Louis Cyphre Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Poate are casuta plina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 si eu am nevoie de galeria asta. ma gandesc ca s-ar putea confectiona...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 yuk nu merge sa primeasca nici un mesaj nou nu stiu ce are. sper sa vada topicul acesta rola mea este numai pt teava de 1/2 ... adica ca aia de la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTI Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 aham .. mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Incercati pe pilotauto.ro , poate va este de folos. Colegul meu si-a facut esapamentul la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 aham .. mersi mult daca gasesti teava laminata si ai material iti faci o rola la strung . Sau du-te la Mitsubishi si intreaba-i unde s-a mutat italianul care le-a vandut hala, ala stie sa iti faca coturile alea si cred ca are si material Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=9neokcuFnWM cum sa franezi eficient utilizand pasarica partenerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 un prost de ala merita sa faca puscarie pentru vatamare corporala ...modificari nelegale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 stiti un strunugar? vreau bucsi din duramida cu materialul lui Poti sa incerci in Strand, la Vointa, intrarea de langa magazinul de chinezarii. E o vulcanizare acolo si au si strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Salutare, Unde as putea in Sb sa servisez furca ? Am observat ca "curge" si deoarece inca sunt la "inceput" as evita sa ma bag singur sa schimb semiringii. Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Salutare, Unde as putea in Sb sa servisez furca ? Am observat ca "curge" si deoarece inca sunt la "inceput" as evita sa ma bag singur sa schimb semiringii. Merci anticipat. Salut, Incearca la Boghi (Bogdan) pe strada Baii - vezi harta atasata. Eventual suna inainte la 0741-225470. Service Moto.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Salutare, Unde as putea in Sb sa servisez furca ? Am observat ca "curge" si deoarece inca sunt la "inceput" as evita sa ma bag singur sa schimb semiringii. Merci anticipat. salut, ia lagatura cu Joe de la Mas Moto, 0746020374. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Salutare tuturor, Azi m-am trezit cu o surpriza in anvelopa Vreo idee unde as putea in Sibiu sa remediez "surpriza" ? Editat Octombrie 6, 2013 de Vano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 pe sc. de innot la vulcanizare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 stie cineva pe unde as putea suda/repara un capac lateral de motor crapat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Salutare! Unde se mai poate schimba cauciucuri la moto in Sibiu (ma intereseaza inclusiv echilibrare)? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Salutare! Unde se mai poate schimba cauciucuri la moto in Sibiu (ma intereseaza inclusiv echilibrare)? Merci! Scoala de inot ...... Echilibrare nu cred ca gasesti in sibiu... Editat Ianuarie 12, 2014 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 riders point sau la speedy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Unde mi-as putea vopsi si eu jantele (pe la noi prin Sibiu) ? Am dinalea de SM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Help ! Am pierdut cheia de contact de la Honda Hornet PC34 din 2001. Ce solutii am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Salut! Cine stie unde pot apela sa imi confectioneze traseele la esapament? Am cumparat tobele finale (alea cu filtrele) si as vrea sa le adaptez pe martoaga.. Nu as prea vrea sa modific tobele standard si de-aia as vrea sa fac traseul dupa cel standard, si sa ii atasez tobele mai zgomotoase (sper eu). Aveti idee? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Pe stefan cel mare 34 (nu mai stiu exact nr), dar nu prea sudeaza cu inox, pt ca fac evacuari auto99% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Pe stefan cel mare 34 (nu mai stiu exact nr), dar nu prea sudeaza cu inox, pt ca fac evacuari auto99% Merci, o sa incerc sa caut in alt oras din moment ce in burgul nostru frumos e lipsa de meseriasi! Cu nenea asta de pe Stefan cel Mare m-am cam certat ca nu a stiut sa imi motiveze pretul astronomic pe care mi l-a cerut pentru o reparatie la evacuarea conservei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 incearca la Rosu , poate iti fac din inox, dar pariez ca nici pretul ala nu o sa iti placa deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidewar Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 acolo s-ar putea sa cunosc pe cineva..hmm! merci de hint! pe sc. de innot la vulcanizare . Are cineva idee daca au deschis si sambata cei de la vulcanizarea de pe Scoala de Inot? sau exista alt loc unde pot rezolva si eu o pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate