ricomuerte Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 eu am bilet la haggard dar la Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 (editat) Satyricon - KING ^ discoteca Ceva mai vechi: Editat Septembrie 25, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 probabil am mai postat dar nu ma pot abtine....ce soloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo » Post actualizat in 25 Sep 2018 13:57in special al doilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 (editat) Salutam! Poate ca stiati, dar eu am gasit ceva nou de la bajatii astia: ....cam soft.... Editat Septembrie 26, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Ca tot e cancer afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Cancer? hahhaha...la mine au fost zero grade dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Pai si eu am plecat pe 7 grade la 9 dimineata. A nins la voi in sat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Am eu poze de la taica miu, cu zapada la vatra dornei. A nins, ca deh, acolo e o vagauna:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Cancer? hahhaha...la mine au fost zero grade dimineata A nins la voi ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Azi sunt minus 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Ca tot e cancer afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 hell yeah » Post actualizat in 28 Sep 2018 04:35meserias rau baiatu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 mneatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Ati vazut-o pe asta https://www.infomusic.ro/agenda/metallica-concert-romania-2019/ ? La doar 9950 de lei ai ocazia sa intri pe alta usa, sa faci poza cu formatia, sa primesti un setlist cu autograf, sa bei doua bauturi si sa mananci la bufet. Plus tricou la alegere. Pentru doar 9950 de lei )))))))))))))))) Care dintre voi se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 eu mi-am luat la B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Ati vazut-o pe asta https://www.infomusic.ro/agenda/metallica-concert-romania-2019/ ? La doar 9950 de lei ai ocazia sa intri pe alta usa, sa faci poza cu formatia, sa primesti un setlist cu autograf, sa bei doua bauturi si sa mananci la bufet. Plus tricou la alegere. Pentru doar 9950 de lei )))))))))))))))) Care dintre voi se baga? Cica-s vandute toate. Astept si eu chenzina sa iau, dar la ieftineala. PLM, i-am vazut in '99 atunci cand a trebuit, am intrat moca pe langa depoul ala de autobuze si pe la sahisti. Mi se par exagerate preturile cand cu dublul sumei mergi la orice festival in Europa si vezi tot rockul, de ex la Download, la Grasspop... » Post actualizat in 29 Sep 2018 08:21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Ati vazut-o pe asta https://www.infomusic.ro/agenda/metallica-concert-romania-2019/ ? La doar 9950 de lei ai ocazia sa intri pe alta usa, sa faci poza cu formatia, sa primesti un setlist cu autograf, sa bei doua bauturi si sa mananci la bufet. Plus tricou la alegere. Pentru doar 9950 de lei )))))))))))))))) Care dintre voi se baga? https://www.timesnewroman.ro/monden/11-luni-de-foc-pentru-rockerii-romani-trebuie-sa-slabeasca-50-kg-ca-sa-incapa-in-tricoul-cu-metallica-din-liceu » Post actualizat in 30 Sep 2018 08:12 Cu ocazia asta m-am uitat de curiozitate peste profilul meu de Last.fm, iar Metallica sunt pe locul 242 cu 24 de plays (dintr-un total de 737 de trupe). Piesele ascultate: - Until it Sleeps (17) - Nothing Else Matters (3) - Enter Sandman (1) - Hit the LIghts (1) - Mama Said (1) - The Four Horsemen (1) Deci da! I'm a BIG fan. Btw, am cont din 2007 si am avut scrobbler-ul pe PC tot timpul » Post actualizat in 30 Sep 2018 08:17 Mno, sa pun ceva sa imi revin dupa incursiunea asta in istorie.. Elffor Symphonic Black Metal/Ambient, Spain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 E cam sold out Mrtallica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Ce l-o fi albit pe Kirk în halul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 ceva bun inainte de culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 buna dimineata! Asa...pentru inceput de saptamana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 1, 2018 Autor Share Postat Octombrie 1, 2018 Buna dimineata! La ora 14:))) Am revenit din concediu:(( Dubioasa faza cu biletele la Metallica. Cam ciudat sa se fi dat atat de repede. I-am vazut in 99, cand eram practic un copil. Primul meu concert. La sfarsitul lunii ma duc sa-i vad pe Haggard. Abia astept:) Asa, in ton cu vremea de afara: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Unde dracu' ai fost in CO pe frigul asta? Si nu-mi spune ca la greci, ca acolo a venit tsunami Si eu am fost la Metallica in '99 pe Stadionul National... ala concert, frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 1, 2018 Autor Share Postat Octombrie 1, 2018 Concediul a fost strict ca sa scap de atmosfera de birou. N-am plecat nicaieri. Poate si pentru ca nu mai vazusem concerte pana atunci, intr-adevar atmosfera mi s-a parut incredibila in 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate