adidas Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 La Night Photo, 30 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 (editat) A prins careva jupiterul aseară? Dacă da ,poate postează poze..merci! https://descopera.ro/dnews/19411330-jupiter-se-afla-la-opozitie-si-il-puteti-vedea-pe-cer Eu nu l-am găsit pe cer între 22-23.. Editat Iulie 15, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: A prins careva jupiterul aseară? Dacă da ,poate postează poze..merci! https://descopera.ro/dnews/19411330-jupiter-se-afla-la-opozitie-si-il-puteti-vedea-pe-cer Eu nu l-am găsit pe cer între 22-23.. Nu l-ai cautat bine S-au vazut acceptabil si cativa sateliti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 pai tot vine weekendul, daca aveti chef sa ne strangem cativa seara dupa 11-12 noaptea sambata si sa mergem undeva in afara bucurestiului sa vedem cometa si stelele. Incercam spre mare doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Mie îmi surâde ideea, dar concret trebuie sa văd cum se așează chestiile că sunt prins într-un mic proiect de renovare, dar sper să mă eliberez sâmbătă seara macar pentru un mic recharge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Da, merita incercat. Dar mai ales cometa e de vazut daca-i senin (imi scapa numele ei acum), si asta fiindca nu o vom mai putea vedea in timpul vietii noastre (indiferent de tineretea unora) Nu stiu daca a mai fost aici, insa merita si revazuta. O poza superba din timpul unei ecjipse totale de soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 A "scazut" in magnitudine. In ultima, @Flower-Power are si flori si Jupiterul in stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Esti in lanul de floricele? Super poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Mulțumesc, @adidas! Am găsit asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate