M!rra Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Una din turele frumoase unde am imbinat distractia cu enduro . Locatia Valiug..in muntii Calimani. Hot summer and good friends. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Genial! Exact genul de tura care trebuie! Poti sa-mi dai niste repere pentru locul ala de campare de langa lac? » Post actualizat in 22 Feb 2018 10:21LE Gata, am gasit. Din pacate cam departe de Bucale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 pfffff )) misto! cati copaci si ce viteza:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 frumos, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Mai clar unde e locatia asta, ca nu am gasit-o? Un link pe google Maps ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 Locatia Valiug..in muntii Calimani. Bună asta. Nu-s decât 300 km între Văliug și Călimani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Februarie 23, 2018 Autor Share Postat Februarie 23, 2018 da da ... sry ) nu stiu cum mi-a venit in minte de Mtii Calimani . Locatia e Valiug, Lacul Trei Ape , langa Muntele Semenic. Sunt vreo 2 lacuri in zona... dar sunt frecventate in special de cei din Timisoara Resita Caransebes... pe google maps , cauti '3 ape ' si gasesti locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 Recomand zona Valiug atat prin padure cat si pe sosea. Personal am fost acolo doar cu bicicleta si am ramas impresionant de ceea ce poti gasi. Pentru moto forest aventure poti apela la cei ce vin la aceasta cazare. Preturile sunt decente si discutiile la finalul zilei se tin cu tuica din acea regiune. Din acea locatie exista 3 trasee dupa care te poti ghida facand inconjurul lacului. Evitati weekendurile calduroase, pe accel lac se creeaza ad-hoc un festival de manele cum n-ai mai vazut Prin padure treaba sta cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 Recomand zona Valiug atat prin padure cat si pe sosea. Personal am fost acolo doar cu bicicleta si am ramas impresionant de ceea ce poti gasi. Pentru moto forest aventure poti apela la cei ce vin la aceasta cazare. Preturile sunt decente si discutiile la finalul zilei se tin cu tuica din acea regiune. Din acea locatie exista 3 trasee dupa care te poti ghida facand inconjurul lacului. Evitati weekendurile calduroase, pe accel lac se creeaza ad-hoc un festival de manele cum n-ai mai vazut Prin padure treaba sta cam asa. Super aventura!! Unde esti tu dulce vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate