Shorty Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Multumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa ajung si eu... Oricum, va urez de acum distractie placuta, in caz ca nu ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 salutare.. seven stiu k esti dezamagit k nu prea sunt amatori pentru Bulgaria dar trenuie sa intelegi ca am fost 2 sapt la rand.. si in Ruse unde vreti sa mergeti.. nu e chiar nimik nimik interesant.. sunt de acord sa mergem undeca nu foarte departe.. in romania.. si sa ne distram putin (un gratar)o bere fara alcool.. adik sa facem o escapada sa ne simtim bine dar sa ne si relaxam.. pt mine unu sa merg in bulgaria nu a fost ceva nou am fost de 20 de pri.. dar fiink am fost in grup a fost super.. dar totusi obositor,ne-am intors pe noapte ud pe jos,, nush ..io-s de acord cu sasser.. nu e cine stie ce destianatia dar .. merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 250km maxim.. plus cativa prin Silistra. Nu e mult deloc! Apropo, am o prietena <50kg.. parca am mai spus.. ii plac chopperele .. se ofera cineva sa o ia la plimbare ? Eu am loc am si casca dar am sportifa (ce golan sunt) Deci cum spuneam ... noi planuiam sa mergem la ploiesti intr`un bar despre care boby_xt spunea ca ne`am putea distra pe cinste... Boby_xt ai cuvantul sa povestesti la oameni care e treaba acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 deci ..am fost anul trecut 5 motociclisti intr-un bar in ploiesti... destul de mare..cu 2 nivele respectiv subsol si etaj.. destul de mare.. nu scump foarte frumos amenajat.. iar muzica ne-am facut-o singuri am scos boxele si am inceput sa cantam la pian.. este un pian pe akolo(chiar era acordat )..kam atat cu ploiestiul..du e distanta.. drum spectaculos pana akolo dar.. decat sa merg in Ruse prefer sa merg in Ploiesti.. v-am popat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 apreciez ca boby_xt s-a gandit si la mine pt ca speram sa fac acest drum deoarece este o varianta mai scurta fata de optiunea Bucuresti Silistra (160 de km fata de 300 pare mai accesibil pt un incepator fara echipament de iarna) asa ca pana la primavara cu parere de rau incerc sa evit drumurile foarte lungi, mersi inca o data pt intelegere si asfalt uscat Eu voi pleca de la Podul Jilava (Sos de centura) Sambata la ora 10 si ma voi intoarce in Bucuresti cel mai tarziu la ora 17 (seven hours ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Eu o sa merg SAMBATA (duminica nu pot) pana la Silistra. Cine vrea sa vina e bine venit, plecarea o sa se faca pe autostrada>>> Calarasi, intoarcere la fel sa avem timp pt diverse. Plecarea devreme la ora 8:00, eu asa o sa plec. Loc de intalnire Ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui. Cine vrea sa vina acolo m-a gaseste la ora 8:00, la 8:15 am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 acu va-ti sucit? nu mai pleaca nimeni duminica? eu sambata nu pot deloc...parca era vorba ca duminica e mai cald... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Duminica...Lukoil 9.30 Silistra pazea ca venim ! Nu s-a schimbat nimic......zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Eu o sa merg SAMBATA (duminica nu pot) pana la Silistra. Cine vrea sa vina e bine venit, plecarea o sa se faca pe autostrada>>> Calarasi, intoarcere la fel sa avem timp pt diverse. Plecarea devreme la ora 8:00, eu asa o sa plec. Loc de intalnire Ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui. Cine vrea sa vina acolo m-a gaseste la ora 8:00, la 8:15 am plecat. Cine nu poate sa mearga DUMINICA, eu merg SAMBATA 20.01.2007. Duminica am treaba de aia sunt nevoit sa merg sambata. Cine vrea sa vina sambata se inscrie pe lista : 1. TRO5 2. ........ 3. ........ PS. Oferta speciala: Cei care merg sambata benficiaza de asistenta antiradar (inclusiv camerele de pe autostrada) si navigare gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Salut, Suntem doi amatori pentru plimbarea catre Bulgaria din ziua de duminica.Mai merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Salut, Suntem doi amatori pentru plimbarea catre Bulgaria din ziua de duminica.Mai merge cineva? Da , se merge in BG pe ruta Calarasi (RO) - Silistra (BG) duminica (daca e frumos , ca acum e cam vant ) . Plecarea se va face la ora 09.30 din Benzinaria OMV de la Eroii Revolutiei . Eu cel putin asa am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hmmm ... tentant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Se mai poate, si cred ca e cel mai indicat, sa ne intalnim la Lukoilul de la intersectia Vitan -Barzesti/ sos Oltenitei! Eu intelesesem ca ramane stabilita intalnirea pentru ora 9.30 la Lukoil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 asta vrea sa il luati de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hi, guys ! I`m in Ruse,Bg. Sunday, 21.01.2007, 11.00 AM - Lukoil gasstation near by Metro, we go to Veliko Tarnovo. Ruse - Veliko Tarnovo - 110 km. We hope for your visit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 am rezolvat cu actele (carte verde si asigurare), mi-am cumparat si un combinezon de ploaie de la United Motors (pentru orice eventualitate) asa ca astept ziua de maine pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hi, guys ! I`m in Ruse,Bg. Sunday, 21.01.2007, 11.00 AM - Lukoil gasstation near by Metro, we go to Veliko Tarnovo. Ruse - Veliko Tarnovo - 110 km. We hope for your visit This time we will go to Silistra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hei, mai "baiatule cu tuning", de ce sa ne intalnim la Eroii Revolutiei cand putem sa ne intalnim mai aproape de iesirea din Buc? Asa ca - Duminica, 21.01.2007 la ora 09:30 ne intalnim la Lukoil-ul de la intersectia Vitan-Barzesti/ Sos Oltenitei!!! Desigur daca tine vremea cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasser Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Sasser e out. Schimb ulei amortizoare si semeringuri ma retine de la plimbare .... sorry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Care este viteza de croaziera si cate motoare vor fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Care este viteza de croaziera si cate motoare vor fi? Viteza de croaziera o stabilim in functie de motoarele care vor fi! Deocamdata nu ne-am numarat , dar totul depinde de cum va fi vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Noi venim patru motoare sigur, iar viteza o decidem de comun acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Count me in ! Numai sa nu ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherifelu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 bre de data asta mi-am convins femeia, daca tine vremea... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Si eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate