nike Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Buna dimineata. ....cam pustiu pe aici de cateva zile... Gata? Ati intrat in concediu? Mai ascultam si manele.. asa...de trezire... dadadadadadaadda Pana la urma asta cred ca e rostul topicului. Sa ne aducem aminte de chestii pe care le-am ascultat odata si ne-au placut, sau sa aflam de lucruri noi care e posibil sa ne placa. Inca ceva clasic: dadadaddaddaddada Mneatza, hai ca tot vine flacaul asta la Bucuresti Merge careva la concert? Eu am primit cadou abonament si nu prea am anturaj. Sper ca esti ok si nu ai nevoie de psihiatru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Asa... Bai, a fost misto concertul. Chiar ok. Surprinzator, bosorogul inca mai duce bine, stie ce face. Foarte fain, s-a auzit si binisor, atmosfera placuta. Nu-mi pare rau deloc de cele 3 ore pierdute pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 (editat) Manegarm Viking/Black/Folk Metal, Sweden Imi place foarte mult coperta albumului "Vredens Tid", imaginea completa: Tot Manegarm, insa cu un sound mai folk-ish Editat Iunie 20, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 2 zile pana la concediu...yuhuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 21, 2018 Autor Share Postat Iunie 21, 2018 Buna dimineata! pentru nostalgiciifani Heroes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 salutam! ca sa fim in ton cu torentiala de afara, va propun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Pentru cine a mers azi cu motorul la munca... Eu recunosc, am cedat. M-a adus nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Sa ne amintim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 21, 2018 Share Postat Iunie 21, 2018 Dpmdv cel mai bun album Agathodaimon e chiar cel scos la Bestial. Cu Vlad la voce -> Tomb Sculptures Piesele suna mult mai bine decat cele de pe Blacken the Angel, unde putem spune ca au fost toate remixate, iar la voce a intrat Akaias. Am mp3-uri cu piesele de pe Tomb Sculptures facute de mine direct dupa caseta audio, pt ca nu am gasit pe nicaieri. Se pare ca e pe YT albumul de care ziceam mai sus, asa ca.. enjoy Agathodaimon Symphonic Black Metal, Gothic/Black Metal, Germany ^ fata de albumul urmator "Blacken The Angel", practic cu aceleasi piese remixate, "Tomb Sculptures" e mult, mult mai dark, plus ca e originalul. Nota 10 pt acest album, 8 pt "Higher Art of Rebellion" si 5 pt restul activitatii lor. » Post actualizat in 21 Jun 2018 09:11 Pentru cine a mers azi cu motorul la munca... Eu recunosc, am cedat. M-a adus nevasta Eu am venit cu bicla Un remix (electronic) fain la Riders.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 sa-mi trag mielu de nara cu reclamele de pe youtube...acu baga cate 2 in loc de una https://www.youtube.com/watch?v=rtuyEErJ6MI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 (editat) sa-mi trag mielu de nara cu reclamele de pe youtube...acu baga cate 2 in loc de una Foloseste AdBlock + Ghostery (sau similar) si nu ai treaba cu reclamele. Pe device-uri mobile in schimb e dezastru cu YT, sa-i frec! ---------- Satyricon Black Metal, Norway ^ am indraznit sa vin si azi cu bicla, sper sa nu ma ia torentul dupa vijelia ce se anunta pe dupa-masa Editat Iunie 22, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Salutare, loome! Valahule, daca te ia torentul la vale, e ok. Luati d'aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 De la Marian Manșon cred ca doar piesa asta am ascultat-o vreodata cap-coada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Asta unde se încadrează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Asta unde se încadrează? https://www.metal-archives.com/bands/Angtoria/22958 Symphonic/Gothic Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 23, 2018 Share Postat Iunie 23, 2018 RIP Vinnie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Buna dimineata! S-ar zice ca si bajatii astia tind spre comercial....din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 S-ar zice ca si bajatii astia tind spre comercial....din pacate... Au fost vreodata altfel? Ma refer si la restul trupelor similare, de ex. Korn Ceva pt luni dimineata, cand ne miscam mai greu.. Tristitia Blackened Doom Metal, Sweden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Dap, ai dreptate. ...macar vocalul ala de la Korn are ceva voce... Ceva cu tenta moto... : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 25, 2018 Autor Share Postat Iunie 25, 2018 Neata tuturor! Nume interesante anul asta la Metal Head Meeting... @Valach- chiar ca de luni dimineata asa... @Eater- nu am dat niciodat doi bani pe curentul asta core. Acum multi ani am auzit prima oara Before the Dawn in subsolul infect numit LeNoire. Dupa atata timp o ascult cu la fel de multa placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 (editat) @ Andrei: unele piese core sunt binisor spre bine, asa ca nu exclud genul. Evident, fiecare cu gusturile sale. Las si eu astea aici: Editat Iunie 26, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 ooooo...bine ai revenit, Cristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iunie 26, 2018 Autor Share Postat Iunie 26, 2018 Buna dimineata! Clasic rock:) . Mark Knopfler ma incanta mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 super album chiar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 I didn't expect clipul ala la All love is lost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate