince asa stiu ca era. Editat Ianuarie 24, 2018 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Dupa internet, nu? )) scuze, dar nu m am putut abține ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrys Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Salut, am o toba de la Black widow cap coada și nu știu daca e originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 8, 2023 Share Postat Iulie 8, 2023 Ce inseamna la tine originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 La 08.07.2023 la 1:32, Chrys a spus: Salut, am o toba de la Black widow cap coada și nu știu daca e originala pai daca e black widow nu i originala, adica OEM Tu vrei sa stii daca nu e fake china nu? oricum nu are importanta, black widow face tobe AFTERMARKET SPORT, ce nu sunt destinate TEORETIC pentru uz stradal. Eu nu am vazut sa aiba modele omologate. Deci...oricum ai da o, nu prea cred ca i legala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate