kappy666 Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Salutare!Rog indrumare catre un service moto, custom garage, atelier prelucrari metalice, orice alta forma de organizare care sa constate si sa dea verdictul, daca se poate face sau nu, in speta indreptarea unui cadru de bord- rog sa posteze colegii care s-au lovit si au rezolvat acest gen de operatiune cu rezultate bune ( nume service, tel)- sunt invitati sa posteze si mecanicii, service-urile ce au mai efectuat astfel de operatiuni, atelierele de prelucrari metalice, custom sau orice forma de organizare ce ma pota juta in acest demersOperatiunea de demontare/ montare va cadea in sarcina service-ului, mesterului, etcdetalii aici sau in privat( mesaj ) sau tel 0768862338Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Nu gasesti mai bine unul sh pe ebay? www.ebay.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 15, 2018 Autor Share Postat Mai 15, 2018 crede-ma ca asta a fost prima optiune Nu gasesti mai bine unul sh pe ebay? www.ebay.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Cu o bucata de lemn, un ciocan, si eventual niste vopsea la spray daca la final a sarit vopseaua de pe el il poate indrepta oricine, probabil chiar si cel mai prost service moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Foarte greu il indrepti cum trebuie. Eu dupa ce i-am dat tarcoale vreo ora la al meu, l-am lasat asa si am cautat la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 (editat) Cu o bucata de lemn, un ciocan, si eventual niste vopsea la spray daca la final a sarit vopseaua de pe el il poate indrepta oricine, probabil chiar si cel mai prost service moto. si carenele cu farul care se prind de el tot asa o sa stea, ca la orice motocicleta » Post actualizat in 15 May 2018 15:34 Salutare! Rog indrumare catre un service moto, custom garage, atelier prelucrari metalice, orice alta forma de organizare care sa constate si sa dea verdictul, daca se poate face sau nu, in speta indreptarea unui cadru de bord - rog sa posteze colegii care s-au lovit si au rezolvat acest gen de operatiune cu rezultate bune ( nume service, tel) - sunt invitati sa posteze si mecanicii, service-urile ce au mai efectuat astfel de operatiuni, atelierele de prelucrari metalice, custom sau orice forma de organizare ce ma pota juta in acest demers Operatiunea de demontare/ montare va cadea in sarcina service-ului, mesterului, etc detalii aici sau in privat( mesaj ) sau tel 0768862338 Multumesc! de la motocicleta este? Editat Mai 15, 2018 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 15, 2018 Autor Share Postat Mai 15, 2018 honda xl 1000 varadero 2004fie nu stiu sa caut eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Foarte greu il indrepti cum trebuie. Eu dupa ce i-am dat tarcoale vreo ora la al meu, l-am lasat asa si am cautat la dezmembrari. Nu trebuie indreptat neaparat cadrul in sine, ci doar aduse gaurile de prindere la nivelul la care erau inainte. Nu te intereseaza sa fie barele perfect drepte, ca oricum nu se vad. Poate am fost eu mai norocos, dar in 10 minute am indreptat in procent de 90% un cadru de bord la care una din parti era mutata vreo 7cm, si cealalta vreo 2 (jugul furcii terminat). Pentru restul de 10% (o laterala a farului e cu vreo 3mm mai in fata, 100% corectabil din reglajul farului) nu m-am mai obosit, probabil o sa mai imi ia inca 5 minute cand voi inlocui rulmentii de jug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 La vechiul meu F4 cand a cazut de pe cric (o zi inainte de un concediu pe moto prin tara) l-am indreptat folosind o teava groasa. S-a indoit partea care tinea oglinda. Am folosit ca punct de reper chiar carenajul, dezdoind in asa fel incat sa ajunga la gauri fara sa fortez plasticele. Totusi indoitura nu a fost foarte nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Vstrom, cadru răsucit și îndoit spre dreapta, l-am băgat în menghină și l-am tras cu ranga. A ieșit aproape perfect. Un cadru nou era cca 120 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 16, 2018 Autor Share Postat Mai 16, 2018 nu ma ajuta sfaturile despre cum ati rezolvat in regie proprie problema- multumesc celor ce mi au scris pm1-astept in continuare indrumari catre ateliere unde pot efectua aceasta operatiune; cadrul a fost indreptat de catre posesorul anterior dar prost...2- sunt dispus sa-l cumpar dar chiar nu am gasit pe net; poate nu striu eu sa caut... daca aveti cunostinte despre persoane care dezmembreaza, dezmembrari, etcMultumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) dillypoint.ro Eu îți zic că îl poți îndrepta singur. Că nu vrei sau nu ai chef e altceva. Ca atelier, mergi prin zonă și întreabă. Editat Mai 16, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 16, 2018 Autor Share Postat Mai 16, 2018 dillypoint.ro Eu îți zic că îl poți îndrepta singur. Că nu vrei sau nu ai chef e altceva. Ca atelier, mergi prin zonă și întreabă. cadrul este destul de "complex" necesita sudura sau "dat cald" deoarece este stramb incepand de la una din zonele de imbinare( care este posibil sa cedeze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) La mine nu a cedat nimic. Și am folosit rangă de 1 metru. De fapt, încerci să te convingi sa nu iei cadru. Caută pe ebay, poate găsești unul ok. Sau mai puțin strâmb decât al tău. Nu te mai deranjez. Editat Mai 16, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) 1-astept in continuare indrumari catre ateliere unde pot efectua aceasta operatiune; cadrul a fost indreptat de catre posesorul anterior dar prost... 2- sunt dispus sa-l cumpar dar chiar nu am gasit pe net; poate nu striu eu sa caut... daca aveti cunostinte despre persoane care dezmembreaza, dezmembrari, etc Multumesc! La cat costa unul (nou) cred ca varianta cu indreptat la un atelier este cea mai buna. https://www.ebay.com/itm/XL1000V-03-06-Verkleidungshalter-Geweih-brace-Neu/361892205400?hash=item544274d358:g:lLUAAOSw3mpXGNq0&vxp=mtr acelasi vanzator, dar un pret ceva mai mic: https://www.kfm-motorraeder.de/cms/en/genuine-spare-parts/honda-spare-parts?itemid=64501MBTC40 Editat Mai 16, 2018 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 16, 2018 Autor Share Postat Mai 16, 2018 (editat) va multumesc, tuturor!am gasit nou in Ro, cu preturi intre 900 si 1150 leidepinde de dealer sau magazin..am fost la un atelier recomandat de catre un coleg prin pm si mi-a aratat clar ca a fost sudat, s-a mai umblat acolo in incercarea de a-l reparami a spus ca l face( taie, sudeaza, adauga material daca e nevoie) dar recomandarea lui a fost sa iau nou; nu cred ca l fa face pe " 5 lei"intuiam si eu ca este de munca deoarece este foarte vizibil ca bordul si carenele stau stramb Editat Mai 16, 2018 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate