andrei111 Postat Februarie 26, 2018 Autor Share Postat Februarie 26, 2018 Nu stiu daca mai canta, dar imi placeau si inca ii mai ascult cu placere Abigail - de-ai locului. Ceva doom, gothic, death. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Groh groh » Post actualizat in 27 Feb 2018 08:18 Am impresia ca inca va trebuie o inviorare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 27, 2018 Autor Share Postat Februarie 27, 2018 Buna dimineata si de la mine Kreator. Nu au nevoie de nici o prezentare. I-am vazut acum mai multi ani in concert. Am inteles ca au venit si anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Hecate Enthroned Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 27, 2018 Autor Share Postat Februarie 27, 2018 Opera IX- italieni, black simphonic. Exact pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Sadist - Italia, Progresive Death Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Opera IX- italieni, black simphonic. Exact pe gustul meu Nu prea m-au atras, insa cover-ul asta e interesant: Si originalul: Pentru cine nu a auzit de Bela de la Lugoj -> INFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 27, 2018 Autor Share Postat Februarie 27, 2018 Imi place! Muzichie buna, lautari buni Imi dati idei ce sa mai ascult! Recunosc ca sunt chestii pe care le-ati postat si nu le stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Sper ca se califica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Xk1irjdR6D4 https://www.youtube.com/watch?v=wbXciBKcfQ8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 28, 2018 Autor Share Postat Februarie 28, 2018 JCDenton- se califica. Imi placeau cand aveam 20 de anisori. Acum mi se par atat de plictisitori...si chiar un pic ridicoli. Au nucleul lor dur de fani, care nu stiu altceva decat Manowar. Dar gusturile nu se discuta, normal. Arch Enemy- Suedezi, death metodic. Imi place si cu noua solista. P.S. A scris cineva la un moment dat sa puneti si doua cuvinte despre trupe. Gen, tara... Poate mai apar prozeliti dornici de informare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Tehnical deathgrind din Franta 1998. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 28, 2018 Autor Share Postat Februarie 28, 2018 Six_Feet da' vad ca esti pus pe rautati grav de tot:) Nu stiu saca s-a mai pus, dar asta a urmat acum in paylist. Moonspell, Portugalia. Gothic, doom, death melodic. Dar cred ca nu e nevoie de prezentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 THE JACK ...pe grivitei 55, atmosfera de acolo nu o gaseai decat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 N Six_Feet da' vad ca esti pus pe rautati grav de tot:) Nu chiar , mai ascult si gothic Italieni MECBETH Penumbra,Franta tot gothic simfonic » Post actualizat in 28 Feb 2018 11:39 Pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 28, 2018 Autor Share Postat Februarie 28, 2018 THE JACK ...pe grivitei 55, atmosfera de acolo nu o gaseai decat acolo Asa e. Daca imi amintesc bine, acolo se suna la sonerie. Misto carciuma. Gorgoroth- buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Amon Amarth - Suedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Marduk, Ragnarok la Brasov pe 5 Mai: https://www.facebook.com/events/149177052431124/ De u-amenii astia ce ziceti? Hteththemeth Avant-Garde Metal, Brasov, RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Misto Penumbra. Nu ii stiam. Sa mai punem ceva, zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 P.S. A scris cineva la un moment dat sa puneti si doua cuvinte despre trupe. Gen, tara... Poate mai apar prozeliti dornici de informare:)) Eu pun link la Metal-Archives in numele trupei. Nu e asa de greu sa dai 1 click nu? (generally speaking) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 28, 2018 Autor Share Postat Februarie 28, 2018 Unul dintre cei mai buni bateristi pe care i-am ascultat. Mike Terrana. American. Are si proiecte solo, a mai si lucrat cu diverse trupe P.S. Uitasem complet de Penumbra. Buni de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) Editat Februarie 28, 2018 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate