cata_op Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 (editat) 4 timpi , un cilindru... Planeta 7 Editat Ianuarie 14, 2007 de cata_op Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 hahah, rusii au upgradat site-ul Izhevsk ceva in genul siteului IMZ-Ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) 4 timpi , un cilindru... Planeta 7 pai tot 5 scrie pe cutia laterala.....si cam prea seamana motorul cu ala de suzuki marauder ..... Editat Ianuarie 15, 2007 de radoo_mondialu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 e de fabrica, din prost in mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 da gluma asta de-i zive Cornet ati vazut-o?e de 50 cm3,ajunge la fenomenala viteza de 50 km/h si ca dotari dupa cum vedeti nu are nici macar vitezometru.Jalnic,fratilor.ajung sa cred ca mai bine iti iei o chinezarie decat IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 noile modele IZH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) noile modele IZH E de tot rahatu site-ul rusesc nu poti mari nici o poza ramane cum am stabilit: e o problema la cei de la IJ, respectiv aceea ca ca nu inchid fabrica Sau atelierul, ca daca ar fi fabrica, ar produce motociclete Editat Ianuarie 15, 2007 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 motorul nu arata prea rau. poate ca e si mai fiabila, mie imi place cum arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 motorul nu arata prea rau. poate ca e si mai fiabila, mie imi place cum arata! Nu te supara, in anno domini 2007 fara frane disc macar pe fata? Adica eu am putut sa-mi pun la Simsonache frana disc iar IJ-ul nu? Hai sa fim seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 mah nu stiu daca zici de rasul ala de cornet dar are frane pe disc. naspa si alea da... are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 mah nu stiu daca zici de rasul ala de cornet dar are frane pe disc. naspa si alea da... are Nu ala, bre, primul, ala rosu, la care i-au schimbat motorul si gata, au model nou Sunt de rasul curcilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Sa fim seriosi. Motorul ala nu e pus de fabrica pe cadru. E tunata de un cetatean. Dar oricum arata bine si probabil ca merge si mai bine. In curand o sa avem toti motoare de japan pe comuniste. Sa nu va speriati cand o sa treca ceva mare pe langa voi cu 320/h. Va fi un Nipru cu motor de Busa. Se va numi MT 1200 Hayarusa. Cat despre jucaria de 50 are un motor exprem de asemanator cu cel de mobra. Aripa fata si farul sunt de Hoinar? Si trebuie sa recunoastem ca le au rusii pe ambutisat tabla. Imi aminteste de jucariile pe care le gaseam prin magazine prin 84-85. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 mie imi place planeta 7spe....seamana cu un....ij porcaria ailalta e oribila doamne...zici ca e macheta de la carrefour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 OFF TOPIC: SAL CATA ! REMEMBER ME? am revenit si eu pe forum, pt putin timp, insa pt ca incepe sesiunea... totusi ma bucur sa te "revad"... mai vb noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_op Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 OFF TOPIC: SAL CATA ! REMEMBER ME? am revenit si eu pe forum, pt putin timp, insa pt ca incepe sesiunea... totusi ma bucur sa te "revad"... mai vb noi ! Welcome ... si eu am luat o pauza ... mai demult ... mai vb. bafta in sesiune ! Cat despre Planeta... nu cred ca e tunata, doar daca s-a gasit un hacker sa sparga site-ul oficial al rusilor ca altfel nu-mi explic cum de apare acolo... decat daca e de fabrica Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 motorul este de fabrica... pacat ca este mai mult decat o gluma proasta, la fel ca si planetele normale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_op Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) da ... si zic ca e de fabrica, inafara de IJ 49,56 nu cred ca rusii au mai facut un monocilindru frumos... Editat Ianuarie 16, 2007 de cata_op Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate