tro5 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Eu o sa merg SAMBATA (duminica nu pot) pana la Silistra. Cine vrea sa vina e bine venit, plecarea o sa se faca pe autostrada>>> Calarasi, intoarcere la fel sa avem timp pt diverse. Plecarea devreme la ora 8:00, eu asa o sa plec. Loc de intalnire Ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui. Cine vrea sa vina acolo m-a gaseste la ora 8:00, la 8:15 am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 acu va-ti sucit? nu mai pleaca nimeni duminica? eu sambata nu pot deloc...parca era vorba ca duminica e mai cald... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Duminica...Lukoil 9.30 Silistra pazea ca venim ! Nu s-a schimbat nimic......zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Eu o sa merg SAMBATA (duminica nu pot) pana la Silistra. Cine vrea sa vina e bine venit, plecarea o sa se faca pe autostrada>>> Calarasi, intoarcere la fel sa avem timp pt diverse. Plecarea devreme la ora 8:00, eu asa o sa plec. Loc de intalnire Ultima benzinarie inainte de autostrada soarelui. Cine vrea sa vina acolo m-a gaseste la ora 8:00, la 8:15 am plecat. Cine nu poate sa mearga DUMINICA, eu merg SAMBATA 20.01.2007. Duminica am treaba de aia sunt nevoit sa merg sambata. Cine vrea sa vina sambata se inscrie pe lista : 1. TRO5 2. ........ 3. ........ PS. Oferta speciala: Cei care merg sambata benficiaza de asistenta antiradar (inclusiv camerele de pe autostrada) si navigare gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Salut, Suntem doi amatori pentru plimbarea catre Bulgaria din ziua de duminica.Mai merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Salut, Suntem doi amatori pentru plimbarea catre Bulgaria din ziua de duminica.Mai merge cineva? Da , se merge in BG pe ruta Calarasi (RO) - Silistra (BG) duminica (daca e frumos , ca acum e cam vant ) . Plecarea se va face la ora 09.30 din Benzinaria OMV de la Eroii Revolutiei . Eu cel putin asa am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hmmm ... tentant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Se mai poate, si cred ca e cel mai indicat, sa ne intalnim la Lukoilul de la intersectia Vitan -Barzesti/ sos Oltenitei! Eu intelesesem ca ramane stabilita intalnirea pentru ora 9.30 la Lukoil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 asta vrea sa il luati de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMEI Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hi, guys ! I`m in Ruse,Bg. Sunday, 21.01.2007, 11.00 AM - Lukoil gasstation near by Metro, we go to Veliko Tarnovo. Ruse - Veliko Tarnovo - 110 km. We hope for your visit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 am rezolvat cu actele (carte verde si asigurare), mi-am cumparat si un combinezon de ploaie de la United Motors (pentru orice eventualitate) asa ca astept ziua de maine pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hi, guys ! I`m in Ruse,Bg. Sunday, 21.01.2007, 11.00 AM - Lukoil gasstation near by Metro, we go to Veliko Tarnovo. Ruse - Veliko Tarnovo - 110 km. We hope for your visit This time we will go to Silistra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Hei, mai "baiatule cu tuning", de ce sa ne intalnim la Eroii Revolutiei cand putem sa ne intalnim mai aproape de iesirea din Buc? Asa ca - Duminica, 21.01.2007 la ora 09:30 ne intalnim la Lukoil-ul de la intersectia Vitan-Barzesti/ Sos Oltenitei!!! Desigur daca tine vremea cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Care este viteza de croaziera si cate motoare vor fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Care este viteza de croaziera si cate motoare vor fi? Viteza de croaziera o stabilim in functie de motoarele care vor fi! Deocamdata nu ne-am numarat , dar totul depinde de cum va fi vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Noi venim patru motoare sigur, iar viteza o decidem de comun acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Count me in ! Numai sa nu ploua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherifelu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 bre de data asta mi-am convins femeia, daca tine vremea... ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Si eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 pentru cei care vor sa mearga maine (sambata) la Ruse plecarea a ramas la ora 10.00 de la podul Jilava eu voi fi acolo la ora 10.00 fix si voi astepta maxim 15 min dupa care voi pleca catre Giurgiu Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) drum bun si vreme frumoasa celor care pleaca maine! nu o sa va para rau drumul e perfect, vamesii super de treaba si la Rousse va recomand sa mancati la Bar&Grill...o luati usor pe centru si dupa tarabele cu souveniruri pe stanga se vede din alee... meniurile au poze sunt in engleza si cu 6,7 leva mancati pe saturate.. Georgica, imi pare rau ca nu pot sa merg dar maine am zi plina la munca...! PS vezi ca ai 2 sau 3 portiuni drepte unde poti sa-ti incerci puterile...numai sa nu bata prea tare vantul... Editat Ianuarie 19, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Sa aveti grija pe viraje ca este mazga, mai ales unde sunt dealurile alea, si la caini k sunt o gramada, in rest drum bum si distrativa la maxim, sa postati poze cat mai multe Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Nu mai vine nimeni sambata la silistra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Cine mai merge la Bulgari? Daca s-ar strange de-o gasca, m-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 mersi andrei kyk pt informatii si daca duminica este vreme frumoasa mai repet plimbarea cu un prieten care nu poate sa vina sambata am venit acum de afara si am vazut ca cerul este senin asa ca maine avem sanse mari de vreme frumoasa 13-14 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate