Grigore Dolghin Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Am cautat de-am capiat. Sunt 100% sigur ca am vazut undeva, la unul din site-urile care vand echipament moto, niste manusi care pe aratator au un material care-ti permite sa folosesti telefonul mobil. Stiti ceva de treaba asta? gasesc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 la unele telefoane ai o setare de poti folosi cu orice manusa touchul telefonului, la sony Z1 si Z5 de exemplu este acesta setare, mod manusa se cheama daca nu gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Pe aliexpress sunt multe. Cat e de buna protectia oferita de ele nu stiu, dar pe touchscreen functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 (editat) Uite aici o gramada, ai de unde alege: https://www.revzilla.com/search?query=Touch+screen+gloves Sau aici, mai aproape de casa: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectID=2587584&ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=Touch+screen+gloves Editat Martie 14, 2018 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Icon Pursuit. Folosesc eu si merge perfect. Nu sunt originale dar calitatea este foarte buna. Exact pe ASTEA le am si le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Interesante dighidele! Materialul pt taciscrin e pe coate sau pe genunche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 la unele telefoane ai o setare de poti folosi cu orice manusa touchul telefonului, la sony Z1 si Z5 de exemplu este acesta setare, mod manusa se cheama daca nu gresesc Yeah, Lumia 625 avea setarea asta. Din pacate nu e la toate telefoanele - am un S6 si nu are. » Post actualizat in 15 Mar 2018 05:55 Mersi man. Am gasit Icon Pursuit pe vreo trei site-uri de la noi (link-ul din post duce catre niste genunchiere). Icon Pursuit. Folosesc eu si merge perfect. Nu sunt originale dar calitatea este foarte buna. Exact pe ASTEA le am si le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Care mai de care mai echipat, mai pregatit ca un astronaut si merge 300 km pe sezon... ce probleme ineptice.. Editat Martie 15, 2018 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Yeah, Lumia 625 avea setarea asta. Din pacate nu e la toate telefoanele - am un S6 si nu are. Eu am avut numai Samsung si pot sa folosesc telefonu' cam cu orice manusa din piele mai subtire. Nu am activat nici nu mod manusa pana acum. Din pacate pentru vara am asa ceva si nu functioneaza... Am gasit lista asta cu solutii, dar nu am incercat nici una pana acum. O sa ma ocup, sa vad daca exista vreo solutie buna din astea... https://www.pcworld.com/article/2091419/how-to-make-your-gloves-touchscreen-capable.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Am cumparat de pe olx niste chinezisme de 50 ron si aveau acea panza speciala la degete,culmea,functionala. Deci...se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Icon Pursuit. Folosesc eu si merge perfect. Nu sunt originale dar calitatea este foarte buna. Da, confirm. Le-am folosit si pe telefon Lumia 640 XL si acum pe S7 Edge. Tre' sa atingi putin mai apasat, dar functioneaza. Editat Martie 15, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Da bo$$ la cat sunt de sictirit imi permit sa inventez cuvinte.. cine stie poate peste cativa ani vor fi recunoscute de academie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oziero Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Trebuie selectat din anunt ce te intereseaza si le vezi (armura, manusi, genunchiere) (link-ul din post duce catre niste genunchiere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 Ai trei incercari sa ghicesti cam cati kilometri fac eu pe sezon cu un RT 1200 de-mi trebuie niste manusi cu care pot sa foloesc telefonul (waze + google maps) in timp ce merg. Felicitari, te-ai bagat in seama. Good job. Care mai de care mai echipat, mai pregatit ca un astronaut si merge 300 km pe sezon... ce probleme ineptice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Intra pe Motodiscount si ai sa gasesti cateva modele touchscreen de la Icon si Thor. Eu am Icon Pursuit de vreo doi ani si sunt extrem de multumit de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 ...and the winner is: ICON PURSUIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Ai trei incercari sa ghicesti cam cati kilometri fac eu pe sezon cu un RT 1200 de-mi trebuie niste manusi cu care pot sa foloesc telefonul (waze + google maps) in timp ce merg. Felicitari, te-ai bagat in seama. Good job. Sigur exista vreun scuterist care face mai multi.. si fara manusi.. Editat Martie 15, 2018 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) » Post actualizat in 15 Mar 2018 05:55 Mersi man. Am gasit Icon Pursuit pe vreo trei site-uri de la noi (link-ul din post duce catre niste genunchiere). Trebuie sa selectezi echipamentul din lista in dreapta unde scrie "Type" si alegi "Motorcycle Glove". Pretul este 15,78$ si la noi le gasesti de la 150 ron in sus. Editat Martie 15, 2018 de Celentano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Eu le-am luat pe astea vara trecuta, doar pentru oras. Acum sunt si la reducere din cate vad, pentru vara sunt super. Materialul acela isi face treaba, dar tin minte ca s-a cam dezlipit de pe manusa dupa cateva luni. http://motodiscount.ro/MANUSI-ICON-RAIDEN-ARAKIS-TOUCHSCREEN-CREM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Revit Sand 3 au varfurile degetelor mare, aratator si mijlociu cu nu-sh ce insertii in piele si merg pe touchscreen-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 Multumesc pentru sfaturi. Icon Pursuit ramane. Ma duc la Motodiscount acusica. » Post actualizat in 15 Mar 2018 15:36Adjudecat. » Post actualizat in 15 Mar 2018 15:36Merg foarte bine pe touchscreen. Da' sunt subtiri rau, nu stiu cum rezista la o tavaleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Păi sunt mănuși de biciclete dacă mă întrebi pe mine. Sau de incepatori/entry level la enduro/cross dacă or avea ceva protecții sub cusaturile in W din poza. Editat Martie 15, 2018 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Pursuit nu erau alea din piele, model cu perforații sau fără? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Asa cum scria DeVazut_TM, acelea sunt manusi de enduro/cross. Icon Pursuit sunt cele din piele, model cu perforatii (vara) si fara. ATENTIE la manusile Icon Pursuit gasite pe OLX la jumatate de pret. Fake-uri din care iti scoti manutele negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Nu ca modelul Pursuit ar excela la protectii. Sunt frumoase si comode, cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate