andrei_pro89 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 2300 km Drum pe cat posibil in afara Dn-urilor. Africa Twin Rd07 Bmw R1200 Gs Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Imi aduce aminte de windows XP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Iunie 5, 2018 Autor Share Postat Iunie 5, 2018 Imi aduce aminte de windows XP ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 O harta cu traseul?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Bai cat de fain! Felicitari. Si pentru editare. O harta cu traseul?Multumesc +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanady Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 (editat) Bai cat de fain! Felicitari. Si pentru editare. +1 +2 In 3 saptamani plec cu masina si sunt tare curios ce traseu ai facut Editat Iunie 5, 2018 de romanady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 +2 In 3 saptamani plec cu masina si sunt tare curios ce traseu ai facut + 3 te rog pune o harta cu traseul si poate si cateva puncte faine care ti-au placut tie cel mai mult, cel putin din videoclip sunt cateva locatii tari de tot (pestera unde v-ati scaldat, oraselul ala cu stradute inguste, tunelele misto prin care ati trecut, cetatea aia de deasupra tunelului etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brapp SV Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 +4 Si zi cat a durat/costat vacanta asta. La sfarsit de iulie am vrea si noi sa plecam pe undeva dar inca nu ne-am ales un traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Nu! Nu se poate asa sec! Vrem detalii, traseu, zile, costuri, locuri vizitate. Foarte fain clipul. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahamann Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 recunosc Durmitor si golful Kotor, e fenomenal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Ce misto, editarea si muzica de fundal e foarte frumoasa, locatiile sunt extraordinare. In viitor poate o sa merg si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Ma bucur ca v-a placut filmuletul . pe scurt: Eu sunt din Codlea, Jud Brasov si am plecat asa: Pe Romania: https://goo.gl/maps/i4TPp7YUAL42 ...am poposit la Tg Jiu, dupa care am plecat spre Portile de Fier, pe unde am si iesit. Serbia, Muntenegru : https://goo.gl/maps/D4LcS7o4BqN2 Am poposit in Zlatibor ( super statiune montana ) dupa care ultima destinatie a fost spre Budva. Oraselele vizitate sunt Kotor si Budva plus un tour cu vaporasul de o zi care ne-a dus peste tot, inclusiv la Blue Cave, unde am facut 10 min baie Pe introarcere am venit prin Podgorita cat mai rapid pentru ca ne asteptau copiii acasa . Dar trebuie sa mentionez un trasu de neratat... care iti da fiori. Nu apare pe clip pentru ca nu am mai avut baterie la GoPro, dar e extraordinar! https://goo.gl/maps/4C8F9Lia7My (de neratat) timp petrecut : 7 zile 3 zile pe dus 2 zile pe intros 2 zile in Budva total 2300 km. va salut. Editat Iunie 6, 2018 de andrei_pro89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 ei, asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) tot ce mai trebuie mentionat acum este traseul de intors (full) ca sa ne facem o idee pe unde te-ai intos in 2 zile, si unde ai poposit la intors, si ai uitat sa mentionezi unde era tiroliana aia faina. LE : ca si costuri pt 2 persoane cam cat te-a dus ? Editat Iunie 6, 2018 de Mariusik85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 tot ce mai trebuie mentionat acum este traseul de intors (full) ca sa ne facem o idee pe unde te-ai intos in 2 zile, si unde ai poposit la intors, si ai uitat sa mentionezi unde era tiroliana aia faina. LE : ca si costuri pt 2 persoane cam cat te-a dus ? Pe intrors nu am mentionat pentru ca am venit cat mai simplu Budva - Podgorita - Ne-am cazat Vrnjcka Banja (Serbia) -am iesit pe la Vidin (Bulgaria) - Craiova - Si am mai dorimt inca o noapte aproape de casa intr-un Camping la Curtea de Arges. Asta a fost optional pentru ca am fi putut ajunge pana acasa dar stiti cum e, cand te doare c..ru nu mai gandesti asa. ) Costul este foarte relativ... depinde mult de pretentii, Cazari, benzina, cumparaturi, vaporase plus inca multe detalii... am ajuns la max 3500 Ron ( cuplu ) / planul de acasa nu depasea 3000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 cu alte cuvinte nu v-ati abtinut. de obicei asa sunt si eu, o vacanta am si vreau s-o traiesc ) . spune-mi te rog unde e tiroliana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 (editat) Tiroliana e in canionul Tara,langa podul de trecere peste canion. Editat Iunie 6, 2018 de raducanescovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate