vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Dat fiind ca: - la Iasi ploua - am vazut pe forum un gs1200 de care nu am bani - topicul lui Xael cu furatu curentului isi pierde din dinamism Vin cu o intrebare: Caut o pereche de pantaloni ptr touring lungi. Am 2 m inaltime cu picioare oleac mai lungi decat calapodul generel. La burta ma incadrez cu xl dar la lungime parca sunt intrati la apa. Din pacate in Iasi, nu prea ai unde proba echipamente. Exista vreun brand care face ceva mai lungut? Ar trebui ceva mai lung de 110. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Vlad ))) https://www.revzilla.com/common-tread/how-to-buy-big-and-tall-motorcycle-gear o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 Ma tot uit. Din pacate nu am vazut nici un review facut de vanzator care sa nu ridice in slavi echipamentul. Ziceam poate a probat vreun coleg ceva ceva si i s-a parut croit mai lung. Cu baiatul ala de la revzilla mi-am petrecut tot sezonul rece ) suntem ca fratii de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Revit au cam la toate modelele si marimi short ori long. Din pacate aceste "exemplare" nu le gasesti in showroom, va trebui sa te bazezi pe size chart si sa-ti comanzi online. Sfatul meu: masoara-te bine, apoi alege un model care se incadreaza in cerinte/buget, apoi comanda de pe fc-moto/motoin/louis. Daca nu-s buni, ii trimiti inapoi, fie ceri banii, fie ii schimbi cu altii pe alta marime. Pierzi banii de transport pt retur. Eu trimit de fiecare data cu DPD_ul, ma costa 98 ron pt un pachet destul de maricel (de genul unde incape o geaca cu tot cu umeras). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 cred ca pana la urma asta ramane solutie. De motoin.de nu stiam. Acum cautam. Update: -la Iasi nu mai ploua...ninge -tot n-am bani de BMW - topicul lui Xael cu furatu curentului a decedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 cred ca pana la urma asta ramane solutie. De motoin.de nu stiam. Acum cautam. Update: -la Iasi nu mai ploua...ninge -tot n-am bani de BMW - topicul lui Xael cu furatu curentului a decedat Da mergi ma cu sania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 Pe sanie e suficient un fes si fular. Restul la alegere clientului pm...greu cu pantoni lungi..in schimb am gasit ultra short 3xl...pantalonii lu' Antonio Banderas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 iti iei cizme lungi daca nu s pantalonii suficient de lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 Pai asta-i nasol. ca cizma tine la apa, pantalonul si el, dar degeaba tot waterproofu asta daca intra apa pe unde e bagat pantalonul in cizma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 revit, klim, alpinestars au long sizes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 (editat) Îți poți cumpăra o pereche de textil care să fie buni la burtă și îi poți lungi cu un material textil gen Cordura, pe care-l poți achiziționa de la decatlon sub formă de husă de role. Dacă găsești un meșter bun poate să-i facă foarte bine și să pui și arici pentru reglaje. Eu așa am făcut cu o pereche de pantaloni. I-am lungit cam 10 cm. Editat Februarie 8, 2018 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 8, 2018 Autor Share Postat Februarie 8, 2018 Bun pontul. Incerc cu pantalonii din dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Îți poți cumpăra o pereche de textil care să fie buni la burtă și îi poți lungi cu un material textil gen Cordura, pe care-l poți achiziționa de la decatlon sub formă de husă de role. Dacă găsești un meșter bun poate să-i facă foarte bine și să pui și arici pentru reglaje. Eu așa am făcut cu o pereche de pantaloni. I-am lungit cam 10 cm.Si, pentru impearmilizare, dai cu un cauciuc peste cusatura pe dos. Nu stiu...ceva care se aplica cu fierul de calcat. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Husele de clapari sunt gata tratate parca. Oricum cei 10 cm vin peste cizma si nu prea mai conteaza impermeabilitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Revit au cam la toate modelele si marimi short ori long. Din pacate aceste "exemplare" nu le gasesti in showroom, va trebui sa te bazezi pe size chart si sa-ti comanzi online. Sfatul meu: masoara-te bine, apoi alege un model care se incadreaza in cerinte/buget, apoi comanda de pe fc-moto/motoin/louis. Daca nu-s buni, ii trimiti inapoi, fie ceri banii, fie ii schimbi cu altii pe alta marime. Pierzi banii de transport pt retur. Eu trimit de fiecare data cu DPD_ul, ma costa 98 ron pt un pachet destul de maricel (de genul unde incape o geaca cu tot cu umeras). Pentru retururi, paypal ofera un serviciu f ok: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/refunded-returns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 treaba cu lungitul merge si nu merge. o sa-ti vina buzunarele de protectii aiurea. daca au 'genunchi' pre-formati, zone elastice, zone de abraziune - o sa le aiba degeaba etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 asta da problema.... scrii si pe forumul durex sau doar aici..la astia care nu au ce sa faca iarna??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 10, 2018 Share Postat Februarie 10, 2018 Sa inteleg ca tu gasesti totul pe masura si perfect allways? Sau doar te plictisesti si n-ai gasit un topic unde sa vorbesti degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 10, 2018 Autor Share Postat Februarie 10, 2018 Octav....habar nu am cum sa-ti raspund. Cred ca ramane asa.....intre timp am sa incerc cu prelungirea. multumesc celor care au incercat sa dea o mana de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel85 Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 Vlad, avand in vedere ca esti la fel de special ca si mine, doar ca la polul opus, iti recomand varianta pe care am ales-o eu: mergi frumusel la SMAEB si incerci tot ce prinzi, pana te lamuresti... dar na, nici salonul nu mai e ce a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Februarie 15, 2018 Autor Share Postat Februarie 15, 2018 Pam Pam. Cu excursie cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaboiu Cosmin Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Daca vrei ceva de foarte buna calitate si cu care sa nu te doara capul de ploaie si alte alea ia-ti KLIM. Au varianta "tall" la mai toate modelele. Daca nu te deranjeaza ca sunt brand-uiti cu "Africa Twin" ai aici o oferta excelenta: https://www.revzilla.com/motorcycle/klim-latitude-africa-twin-pants Insa au doar 32 si 34 tall! Daca nu sunt marimea ta, poti sa arunci o privire si la alte modele de la KLIM. Si eu urmeaza sa imi comand saptamana asta de pe revzilla geaca si pantaloni, si inca incerc sa iau legatura cu Garcya sa vad ce costuri ar fi pentru colet. Daca te intereseaza poate ne combinam la colet si iesim mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate