Vallach Postat Septembrie 2, 2020 Share Postat Septembrie 2, 2020 ...and Oceans are back, dar din pacate fara Kena la voce Symphonic Black Metal in 2020 \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 22, 2020 Share Postat Septembrie 22, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 24, 2020 Share Postat Septembrie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 25, 2020 Share Postat Septembrie 25, 2020 New Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 14, 2020 Share Postat Octombrie 14, 2020 Salutam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 de pe viitorul album Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 20, 2020 Share Postat Octombrie 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Octombrie 26, 2020 Share Postat Octombrie 26, 2020 La 14.10.2020 la 4:30, The_Sin_Eater a spus: Salutam! Dupa un an jumate? Rusine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo89 Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 (editat) Eu pe baietii astia de cand i-am prins live in 2018 la REF au devenit lejer trupa mea favorita de DM (Death nu se pune, ramane forever & ever deasupra a orice altceva din segmentul asta), mult mai brutali, mai duri si mai tehnici decat CCorpse: iar din alalalt gen comun de metalareala extrema... tot astia raman my go-to band, dupa ce le-am descoperit in adolescenta trilogia Nightwing, Panzer Division Marduk si La Grande Danse Macabre: Pt mine sunt un pic hit or miss de cand l-au inlocuit pe Legion... dar in continuare reprezinta ce ar trebui sa fie (din punctul meu de vedere) black-ul calumea, dur. Fara lalaieli gen mgwa, dupa care e toata lumea in limba. Editat Noiembrie 24, 2020 de Flo89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 5 ore, ricomuerte a spus: Uncle Tom e pe val! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 1 oră în urmă, Flo89 a spus: Fara lalaieli gen mgwa, dupa care e toata lumea in limba. Ce e aia mgwa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo89 Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Pardon, mgla, intelesesem ca mgwa e pronuntia... ma rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 55 minute, Bart Bz a spus: Ce e aia mgwa? Mgła e ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 1 oră, dionysos a spus: Mgła e ce trebuie De acord. I-am văzut de două ori și chiar mi-au plăcut. Mai puțin decât Dark Funeral, e adevărat, dar mai mult decât Mayhem. Dar gusturile nu se discută (cică). Flo, daca vei avea ocazia să-i vezi "live" la vreun festival, nu pleca la bere, s-ar putea să ai o surpriză plăcută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo89 Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 (editat) 32 minutes ago, Bart Bz said: De acord. I-am văzut de două ori și chiar mi-au plăcut. Mai puțin decât Dark Funeral, e adevărat, dar mai mult decât Mayhem. Dar gusturile nu se discută (cică). Flo, daca vei avea ocazia să-i vezi "live" la vreun festival, nu pleca la bere, s-ar putea să ai o surpriză plăcută. Pai asta e si ideea, i-am prins anul trecut la REF, a fost un snoozefest total, nu imi venea sa cred cat de incredibil de monotoni pot sa sune. Ca si contrast, fix inainte de mgla i-am prins si pe cei de la 1349... da, sunt un pic circari pe scena, dar macar pe muzica lor nu ma trezesc ca ma gandesc la ce treburi am pe-acasa... Iar pt cei care imi argumenteaza ca sunt genul de black "atmosferic", "transcendent" etc... ii trimit catre "Tesarul de Lumini" de la Negura, pana acuma nu am dat de vreo melodie pe stilul asta mai reusita si mai bine construita (si care, culmea, mai si transmite fix mesajul vizual sugerat de titlu) l.e.: Si crede-ma, am dat vreo 2-3 sanse Exercises in Futility (hahaha... ce ironie), integral... nu am ramas cu absolut nimica P.S.: Ca idee, ca tot aducem in discutie si trupele de black romanesti... zilele astea au inceput sa apara review-uri foarte bune pt ultimul material Akral Necrosis, "The Greater Absence": https://www.metal-archives.com/reviews/Akral_Necrosis/The_Greater_Absence/875622/Edmund_Sackbauer/402292 asta chiar e genul de BM care ma prinde, impreuna cu alde Belphegor (bine, se poate argumenta ca aia nu-s black pur, ci altoit cu o portie zdravana de death) Editat Noiembrie 24, 2020 de Flo89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Noiembrie 28, 2020 Share Postat Noiembrie 28, 2020 (editat) On 11/24/2020 at 12:27 PM, Flo89 said: iar din alalalt gen comun de metalareala extrema... tot astia raman my go-to band, dupa ce le-am descoperit in adolescenta trilogia Nightwing, Panzer Division Marduk si La Grande Danse Macabre: Pt mine sunt un pic hit or miss de cand l-au inlocuit pe Legion... dar in continuare reprezinta ce ar trebui sa fie (din punctul meu de vedere) black-ul calumea, dur. Fara lalaieli.. Ia uite ce am gasit.. Metal Hammer \m/ Eu am prins si albumele mai vechi, cu Joakim Af Gravf la voce Editat Noiembrie 28, 2020 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo89 Postat Noiembrie 28, 2020 Share Postat Noiembrie 28, 2020 5 hours ago, Vallach said: Ia uite ce am gasit.. Metal Hammer \m/ Eu am prins si albumele mai vechi, cu Joakim Af Gravf la voce Oho! \m/ Ce-i drept, recunosc ca nu am apucat sa le gust materialele din perioada de inceput, dar sunt pe lista, normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Decembrie 2, 2020 Share Postat Decembrie 2, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo89 Postat Decembrie 3, 2020 Share Postat Decembrie 3, 2020 Pfoai de tartacutza mea, ce chestii bune pot sa scoata baietii astia din Chile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Decembrie 8, 2020 Share Postat Decembrie 8, 2020 Cateva pcese de (h)AUR \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate