Sari la conținut

Planuri Iesiri - Plimbari/Evenimente moto


Pierrooradea
 Share

Postări Recomandate

salut,mai e de actualitate forumu asta? :))

as avea si eu un anunt de facut pentru prietenii bihoreni,sambata 04 iun 11 mare nunta mare la negreni si mirele adik yo si mireasa adik ea,si-ar dorii tare mult sa fecem o mica coloana de motoare cum se obisnuieste pe la nuntile de motoristi.

acuma mai in gluma,mai in serios sunteti invitati(chiar va rog)cine are timp si chef de o plimbarica si o gustarica la negreni ne-ar face mare placere sa ne onorati cu prezenta si sa fiti alaturi de noi la acest eveniment.

 

p.s.as avea nevoie si de un tryke(am mai pomenit io cindva p-aici) cu care sa fie dusa mireasa,daca stie cineva vreo firma care inchiriaza il rog sa-mi spuna si mie.vineri ajung si eu acasa si ne putem auzi pe vechiul nr de tel.

ms mult

 

Ms pentru interesul aratat din partea prietenilor oradeni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

Ms pentru interesul aratat din partea prietenilor oradeni

nu a mers nimeni?

Cativa am fost ocupati cu ajutorul pt cursul moto. A anuntat mult prea tarziu, cel putin eu am vazut numa cu cateva zile inainte postul. Trebuia sa dea un telefon nu toata lumea mai intra pe forumuri. Imi pare rau dar asta e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

In data de 23 iulie Hawks MC organizeaza moto party la Salard langa sala de sport.Nu se plateste intrare iar motociclistii prezenti vor fi serviti gratuit cu o mancarica pregatita in bogracs.Va asteptam cu drag.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi la ora 15:00 este adunare la benzinaria MOL de pe Stefan Cel Mare.Mergem la Salard.cine vrea sa vina cu noi poate sa ma sune pe nr: 0749221511(Zsolt). La 15:15 max. pornim!

Cine pleaca mai repede ne intalnim acolo! Asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Azi dupamasa la 1.30 ne-am hotarat sa facem o tura mica: Oradea-Husasau de Tinca-Tinca-Holod-Sambata-Hidiselu de Sus-Oradea. Io fiind blonda, perechea mea cu mintea odihnita, gps nucu (cel putin detaliat Romania map nucu), din aceasta ruta s-a nascut: Oradea-Husasau-Osand (macadam road)-Husasau-Tinca (aici lipsa indicator sau ceva tabla)-Belfir-Ucuris-Craiva (aici ne-am gandit ca totusi nu e ceva ok casuntem in jud. Arad)-inapoi Tinca (hah aici observam tabla de indicator ruginit)-Holod (lipsa idicatoare sau indicatoare cu alte destinatii)-Calea Mare-Hidiselu de Sus-Felix (si aici am reusit sa *@#$ drumul, asa ca ne-am intors :D , am mancat langos si porumb fiert)-Oradea. :grinbandit: :moto:

p.s. cam peste tot sunt gropi sau gropi pt asfaltare, cam nasol, mai ales in varf sau in curbe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MMC BIKER'S FEST 2011

 

Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor.

 

Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop.

 

 

Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro

Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484

 

 

 

 

Ne vedem acolo !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Sambata se anunta vreme faina 17C(mai frumoasa ca si Duminica :blbl: ) , o sa fac o iesire gen Oradea-Ciucea-Zalau sau Cluj. Cine vrea e binevenit , Km aproximativi 250-300.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

eu am un plan care includ si Alpii, pentru iulie/august 2012, durata ar fi undeva al 1 luna depinde de mai multi factori si vreau sa includ Slovacia,Polonia,Cehia, sudul Germaniei di ncare urmeaza Alpii,Croatia, o saptamana de mare in Muntenegru sau Grecia si tare as vrea sa vad si Moldova si Maramuresu ... inca nu mi-am facut exact traseul, deocamdata ma uit pe portiuni la altii si aleg ce`mi place dupa care unesc punctele deci poate pe portiunea respectiva ne sincronizam :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vreti, pot sa va dau ruta noastra de la Oradea-Gyor pana in Mont Blanc si in jurul muntelui prin 3 tari, plus Grand Saint Bernard, Petit Saint Bernard, respectiv turul lacului Leman, apoi inapoi prin Zillertal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o sa iti scriu maine cand doarme copilul :) noi am fost cu masina si anul trecut am vrut sa mergem cu motoare, dar...a picat un bebe cu troncul looool. noah pana atunci cateva poze:

post-28472-0-36289400-1321818257_thumb.jpg

post-28472-0-90136800-1321818264_thumb.jpg

post-28472-0-89524700-1321818272_thumb.jpg

post-28472-0-72027400-1321818278_thumb.jpg

post-28472-0-39428000-1321818285_thumb.jpg

post-28472-0-18409700-1321818293_thumb.jpg

post-28472-0-70012000-1321818299_thumb.jpg

post-28472-0-33736800-1321818306_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum cu bugetul depinde de fiecare daca se vrea cort, mancare calda tot timpul, etc.Pentru turul europei cand l-am facut am calculat km teoretici pe care ii voi parcurge, consum cu 0.5 L mai mult decat media si un pret de 1,5 euro/L benzina ... cazarile le-am cautat pe booking.com iar mancarea a fost din super market :D si soscoteala de acasa s-a potrivit cu cea din targ :P ...a, taxele de drum, taxe de intrare + suveniruri au fost si ele calculate asa ca eu zic priam data sa vezi cati km vrei sa faci, de cate ori vrei sa dormi si pe unde si in functie de astea calculele is simple.....asta in caz ca nu ai facut deja astea :D

 

vad ca ati fost si in Geneva. A fost vama unde sa va controleze de ceva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noi sincer habar nu am cat am cheltuit, dar cele mai scumpe au fost suvenirurile. In Elvetia, respectiv Lichtenstein e acelasi rovineta, sa nu cumva sa cumparati de 2 ori! Rovineta se da pe un an, aia a fost cred ca putin mai scumpa, in rest benzina, autostrazile si cateva locuri cu taxe de drum, tunele, nu a fost mare scofala. In schimb cazarea aia da! Noi nu am cautat cazare pe net ca nu am avut nici o ruta fixa. Am pornit in Chamonix de fapt, apoi unde ne-a apucat, acolo am dormit. Daca am vazut ceva ruta pe harta, dai! :D In austria si franta ne-am cazat de cateva ori, la 40 E, in camera cu baie+loc de parcare pt masina. Singurul loc era langa Innsbruck, Vols, unde am dormit in camping, loc pt masina, apa calda si loc cort 27 E :disappointed: + era o galagie, din cauza avioanelor, na aia era naspa si nici nu merita, asa ca ne-am cazat noi frumos in locuri normale. Venind inapoi, pe Sustenpass am dormit o noapte in masina, n-a fost rau si era pe gratis lol. O sa fac si ruta exacta pe harta si o sa-l pun aici, deocamdata le-am trecut pe hartoage :D (copilul nu prea vrea sa doarma... nu am cum...). In elvetia am stat la rude, asa ca acolo hala Domnului nu plateam nimic, dar nici nu am idee cat ne-ar fi costat...Cativa prieteni ai mei din ungaria au fost in Chamonix si s-au cazat cu 40 E, noi nu am dormit acolo. Am facut turul lacului Leman, inclusiv in Geneva, nu trebuie platit nicaieri pt intrare, numai pt parcare. Vama niciunde nimic! La Saint Bernard am parcat pe partea cealalta, nu unde voi Tudor, si acolo se plimbau granicerii, chiar de la ei am intrebat unde sunt cainii :) Daca vine Ice pe aici (nu stiu in care zi de luni lol), o sa-i dau si datele de pe gps :) Faceti planuri linistit, merita!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ice speriem vestul la anul?!

:D

de 3 ani ma tot strofoc sa fac cumva sa plec pt vre-o 2 saptamani la o tura asa prin munti

daca a fi cascaval la anul nu ma las ...

 

 

pa cineva om speria pa ei,pa noi,dar ar fi super sa-i dam pa pissss.........da,chiar sint hotarit sa ajung mai departe de Pitesti de aia o vreau sa o iau in sens invers.:friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...