XorX Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 M-am ales cu o mica taietura pe sa, asa ca trebuie sa o retapitez. Care e metoda de sigilare a cusaturilor ca sa nu intre apa in burete? Din pacate modelul are doua cusaturi pe lungime (Shadow Spirit) si vreau sa pastrez aspectul original. Ceva recomandari unde o pot face si sa iasa bine? (Bucuresti sau pe aproape) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Ploiesti, motovis, are site si pagina de facebook. Tocmai am facut a doua sa la el, a iesit grozav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 6, 2018 Autor Share Postat Mai 6, 2018 si cum etanseaza cusaturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 pai il intrebi pe client cum isi face ala treaba. cauta numarul omului suna-l si intreaba-l nu cred ca e un secret de stat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 6, 2018 Autor Share Postat Mai 6, 2018 (editat) pai topicul pentru asta e deschis, daca are cineva idee cum se etanseaza cusaturile la retapisare (si unde se poate face asta). Eu am vb in Buc la 2 tapiseri si ambii mi-au zis ca nu pot etansa cusaturile, unde o sa fie cusatura o sa intre apa. O sa sun si la Ploiesti, evident, dar din mom. ce a zis ca e la a doua sa am banuit ca stie... Editat Mai 6, 2018 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Nu exista pe youtube un tutorial ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 6, 2018 Autor Share Postat Mai 6, 2018 nu am gasit nimic in genul de facut acasa. Ce am vazut ar fi un fel de benzi care se vulcanizeaza dar clar nu poti face asta acasa pentru ca trebuie sa controlezi mult prea bine temperatura sa vulcanizezi banda aia dar sa nu topesti vinilinul. Doar o solutie la Decathlon care zic ei ca ar etansa cusaturile de la cort, dar nu stiu cum ar merge la sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Se face cu benzi pe interior, vulcanizate. Si mai face si pe exterior, cu snur. Vezi pe site ul omului, scrie i ce vrei, suna l si iti explica. » Post actualizat in 06 May 2018 15:55 Daca vrei sa furi meserie, mai greu. Ca doar de aia omul presteaza ub serviciu, sa faca si el banuti din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 (editat) in Timisoara e un baiat care face tapiterii moto si izoleaza cusaturile motodan ...eu am facut vreo 5 sei la el fara probleme (nu stiu daca mai face si ptr cei de pe forum am inteles ca a avut ceva probleme cu cineva de aici dar poti incerca ) Editat Mai 6, 2018 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 MotoDan nu mai lucreaza AFAIK. Daca s-ar apuca iar omul ala de facut sei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 6, 2018 Autor Share Postat Mai 6, 2018 (editat) Se face cu benzi pe interior, vulcanizate. Si mai face si pe exterior, cu snur. Vezi pe site ul omului, scrie i ce vrei, suna l si iti explica. » Post actualizat in 06 May 2018 15:55 Daca vrei sa furi meserie, mai greu. Ca doar de aia omul presteaza ub serviciu, sa faca si el banuti din el. nu vreau sa fur nimic, cu atit mai putin meserie, am eu suficient de munca, nu-mi mai trebuie. Bun, daca zici ca la tine a etansat cusaturile e de bine. Sun miine si vb cu el. Thx! Editat Mai 6, 2018 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 (editat) MotoDan nu mai lucreaza AFAIK. Daca s-ar apuca iar omul ala de facut sei... ba da lucreaza inca ptr cunostinte, prieteni , are si pe olx anunturi dar nu mai vrea sa lucreze pe forum...acum aprox o luna am fost la el cu un prieten Editat Mai 7, 2018 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Eu am refacut la Darian aici in Bucuresti seile la vreo 6 mobre pana acum si el imbraca buretele cu folie de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 7, 2018 Autor Share Postat Mai 7, 2018 Asta cu folia este solutia de compromis. Apa care intra pe la cusaturi ramine intre vinilin si burete, Se stringe in partea de jos unde se intoarce vinilinul sub sa sa fie capsat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Etansare se face pe cusaturi - in rest materialul este impermeabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 7, 2018 Autor Share Postat Mai 7, 2018 pai asta zic si eu, dar cum si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 MotoDan spunea ca doar pe cusatura cu ceva material impermeabil despre care nu am detalii. Nu am experienta de retapitare decat cu Dan, dar nu am decat cuvinte de lauda pentru calitatea lucrarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 In Bucuresti nu ai mester care face treaba calumea. Doar feedback negativ, pe la diversii care fac. Ai Motovis de care ti am spus, la Ploiesti. Ai Geoseats la Iasi. Motodan, parca Timisoara,dar care nu mai face pe forum. Si mai era un loc la Cluj, poti afla de pe topicul regional. Ce te mai chinui, nu inteleg. Varianta e clara, Ploiesti scrie pe tine ) Doar ca esti inca in negare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 La Motovis la Ploiesti am retapitat si eu. Foarte multumit, recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 7, 2018 Autor Share Postat Mai 7, 2018 gata. Ploiesti. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Bucuresti,sector 5, arta, multe sei... http://extaauto.ro/contact/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate