ricomuerte Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 eheeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 5, 2018 Autor Share Postat Iulie 5, 2018 Buna dimineata! @Rico, vad ca la tine death-ul e in floare:) Sa ne amintim de o trupa care cu siguranta a influentat multi dintre intunecatii de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 @Rico, vad ca la tine death-ul e in floare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 (editat) Cine merge la MetalHead meeting, Judas si rockstadt extreme fest ? Editat Iulie 5, 2018 de alzayr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 Știu ca este topic de metale, dar poate mai este careva interesat sa vadă Exploited. Rock la Mureș 2018, week-end-ul următor, 13-14 Iulie: http://rocklamures.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) e in floare death-ul si infloreste tot mai mult....yuhuu Editat Iulie 6, 2018 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Peste Noire ad hoc in Kiev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 9, 2018 Autor Share Postat Iulie 9, 2018 Buna interpretarea Impresii despre Metalhead? O trupa care a avut cateva albume foarte bune in perioada de inceput. Theatre of Tragedy, norvegieni, gothic, doom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 apropo de theatre.... » Post actualizat in 10 Jul 2018 04:28si sa nu ratam ceva greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Classic - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 tata lor.... » Post actualizat in 11 Jul 2018 04:31si ceva mai dur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 11, 2018 Autor Share Postat Iulie 11, 2018 @Rico- sa nu uitam Wildhoney;) Unleash the Archers. Canada. Cred ca i-am mai pus la un moment dat aici, dar sunt din nou in playlist la birou:)) . Pentru cine asculta power, sigur e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Impresii despre Metalhead? Personal mi-a plăcut festivalul, mai mult a doua seara, unde Soulfly & Kataklysm au făcut o atmosfera de zile mari. E adevărat mă pe Max l-a cam lăsat vocea iar fii-su nu este cel mai bun baterist, dar ritml pieselor fiind demențial s-a trecut cu vederea. Bonus a fost Roots Bloody Roots, când totul a luat-o razna... Children oklf Bodom au fost cu adevărat profi, cântând că de pe C.D. Nici celelalte trupe nu au sunat rău, dar pe mine nu m-au "atins" in mod special, nefiind chiar pe "felia" mea. Acum aștept cu nerăbdare Extreme Fest-ul, unde, cu un pic de noroc in ceea ce privește vremea, poate fi o combinație senzațională de motocilit(ziua) & rockerit(noaptea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 @Rico- sa nu uitam Wildhoney;) Nu se uita Wildhoney...doar facem referire la Clouds...singurele care imi plac si una black...imi place grozav piesa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 12, 2018 Autor Share Postat Iulie 12, 2018 @Bart - ms pentru impresii. Nu am fost, oricum m-ar fi tentat ziua 1. Am mai auzit pareri asemanatoare cu a ta legate de vocea lui Cavalera... Niste ucrainieni buni. Au mai fost postati aici, dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 @Bart - ms pentru impresii. Nu am fost, oricum m-ar fi tentat ziua 1. Am mai auzit pareri asemanatoare cu a ta legate de vocea lui Cavalera... Niste ucrainieni buni. Au mai fost postati aici, dar merita cel mai bun album..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 Nokturnal Mortum sunt absolut geniali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 Pentru mine astia sunt "tatal lor":DEICIDE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 (editat) o balada https://www.youtube.com/watch?v=LeG-6bpeUkA Editat Iulie 12, 2018 de Altair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 SATANAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 13, 2018 Autor Share Postat Iulie 13, 2018 Esti pus pe rautati;) Va propun Ergot. Italia, black ambiental. Am ascultat recent. Placut impresionat, desi nimic original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 pisicutza la voce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Autor Share Postat Iulie 16, 2018 @Christian, imi place Kalevala. Asta de mai jos e cu dedicatie speciala pentru preotimea din Ro, pe care ii iubesc de nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate