gopop Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Salut, ma intereseaza un service moto in Iasi, ce imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 am fost contactat de dumneavoastra va voi da un raspuns sper favorabil toate bune SprintMotors SRL Iasi reparatii mecanice, intretinere, consumabile, echipamente si accesorii din stoc sau la comanda, transport moto 0721535377 orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proar Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Salut, sunt Catalin managerul Proar din Iasi. Ai in iasi vreo doua service-uri...dar de alea de dupa blocuri....ca noi asa stim sa le facem....si apoi ne laudam ca avem SERVICE..... Noi avem unul cu toate dotarile necesare unor interventii profesioniste..scule, elevator,piese pe stoc, mecanici. Daca ai nevoi putem sa te ajutam. O seara frumoasa 0745 055 486 www.proar.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 speed zone...... este unul dintre "blocuri". de ce zici tu blocuri? cand aici vin numai motoare klumea? nu inteleg. daca personalul e ok si tot? si daca dadea buleala la un motor fii sigur ca se ducea vestea si nu mai mergea nimeni la el.... nu? parerea mea speed zone rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Hai nu va certati, ca dup'aia tre' sa cautam alte service-uri, o sa va spargeti capete, geamuri, etc, etc. Rezumat pentru OP: uite, deja ai doua, mergi la ambele si vezi care-i mai misto dupa care ne zici si noua parerea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ultor Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Deci...ca rezumat ar fi: SprintMotors Proar Speed Zone (nu ar strica niste date de contact, locatie...o fi ala de la 2 Baieti?) + alte service-uri "de alea de dupa blocuri" - chiar as vrea sa stiu care... unde/cum le gasesc La fel, ar fi interesant impresii, pareri .... ca banuiesc ca tarifele nu se dau pe forum (nici PM?). NU vreau sa apara discutii de genu "EU sunt mai bun decat X" , ci doar sa ma informez. So... fair play. mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 honda iasi, masrad, motorsteam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 un dejantat (spate), jantat pneu+echilibrat- how match si o adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 se poate la o vulcanizare din tatarasi. iti pot explica daca stii iasiul. si de echilibrat... o facea fleica, dar nu mai e printre noi. daca vrei ma interesez. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 la orice vlcanizare insa iti recomand sa te duci cu roata data jos ca nimeni nu se baga sa ti-o dea jos, echilibrare facem si eu insa cand lucram la proar acum nu stiu daca au invatat baetii cum sa folosesca aparatul treci pe la ei, daca nu te asteptam la service dupa 1 iul pe codrescu nr 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Service proar in baza trei. Te costa 25 ron. Tel. 0749226016 / 0726619427 Vali sau Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 as avea si eu niste pareri asupra seriozitatii unora ( se stiu ei care) dar deocamdata ma abtin( vreo saptamana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 (editat) MOTORS TEAM SRL 0745434248 George Gaza Editat August 3, 2007 de amedock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 la cine-mi recomandati sa duc o hondita la reparat...un fireblade 919 are un balbait enervant intre 2-3000 ture (ma scoate din sarite cand plec de pe loc sau cand sunt in ture mici si vreausa plec mai tare) sta aiurea si la relanti. nu face mereu asta...doar cand o apuca. service-ul sa fie din iasi va rog sau suceava... si va rog fara macelari...vreau ceva cu garantie ca m-am saturat de tot felu de explicatii de genul ca vezi ca erai pe res si de asta facea asa... sau ca lasa vina cand nu mai merge deloc... multumesc anticipat si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 este reprezentanta honda la capat de pacurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 este reprezentanta honda la capat de pacurari ai lucrat ceva pe la ei...cum lucreaza baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 ai lucrat ceva pe la ei...cum lucreaza baietii? de lucrat inca nu ... sapt. asta le fac o vizita sa intreb de ceva pentru scuter ... sper sa nu ma sperie pretul :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woolckye Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 caut un service care poate rapara si/sau vopsi carenele ... la o hondita F1 lasati un reply sau dati info la id: symptom8732@yahoo.nospam.com stergeti nospam-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 caut un service care poate rapara si/sau vopsi carenele ... la o hondita F1 lasati un reply sau dati info la id: symptom8732@yahoo.nospam.com stergeti nospam-ul cam toate pot face acest lucuru treci pe la fiecare sa-ti faci o idee nr meu 0721535377 sprintmotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Doua chestii: 1. Service Proar s-a mutat de ceva vreme din Baza 3 in Tomesti (la capat faci stanga) 2. Honda Iasi nu mai este la capat Pacurari ci langa Hotel Basarabia ( cum mergi din 2 Baieti spre Dancu) restul e tacere Editat Februarie 3, 2009 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 2. Honda Iasi nu mai este la capat Pacurari ci langa Hotel Basarabia ( cum mergi din 2 Baieti spre Dancu) Iaca am mai aflat una. Minunata locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Eu am aflat intamplator, din colaborarile cu Cargus, care are sediul chiar vis-a-vis. Din pacate, sediul Eastmotor de acolo inca e in renovare, dar dupa cum arata nu mai dureaza mult pana se deschide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 spuneti-mi si mie un service calumea unde sa duc o Aprilia RS 125 sa mi-o faca... am mai fost cu ea in 2 service-uri si nu a reusit nimeni sa o rezolve... m-am saturat vine caldura si nu am cum sa o scot sa ma plimb sau sa o vand macar ... help me please ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 spuneti-mi si mie un service calumea unde sa duc o Aprilia RS 125 sa mi-o faca... am mai fost cu ea in 2 service-uri si nu a reusit nimeni sa o rezolve... m-am saturat vine caldura si nu am cum sa o scot sa ma plimb sau sa o vand macar ... help me please ! poti incerca la madras. sunt in incinta lactis si fac treaba buna baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 altii ? care sa lucreze frumos bun si eftin ? mentionez ca unde am lasat-o eu .. am avut vre-o 10 litri de benzina si cand am luat-o batea vantu in rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate