Spielhur Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 https://www.monitorulsv.ro/tipareste/Motociclist-ranit-grav-intr-o-intersectie-din-municipiul-Suceava-253626 Poate este pe forum cineva care mai are informatii despre acest accident... Niste prieteni au fost acolo si mi-au spus ca a fost destul de grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Iulie 29, 2018 Autor Share Postat Iulie 29, 2018 Vroiam sa afu in ce stare e riderul. Poate e nevoie de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 Vroiam sa afu in ce stare e riderul. Poate e nevoie de ajutor... Mergi frumos la spital unde probabil te vei intalni si cu rudele omului si intrebi. Ce este asa de complicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 (editat) Nu inteleg care-i treaba pe aici cu atata hatereala..Omul era interesat de un alt om ce a avut accident de putin timp si isi dorea sa afle daca cumva acel om are nevoie de ajutor in vreun fel sau altul.Coa3, boss... sau cum vreti sa va numesc, lasati naibii hatereala asta de doi bani, haideti sa fim motociclisti si oameni totodata!In fine.. cum zicea fraierul ala de Mircea Badea: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Editat Iulie 29, 2018 de RobertCtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 Altul fără permis... Sunt eu lipsit de compasiune sau unii și-o merită?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 29, 2018 Share Postat Iulie 29, 2018 De remarcat reporterul care cheamă la donarea de sânge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Detaliile sunt pe video sau in articol. Adica fara permis, a trecut pe rosu. Mai e un mic detaliu, de care am aflat (nu stiu daca e real), ca ar fi fost si baut. Ce sa zic, insanatosire grabnica protagonistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Si nici nu s-a intamplat la Vaslui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 "Probele recoltate la spital au indicat că tânărul a consumat cocaină." Mhwoaaaa, asta le-a bifat pe toate, combo hits, nu alta. Coa3, boss... sau cum vreti sa va numesc, lasati naibii hatereala asta de doi bani, haideti sa fim motociclisti si oameni totodata! Zici tu sa am compasiune pentru un drogat fara permis care s-a si imprastiat din cauza lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Nu inteleg care-i treaba pe aici cu atata hatereala.. Au net si trebuie sa il consume cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin18 Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Nu inteleg care-i treaba pe aici cu atata hatereala.. Omul era interesat de un alt om ce a avut accident de putin timp si isi dorea sa afle daca cumva acel om are nevoie de ajutor in vreun fel sau altul. Coa3, boss... sau cum vreti sa va numesc, lasati naibii hatereala asta de doi bani, haideti sa fim motociclisti si oameni totodata! In fine.. cum zicea fraierul ala de Mircea Badea: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. N-ar strica mai multi cu atitudine ca a ta pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 (editat) Nu inteleg care-i treaba pe aici cu atata hatereala.. Omul era interesat de un alt om ce a avut accident de putin timp si isi dorea sa afle daca cumva acel om are nevoie de ajutor in vreun fel sau altul. Coa3, boss... sau cum vreti sa va numesc, lasati naibii hatereala asta de doi bani, haideti sa fim motociclisti si oameni totodata! In fine.. cum zicea fraierul ala de Mircea Badea: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Nu este hatereala. Este vorba despre un tanar cu hormonii deraiati si procesorul dereglat care s-a suit pe o mobra fara a avea permis si in plus era baut si/sau drogat. Adica si-a pregatit tot ce era necesar ca sa ajunga la spital/morga. Din fericire a ajuns doar la spital si in plus fara sa mai aduca si pe altii dupa el. Cand am mai citit si eu pe aici despre colegi facuti farame m-am dus la spital unde am schimbat doua vorbe cu sefa de sectie. Nu o sa iti dea detalii despre pacient daca nu esti ruda, dar iti spune daca este grav sau nu. Si daca tii mortis le lasi telefonul tau celor de la spital si il dau rudelor. Editat Iulie 30, 2018 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Asta e ala care s-a pupat cu taxiul? Eu zic ca e cel putin culpa comuna, taximetristii true niciodata nu trec pe verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate