Ionut.andrei Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 (editat) Salut lume ! Sunt curios de aceste 2 motoare si care ar merita mai mult de cumparat ! In prima instanta avem honda pe care multa lume o lauda pentru fiabilitate si putere. Iar pe locul doi avem un intruder pe steroizi care isi mentine competitia . Cei care stiti cam mai tot despre ele nu ezitati sa spuneti , orice detaliu , atat mecanic cat si estetic ma intereseaza si este pus in calcul ! Va multumesc anticipat si sa aveti o zi minunata ! Editat Mai 4, 2018 de Ionut.andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 4, 2018 Admin Share Postat Mai 4, 2018 Vrei sa cumperi tu? Ia ce-ti place si lasa ce spune unul si altul! La fel o sa intrebi si cand vrei sa te insori, ce femeie ti s-ar potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Mai 4, 2018 Autor Share Postat Mai 4, 2018 Vrei sa cumperi tu? Ia ce-ti place si lasa ce spune unul si altul! La fel o sa intrebi si cand vrei sa te insori, ce femeie ti s-ar potrivi? Da ,vreau sa cumpar ,ambele imi plac dar spun ca si probleme generale , poate la una e o posibilitate mai mare sa imi pice motorul sau nu stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 4, 2018 Admin Share Postat Mai 4, 2018 Odata ce sunt sh sansele sunt la fel sa iti cada ceva. Oricum, piese sh gasesti destule pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Ia intruderul. honda e naspha. ai inteles gresit, intruderul e pe locul intai si sabreul pe doi... si o sa vina altul si o sa zica invers...(plus nustiucati pentru care honda e honda care o sa-mi sara in cap) a zis bine LUV, ia-o pe aia care-ti place. de intruder pot sa-ti zic multe. e un cosmar reglarea carburatiei si schimbarea filtrelor de aer, trebuie avut grija sa nu se mearga cu uleiul sub nivel. trage bine, e manevrabil in mers. insa e tanc. ambele sunt mari si grele. conteaza si nivelul de experienta, la viteze mici si pe loc sunt greoaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Mai 4, 2018 Autor Share Postat Mai 4, 2018 eu am avut innainte intruder de 600 si daca se schimba la fel filtrele de aer , e okey ,sincronizarea carburatiei se poate face relativ usor cu bujie tranaparenta si ca greutate , nu prea e problema , sunt maricel , de asta tind spre ceva comod , stiu problema vesnica cu uleiul sa nu fie sub jumate la intrudere , la a meu nu am avut problema ca era mereu la full ... e o alegere grea si de asta am decis sa intreb cat mai multa lume , ce ai mai putea sa imi spui de diferenta intre intruder de 1400 pana in 2000 si dupa ,ca am vazut ca din 2000-2003 s-au facut motoarele cu un aspect diferit si cu o viteza in plus , dar mai e ceva ? Si e bine ca au pus o viteza in plus ? Sau sunt motoarele mai vechi mai bune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Mai 5, 2018 Share Postat Mai 5, 2018 daca iei ceva intretinut, oricare dintre ele sunt super ok. am avut intruder Volusia de 800, tanc! super mega fiabil...volusia de 1400 este un motor demential, care se poate modifica f fain. in Germanica sunt multe modificate. grea alegere, dar eu as merge pe intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 5, 2018 Share Postat Mai 5, 2018 eu am avut innainte intruder de 600 si daca se schimba la fel filtrele de aer , e okey ,sincronizarea carburatiei se poate face relativ usor cu bujie tranaparenta si ca greutate , nu prea e problema , sunt maricel , nu, esti habarnist , intruder marauder si alea mici si astea mari sunt cosmar la carburatie vorbesti despre fiabilitate si alte tampenii invatate de la mecanici de dacia 1300... sunt niste cotetze de minim 20 ani vechime ... nu exista fiabilitate la asa ceva vrei sa devii chomperist adevarat iatz harli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 vrei sa devii chomperist adevarat iatz harli Vezi că a trecut 1 aprilie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut.andrei Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Vezi că a trecut 1 aprilie! Da... nici eu nu sunt deacord cu harley , frumoase cu un sunet placut la tobe , dar cam atat , raman la japoneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Acri strugurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Da... nici eu nu sunt deacord cu harley , frumoase cu un sunet placut la tobe , dar cam atat , raman la japoneze YAP!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Foarte acri )) » Post actualizat in 11 May 2018 06:10 YAP!!!!!! Tu ai doua Pan Head-uri la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Voi chiar nu ați înțeles că omul vrea smochine, chiar nu-l interesează strugurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Eu as merge le Honda 1100 Sabre. VS-ul de 1.4 e mi c si inghesuit, iar daca nu ai comenzi avansate la el, poti sa uiti daca ai peste 1.80. Spunea un coleg mai sus ca e tanc, probabil l-a confundat cu intruderul de 1500...ala intr-adevar...e mare si greu. Si da, inghesuit si dpdv tehnic, tot timpul am stat si m-am intrebat unde trebuia sa intre motoreta aia de au facut totul la limita asa.... Editat Mai 17, 2018 de bucsaadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate