Momoah Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Salut. Gasesc statie itp moto in zona baneasa mall promenada? Sau in apropiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 itpgrup.ro Sunt pe Dobrogeanu Gherea 111. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 La itpgrup merg si eu mereu, dar ai ITP moto si la Sama Service, pe soseaua Pipera, langa Arian Motors (reprezentanta Mazda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 si ce legatura are topicul cu Social-Politica ?? ..este topic dedicat ITPului... succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 ITP Grup recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 Scuze daca am postat gresit. Multumesc. Voi merge acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 de la promenada o iei spre pipera, treci de united motors, mai mergi putin si dai de o reprezentanta mazda. Acolo in curte e si fostul sama, si au si itp pentru mobre mereu fac itp-ul acolo fara probleme, si merge si repede treaba, ca la moto nu e aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iunie 6, 2018 Autor Share Postat Iunie 6, 2018 Mulțumesc pt raspunsuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Stiti cumva daca la statia ITP din Pipera se poate face programare? E cumva cea de la Arian Motors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 aceea este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 am vazut reclama la itpgroup.Ro pe bascula unui kawa 636 cu carene de curse fara far... aia chiar dau ITPul oricui? o fi schimbat carenele de cand a facut ITP-ul pana l-ai vazut tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 am vazut reclama la itpgroup.Ro pe bascula unui kawa 636 cu carene de curse fara far... aia chiar dau ITPul oricui? Nu stiu ce se cere la ITP moto. Verifica franele, luminile si seria de la cadru ca la orice alta statie pe la care am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 (editat) am vazut reclama la itpgroup.Ro pe bascula unui kawa 636 cu carene de curse fara far... aia chiar dau ITPul oricui? chiar nu! poate era sticker de 4-6 ani - sau 3 zile, nu stim, dar sa incriminezi aiurea poti. Acum 2 luni am facut ITP-ul motocicletei acolo. Cat am asteptat a intors 2 motociclete: - una custom: far cu luminite led si toba goala - una cu tobele "sport" i-a trimis inapoi acasa. Editat Iunie 19, 2018 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Poate avea o zgarietura pe bascula si a acoperit-o cu un sticker pe care-l avea la indemana... nu trebuie sa fii patron de statie itp ca sa ai un sticker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Nu. Patronul de stație itp ar trebui sa faca razii in trafic si sa anuleze itp-ul daca vede o mobra cu sticker de la el si carene de curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 (editat) Pe ce baza?!? Ala raspunde de ce are in fata pe linia itp la momentul verificarii. Daca tu iesi si dupa colt ii pui toba "Akaprovici", ledurile orbitoare sau carenele racing nu are nici o treaba cel care ti-a facut itp. Si nici nu are itpistul atributii sa te urmareasca in trafic, el te verifica strict in locatia pt care a fost autorizat. Povesti din padurea verde Editat Iunie 20, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 Faceam misto de indignarea colegului legat de un amarat de sticker. Nu mai raspunde la provocari la 5 dimineața inainte de cafea ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate