yoyo_man Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 http://prahova-news.ro/stire/accident-la-puchenii-mari-este-asteptat-elicopterul-smurd-4092 Poate îl știti careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 În articol zice "foto cu caracter ilustrativ". Acuma nu știu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 7, 2018 Autor Share Postat August 7, 2018 Bine zici. Poate asta o fi reală http://ph-online.ro/actualitate-trafic/item/98830-accident-grav-pe-dn1-la-puchenii-mari-un-motociclist-a-fost-spulberat-de-masina-si-se-afla-in-stare-grava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Bine ca Militia sta sa cerceteze cine transmite urari PSD-ului cu masini, motoare, parapante etc si sa ii alerge pe unde apuca. Daca mai omoara cate unii pe altii , ce sa-i faci, a gresi a omeneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Se pare, insa, ca motociclistul a refuzat transportul la spital cu elicopterul. WTF?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 PE motiv ca elicopterul se misca prea incet fata de cum mergea El Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 PE motiv ca elicopterul se misca prea incet fata de cum mergea El ai gresit accidentul, baiatul meu; ala era la Craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Conform zicalei "cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt", i-o fi fost frica sa mai urce si in elicopter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 Întrebaţi piloţii de elicoptere, motocicleta e un mijloc de transport muuult mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 8, 2018 Share Postat August 8, 2018 S-o fi gandit omul "am scapat aproape intreg dupa ce am vazut moartea cu ochii si astia vor sa ma pună iar in situatii riscante cu raia lor de elicopter...no, thanks!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate