KONGLY Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Accident strada polona cu stefan cel mare eram grabit catre job,ciudat insa acidentu este frontal nu inteleg cum sa produs de ce nu s au ferit franat etc , rideru era in smurd sper ca este ok..... ziua si accidentu nasol inceput de sezon Editat Aprilie 7, 2018 de KONGLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Aoleuu m.am uitat in parcare sa vad daca este Hornetelul meu acolo, sper ca este in regula motociclistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Ciudata pozitia motocicletei. Daca a fost frontal nu avea ce cauta acolo. Polona e sens unic Editat Aprilie 7, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Officer Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Cica mobra a trecut pe rosu. Rider cu rani usoare la spital. Editat Aprilie 7, 2018 de Officer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 De pe infotrafic. Vad ca are "lamaia"pe numar. N-o fi fost atent... in dimineata asta chiar n-a fost trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Se intampla. Un moment de neatentie si gata lucrarea. Speram ca a scapat cu oasele intregi. Sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Daca e adevarat ce s-a scris ca motoristul a trecut pe rosu, nu prea e "moment de neatentie". Si ca de obicei, sunt amuzat de subiectivismul comentatorilor. Aceeasi fapta e moment de neatentie daca protagonistul e motociclist, si crima cu premeditare daca e vorba de vreun sofer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Sora mea a trecut pe rosu desi i-am zis sa opreasca ca e rosu. Mi-a zis 'Unde vezi tu rosu?'. Deci, gradina e mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate