Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Avand in vedere ca sunt intr-o mica revizie cu motocicleta (deh, e iarna), si am desfacut rezervorul si toate piesele de pe el, doresc sa imi rezolv si problema cu pompa de benzina, si anume ca este foarte zgomotoasa. Am ascultat si pompa unui prieten pe acelasi model de motocicleta (cea din profil) insa nu face asa. Nu exista probleme de functionare (am aproape 10k km sezonul trecut) insa este foarte deranjant zgomotul, mai ales cand pun contactul (motiv pentru care m-am invatat sa pun contactul cu butonul rosu pe off) Din pacate nu am facut o filmare insa am gasit una cu o problema similara pe youtube. Are cineva idee care ar putea fi problema si cum o pot remedia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 (editat) 39.000 dar nu stiu cat de reali sunt. Editat Ianuarie 13, 2018 de Fiziflash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 https://www.ebay.com/itm/KEMSO-High-Performance-Fuel-Pump-for-Kawasaki-Z750-Z750S-ZR750-2005-2010/252237182203?epid=11006085306&hash=item3aba81f4fb:g:YuwAAOSwmNlZZaWc&vxp=mtr Am vazut asta pe net care pare foarte ok. Ma intrebam totusi daca nu exista vreo varianta de a o repara inainte sa iau alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 la banii astia nu merita. ce inseamna rms? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 13, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2018 Merg adaptate si de la auto, la Bmw merge de Logan etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Merg adaptate si de la auto, la Bmw merge de Logan etc. Cum sa pui, bre, piese de golan la beamveu?!? Sacrilegiu! Ma si gandesc la un anunt de vanzare: bmw super intretinut, blabla. Imbunatatiri: kikimichi touratech, extensii diverse si piese de logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Pe moto bmw sau auto? Merg adaptate si de la auto, la Bmw merge de Logan etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Vrei sa upgradezi flagshipu' tzipla? Daca are pompa lunguiata sub scaunul soferului nu mere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Nu vreau. Intrebam numa' ca mi se pare ciudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 sincer m-ar ajuta daca mi-ar spune cineva de la ce masina se potriveste. Nu am gasit nimic pe internet si vad ca pompele mai ca lumea sunt destul de scumpe. Variantele mai ieftine se plange lumea pe net ca ar fi problematice. Pompa de benzina e o piesa simpluta dar face parte din categorie pieselor simplute din cauza carora ai toate sansele sa ramai in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Cel mai simplu ar fi sa demontezi pompa sa vezi ce part number are si pe urma te duci cu pompa-n brate la magazine de piese auto si cauti echivalentul sau poate chiar aceeasi pompa cu putin noroc, sau poate gasesti pe net PNul, fara sa mai demontezi. Eu asa am facut acum ceva timp si am avut surpriza sa aflu ca aceeasi pompa de pe motoreta e instalata si pe vreo 3 modele de masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 13, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2018 Scoate-o pe aia si mergi la un magazin auto, ia care este asemanatoare, chiar daca nu arata chiar la fel, important este sa iti incapa in locasul ei, chiar daca este mai mica. » Post actualizat in 13 Jan 2018 21:29Pe moto bmw sau auto? La moto, luasem una de Logan sau ceva asemanator, dar pana la urma mi-a dat cineva una originala sh si am pus-o pe aia. Ideea este ca merge foarte bine, presiunea in rampa de injectie este la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 (editat) @OP: da un ochi aici (PT PART NUMBER, nu sa cumperi la pretul ala). am pus mobra din semnatura ta. https://www.bike-parts-kawa.com/kawasaki/parts/MOTORCYCLES/Z750/ZR750L8F/2008/FUEL_PUMP/14008/C_09.html Editat Ianuarie 13, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 Xael > am vazut acea pagina insa cred ca se refera la tot ansamblul. Voi face cum a spus L.U.V., scot pompa pripriuzisa din ansamblu (care deja il am demontat de pe rezervor) si imi incerc norocul la un magazin auto. Poate am noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 14, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2018 Xael > am vazut acea pagina insa cred ca se refera la tot ansamblul. Voi face cum a spus L.U.V., scot pompa pripriuzisa din ansamblu (care deja il am demontat de pe rezervor) si imi incerc norocul la un magazin auto. Poate am noroc... Nu e vorba de noroc, gasesti sigur. Poti incerca si la dezmembrari auto, apoi o potrivesti in lacasul ei si asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 14, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2018 Da, eu ii sugerasem sh in ideea ca nu are bani sau nu gaseste. Eu am acum sh pe mobra si aia de Logan de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2018 Am demontat-o si maine ma duc la un magazin de piese. Nu e problema de bani ca nu sunt genul care face economii cand nu e cazul. Adica pe 100-200 lei sa raman undeva prin munti la vara, si dupa aia sa dau pe tractat 500 ) Mersi pentru raspunsuri. Revin cu rezolutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Cu rezolutia!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) Are codul de la Kawasaki pe ea, 49040-0018 Iar pompa ar fi un MITSUBISHI UC-T33KU55 Practic pompa este un UC-33 si se potriveste de la MITSUBISHI Outlander https://www.aliexpress.com/item/For-Mitsubishi-Outlander-Fuel-Pump-OEM-MR968070-UC-T33/32713352475.html Editat Ianuarie 14, 2018 de Fiziflash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 14, 2018 Admin Share Postat Ianuarie 14, 2018 Tu ai pompa externa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) Nu, este in rezervor. Editat Ianuarie 14, 2018 de Fiziflash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 La moto, luasem una de Logan sau ceva asemanator, dar pana la urma mi-a dat cineva una originala sh si am pus-o pe aia. Smart post, ai in vedere momentul vanzarii motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Prietene, aia e IDENTICA cu pompa de logan, du-te cu ea la un magazin care are pe stoc pompe de benzina de logan, pune-o una langa alta si ai rezolvat problema. E ~ 80 RON una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Cu rezolutia!? rezolutie= rezolvare (pentru tractoristul neatins de prea multa scoala , sau tractoristul cu scoala vietii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Ai deschis cutia pandorei...sa te ti acu de cate rezolutii o sa avem parte nah , stai sa vezi cand si-o da seama ca juisarea nu este productia de suc fresh ....si ce a baut pana acum la mall al mare din timisoara (cand ajunge la oras) e cam altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate