nike Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 nou si buuuuuuuuuuuuun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 At The Gates in Quantic pe 6 Decembrie. Amatori? Mai ca m-as baga... https://ambilet.ro/tc-events/bilete-at-the-gates-lansare-de-album/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Refrenul ala suna cam asa, "i need a woman to patch your shit, later fish it, lalala, bush of death how many teeth you have!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2018 (editat) Salutare Am discutat cu un amic care se ocupa cu asa ceva si voia sa vada daca e rentabil pentru el sa aduca pe Immortal in Ro. La Brasov si-ar dori. Intrebarea e cata lume s-ar strange, si cat ar trebui sa coste un bilet In alta ordine de idei, oamenii astia au imbatranit, dar tot buni au ramas:)) P.S. Metal - nu zici rau din pacate Editat Noiembrie 8, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Salutam! N-am mai postat demult. » Post actualizat in 08 Nov 2018 11:36...si un clasic in viata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Pentru fani https://www.youtube.com/watch?v=1gS5ibUPUvg&pbjreload=10 Editat Noiembrie 9, 2018 de Altair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 15, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2018 Neata. Misto vreme afara. M-a prins oleaca de grindina pe calut:) Grimaze - Bulgaria. Aduce cumva cu Gojira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 ca tot vorbeam de Petrucci pe alt topic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Stiu ca a mai fost piesa asta, insa, fiind una dintre favoritele mele, adaug un LIVE din '97 si un cover excelent: Hail Jon Nödtveidt, wherever you may be.. \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Fosti membri de la Negura Bunget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 16 minutes ago, SergentMajor said: Fosti membri de la Negura Bunget. Dpmdv, DorDeDuh reprezinta continuarea fireasca a trupei Negura Bunget. Ce a facut Negru cu NB dupa aceea nu m-a interesat absolut deloc. Subliniez ca am fost fan NB de la bun inceput, de cand a aparut "Zarnindu-sa" la Bestial Rec., chiar primul album scos de catre casa de discuri din Timisoara, caseta audio cu nr. 0001 Funny thing, prima editie a albumului a avut clapele la un volum destul de redus, iar piesele sunau foarte foarte bine. A doua editie, tot pe caseta audio, suna putin diferit, mai atmosferic, cu clapele la un volum ridicat. La fel suna si editiile pe CD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 20, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2018 Negura Bunget au fost far indoiala soeciali pe scena de metal romaneasca si nu numai. De ce au preferat sa dispara in anonimat , ei stiu. Arcturus, mereu surprinzatori. Cel putin pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 neata...ce prapad e albumul astaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Acum 21 ore, andrei111 a spus: Negura Bunget au fost far indoiala soeciali pe scena de metal romaneasca si nu numai. De ce au preferat sa dispara in anonimat , ei stiu. Arcturus, mereu surprinzatori. Cel putin pentru mine Dupa moartea lui Negru, cel care era sufletul formatiei, oricine ar fi venit dupa nu ar fi putut sa continue acelasi concept / evolutie / cum vrei sa-i spui. Probabil vor lansa in viitor ultimul material Trilogia Transilvana ca sa inchida cercul si cam atat. Ar fi un semn de respect fata de Negru si fata de fani. Un album intens, cu riffuri care-mi plac mult, pastrand stilul consacrat Melechesh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 poate au mai fost pe aici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2018 Neata! @eater - si daca au mai fost ce? Un prilej in plus de a da click la birou pentru a asculta din nou:) Nu e metal, e ceva vechi si cu siguranta nu pe gustul multora de pe aici, dar m-am trezit cu piesa in minte;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 23, 2018 Share Postat Noiembrie 23, 2018 Numele formatiei e genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 26, 2018 Share Postat Noiembrie 26, 2018 Buna de dimineata. Un fel de....nici nu stiu cum sa-i zic, dar mi-a placut... si baietii astia cam stiu joaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 29, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2018 Asa, inainte de vacanta:) Din Israel, Orphaned Land Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 29, 2018 Share Postat Noiembrie 29, 2018 da, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate