IceLord Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Un prieten motociclist din localitatea Gheorgheni a avut un accident frontal cu un autovehicul. Motocicleta care a fost implicata e un Africa Twin. Din cate am aflat accidentul a avut loc in localitatea Corund, judetul Harghita in data de 08.09, unde motociclistul a fortat o depasire. Motociclistul are mijlocul (bazinul) dizlocat si un picior rupt, internat la Tg.Mures. Revin cu detalii pe parcurs ce apar! Editat Septembrie 11, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 O fi sarit peste masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Legat de bazin, sunt putini ortopezi in Ro care se ocupa corespunzator de asa ceva. In partea mea de tara, Floreasca e singurul spital unde se opereaza bazin. Sugereaza-i colegului sa se intereseze cat mai bine ce pot (si ce stiu) aia de la Tg Mures sa faca pt el, si daca la Cluj exista ceva mai bun. Macar sa ii vada radiografiile / tomografia un ortoped care opereaza pe bazin. Depinde si ce inseamna "bazin dizlocat", nu e chiar un termen medical... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 LA tg mures ii fac inima bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Motociclistul are mijlocul (bazinul) dizlocat si un picior rupt, internat la Tg.Mures. sanatate si recuperare rapida colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Un prieten motociclist din localitatea Gheorgheni a avut un accident frontal cu un autovehicul. Motocicleta care a fost implicata e un Africa Twin. Din cate am aflat accidentul a avut loc in localitatea Corund, judetul Harghita in data de 08.09, unde motociclistul a fortat o depasire. Motociclistul are mijlocul (bazinul) dizlocat si un picior rupt, internat la Tg.Mures. Revin cu detalii pe parcurs ce apar! Salut! Cum mai e colegul tau? Am intrebat un prieten care locuieste in Tg.Mures(medic rezident, de altfel) si daca ar putea prietenul tau sa se intereseze de urmatorii medici sa se ingrijeasca de el, va fi pe maini bune: Dnl. dr. Tiberiu Bǎțagǎ(dar e posibil sa fie plecat din tara la un congres) sau dnl. dr. Adrian Ivanescu ori dnl. dr.Radu Chinezu. Dar depinde pe cine a prins de garda, ca daca e la spital(banuiesc ca la judetean ca acolo ajung traumatismele), nu prea mai poate alege... In orice caz sunt medici bunicei si acolo. Sanatate multa si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 11, 2018 Autor Share Postat Septembrie 11, 2018 Daca la frontal a scapat numai cu atat...a avut mare bulan . Nu cred ca a atins masina prea mult . Bafta multa colegului. Ar fii zburat peste masina intr-un sant de vreo 4m, masina ar fii un Opel Corsa dar inca nu stiu detalii exact. Astept ca cei de la IPJ Harghita sa publice mai multe detalii! » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:54 O fi sarit peste masina. Exact! » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:55 Legat de bazin, sunt putini ortopezi in Ro care se ocupa corespunzator de asa ceva. In partea mea de tara, Floreasca e singurul spital unde se opereaza bazin. Sugereaza-i colegului sa se intereseze cat mai bine ce pot (si ce stiu) aia de la Tg Mures sa faca pt el, si daca la Cluj exista ceva mai bun. Macar sa ii vada radiografiile / tomografia un ortoped care opereaza pe bazin. Depinde si ce inseamna "bazin dizlocat", nu e chiar un termen medical... Tatal lui a lucrat in domeniul medical, de aproximativ 1 an a iesit la pensie si sigur isi cunoaste colegii de breasla. » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:57 LA tg mures ii fac inima bine. Umor negru sau ce sa inteleg? Eu nu tratez astfel de evenimente cu umor, si eu am trecut pintr-un accident moto si chiar nu e amuzanta suferinta altuia. » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:57 sanatate si recuperare rapida colegului! » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:59 Salut! Cum mai e colegul tau? Am intrebat un prieten care locuieste in Tg.Mures(medic rezident, de altfel) si daca ar putea prietenul tau sa se intereseze de urmatorii medici sa se ingrijeasca de el, va fi pe maini bune: Dnl. dr. Tiberiu Bǎțagǎ(dar e posibil sa fie plecat din tara la un congres) sau dnl. dr. Adrian Ivanescu ori dnl. dr.Radu Chinezu. Dar depinde pe cine a prins de garda, ca daca e la spital(banuiesc ca la judetean ca acolo ajung traumatismele), nu prea mai poate alege... In orice caz sunt medici bunicei si acolo. Sanatate multa si bafta! Multumim, sper sa aflu astazi sau maine cel tarziu mai multe, chiar nu stiu suficiente detalii. Oricum apreciez indrumarile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Sanatate si recuperare rapida riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Nu e umor...ziceam ca la Tg Mures sunt buni pe cardiologie. Sanatate si recuperare usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Recuperare usoara si rapida colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Recuperare usoara !!! Lord, Ceva vesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Ar fii zburat peste masina intr-un sant de vreo 4m, masina ar fii un Opel Corsa dar inca nu stiu detalii exact. Astept ca cei de la IPJ Harghita sa publice mai multe detalii!» Post actualizat in 11 Sep 2018 10:54 Exact!» Post actualizat in 11 Sep 2018 10:55 Tatal lui a lucrat in domeniul medical, de aproximativ 1 an a iesit la pensie si sigur isi cunoaste colegii de breasla.» Post actualizat in 11 Sep 2018 10:57 Umor negru sau ce sa inteleg? Eu nu tratez astfel de evenimente cu umor, si eu am trecut pintr-un accident moto si chiar nu e amuzanta suferinta altuia.» Post actualizat in 11 Sep 2018 10:57 » Post actualizat in 11 Sep 2018 10:59 Multumim, sper sa aflu astazi sau maine cel tarziu mai multe, chiar nu stiu suficiente detalii. Oricum apreciez indrumarile! Cu drag. Sper sa fie bine cat mai rapid!Toate cele bune! >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 12, 2018 Autor Share Postat Septembrie 12, 2018 Buna, am aflat ca omuletul este in ghips, a fost operat si este stabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 .............. omuletul este in ghips, a fost operat si este stabil. veste buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Buna, am aflat ca omuletul este in ghips, a fost operat si este stabil. Tinem pumnii!! Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Buna, am aflat ca omuletul este in ghips, a fost operat si este stabil. Good news! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate