boorman Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 program pt sambata: iesire cu viteza redusa si cu opriri pana la vascau sau arieseni...sau valea draganului, vedem. depinde de timp.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 program pt sambata: iesire cu viteza redusa si cu opriri pana la vascau sau arieseni...sau valea draganului, vedem. depinde de timp.... si sambata la ce ora e plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERHIO NX Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 si sambata la ce ora e plecarea? Aproximativ pe la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 mare tirg mare la negreni. tirgul de toamna a inceput azi si tine pina duminica,va astept la mici si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Si eu vin neaparat Am vorbit ca atunci cand prindem vreme buna ....si se face, va voi invita la Tinca la cabana ....astfel : DE VINERI pana DUMINICA(10-12 oct) propun o iesire la Tinca la mine la cabana(situata intre cris si padure). Ce ziceti ? facem mici,gratare udate cu ... plimbari prin padure pana la barajul de la Taut(merge pe jos sau cu soft enduro) ORICINE e BINEVENIT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Plecarea la Tinca se va face la ora 9.30 din OMV de pe Decebal , inf 0728122555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 maine 11-12.00 se baga careva la un negreni? dc vreti ne bagam si pe la targ ne auzim dc vrea careva sa mearga pn acum eu si ocsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 yo numa luna viitoare;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 pe la 12-13.00 se baga careva la un negreni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 hi guy! ieri am trecut prin negreni...coada infernala, 4 km inainte statea randul pe loc, apoi politisti, betivi, etc. in doua locuri oprire pt sfert de ora minim, fiindca se repara asfaltu, circulatia si trafic organizat? dezastru..... pe la 12-13.00 se baga careva la un negreni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 merci girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 mercigirl nai pt ce boy io mas duce pana la vascau dar nam cu cine, iar singura e plictisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 nai pt ce boy io mas duce pana la vascau dar nam cu cine, iar singura e plictisitor ia-l pe repsolica merge incet cam cu 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ia-l pe repsolicamerge incet cam cu 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 yo numa luna viitoare;))) hi guy! ieri am trecut prin negreni...coada infernala, 4 km inainte statea randul pe loc, apoi politisti, betivi, etc. in doua locuri oprire pt sfert de ora minim, fiindca se repara asfaltu, circulatia si trafic organizat? dezastru..... mercigirl nai pt ce boy io mas duce pana la vascau dar nam cu cine, iar singura e plictisitor ia-l pe repsolicamerge incet cam cu 120 Va rog din suflet ...nu vreu sa fiu uracios DAR lasati macar topicurile principale in pace cu OF Topicurile, fara suparare ,, dar dc cineva chiar vrea sa iasa undeva si se uita pe ac topic....in loc de o informatie rapida si precisa vede .... si discutii de mess sau de Discutii despre orice. Multumesc anticipat KEEEEP IT CLEAAAAAAN ! POST IN THE RIGHT TOPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ia-l pe repsolicamerge incet cam cu 120 ms BROOO yo am iesit azi da doar loco invarteala prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 fr suparare dulau dar imi spunea cu e traseul pe care l-am ales. cred ca tine de planuri iesiri - plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 up sa nu uitam de topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Sambata si Duminica va fi timpul frumos dupa www.meteo.ro, nu facem o iesire pana undeva? de ex: Stana, Arieseni, undeva in HU, orice numai sa nu stam home!!! P.S. pe Sambata am program deci ar ramane Duminica Editat Octombrie 23, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Sambata si Duminica va fi timpul frumos dupa www.meteo.ro, nu facem o iesire pana undeva? de ex: Stana, Arieseni, undeva in HU, orice numai sa nu stam home!!! Pai poate ne bagam si noi......am gasit un drum in jud arad.....spre ineu vreo 80 90de km asfalt nou...cred ca noi ne-am baga sa incercam pe acolo sau nici Arieseni nu suna rau.....sa vb cu bajetzii de aici si tzinem legatura dar stiu mai multe pe muine seara sau sambata dupamasa...am nr tau te sun daca este ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Pai poate ne bagam si noi......am gasit un drum in jud arad.....spre ineu vreo 80 90de km asfalt nou...cred ca noi ne-am baga sa incercam pe acolo sau nici Arieseni nu suna rau.....sa vb cu bajetzii de aici si tzinem legatura dar stiu mai multe pe muine seara sau sambata dupamasa...am nr tau te sun daca este ceva sau putem lua toate trasele pe rand indiferent numai sunshine sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salutare , cam de mult planuiam o iesire ( cu motoarele ) la Izbuc ( manastire ).Cine doreste sa se plimbe pana acolo este bine venit . Pana acuma sunt eu si fam. Borz ( jupanu & flacarica ). Distanta pana colo APROXIMATIV este 120 km ( dus ) , evident 120 km ( intors ). Plecare va avea loc Duminica la ora 8.30 de la benzinaria OMV din Decebal. HAI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Salutare , cam de mult planuiam o iesire ( cu motoarele ) la Izbuc ( manastire ).Cine doreste sa se plimbe pana acolo este bine venit . Pana acuma sunt eu si fam. Borz ( jupanu & flacarica ). Distanta pana colo APROXIMATIV este 120 km ( dus ) , evident 120 km ( intors ). Plecare va avea loc Duminica la ora 8.30 de la benzinaria OMV din Decebal. HAI ASFALT USCAT. k dak ase sta treaba contabile si io vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 k dak ase sta treaba contabile si io vin Si iooo , Sambata mergem la Cimitir la Alin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Si eu as veni dar nu se poate macar cu o ora mai tarziu? Mi se pare ca e foarte frig si devreme la 8.30 _ Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate