OKEy Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Sambata 31.03.2018 ora 14 un loc cunoscut Fantana Miorita .. detalii despre eveniment aici : https://www.facebook.com/events/350775758742237/ Ne vedem acolo... Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Au dat pe Realitatea acum un reportaj cu politistii pe moto care de maine ies in trafic si au zis ca vor fi prezenti la un mars de constientizare. Probabil e asta al vostru. Din pacate nu pot sa ajung dar sper sa fiti cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Inca se mai organizeaza astfel de prostii??!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Am fost anul trecut și nu prea mi-a plăcut de colegii care pocneau tobele ca niște sataniști. Privitorii de pe trotuar nu au fost deloc încântați, ca să nu mai zic de locuitorii zonelor pe unde s-a trecut. O să merg și anul acesta și sper să fie decent și să nu mai facem ca maimuțele scăpate pe asfalt uscat. Inițiativa este bună, noi trebuie doar să fim mai civilizați. Atât Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Daca orele erau altele poate...dar e prea frumos sa nu dai o tura mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TANTO Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 ce vreti sa constientizati? ca soferii sunt orbi? si voi sunteti orbi ca soferi daca vine unul cu 200 din spate sau lateral, nici nu-l vezi. mi se intampla zilnic in bucuresti, eu circul cu masina, motociclistii in trafic urban, cel putin aici sunt foarte agresivi si imprudenti. asa ca mai lasati-o cu marsurile si circulati decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Cand vezi cateva sute la un loc, realizezi ca sofer ca a inceput sezonul moto si iti ramane in minte chestia asta. Multi vor fi mai atenti, multi vor ramane la fel de prosti. Editat Martie 30, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Cand te trezeste un prost fara toba la 2 dimineata, aia e constientizarea ca a inceput sezonul. Asfalt uscat...Pe ud oricum nu suntem in stare sa pilotam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Eu as propune ca motoarele care au toba ce depaseste ca zgomot limitele legale sa nu fie admise la mars. Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Buna idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Cand vezi cateva sute la un loc, realizezi ca sofer ca a inceput sezonul moto si iti ramane in minte chestia asta. Multi vor fi mai atenti, multi vor ramane la fel de prosti. In weekend in general ies prostii. Fosile sau mumii, aia cu mamaliga in geam chiar si dupa 10 ani de permis etc. Restul sunt pe Valea Prahovei, se vede dupa liniile de tramvai...merg doar tramvaie pe ele. Deci constientizare = zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Incredibil cata ipocrizie....toata iarna intrebati in stanga si in dreapta de intalniri moto, bla, bla....si acum va inrositi obrajii ca o fata mare : "Vai , dar se mai organizeaza asa ceva , dar ce rost are.?....bla,bla" E simplu frate , vrei -participi , nu vrei - nu participi. Zici ca va cheama la slujba de Duminica. PS. Puteti foarte simplu sa ignorati topicul...e doar pt "pilotii de week-end" PS2 : Am vandut mobra ieri ... altfel participam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Aurica, sari repede pe alt motor si hai repede la mars, am auzit ca au fotograf si te “surprind“ aratand ca un dur pe mobra...Facebook wants you to go! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_Star Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Buna ziua. Caut de 1/2ora anuntiri despre acest mars moto. Acum cand este prea tarziu, am gasit. Este o traditie. Cine pricepe, pricepe, cine nu...., dumnezeu cu mila. Mi-ar fi placut sa particip.Mai multa publicitata la astfel de evenimente si intalniri ar trebui puse pe toate siturile moto. O zi buna. » Post actualizat in 31 Mar 2018 12:00 Scuze. Scriu de pe telefon si mai fac dude. Dar ideea este clara. » Post actualizat in 31 Mar 2018 12:03 Dom-le..., duru pe moto..., hai domnule...primavara..,deh, hormonii...puii mei, o sa-i treaca. » Post actualizat in 31 Mar 2018 12:06 Hai dom-le, ce d-zeu,daca muncesti 8,9,10 ore pe zi, cand iesi cu mobra? Sambata, Duminica. Eu? Pensionar...ies in cursul saptamanii.No..e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 31, 2018 Autor Share Postat Martie 31, 2018 Multumim pentru participare. poze si alte detalii pe pagina Blackhelmets : https://www.facebook.com/BlackHelmets/ Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate