Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 pentru cei care vor sa mearga maine (sambata) la Ruse plecarea a ramas la ora 10.00 de la podul Jilava eu voi fi acolo la ora 10.00 fix si voi astepta maxim 15 min dupa care voi pleca catre Giurgiu Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) drum bun si vreme frumoasa celor care pleaca maine! nu o sa va para rau drumul e perfect, vamesii super de treaba si la Rousse va recomand sa mancati la Bar&Grill...o luati usor pe centru si dupa tarabele cu souveniruri pe stanga se vede din alee... meniurile au poze sunt in engleza si cu 6,7 leva mancati pe saturate.. Georgica, imi pare rau ca nu pot sa merg dar maine am zi plina la munca...! PS vezi ca ai 2 sau 3 portiuni drepte unde poti sa-ti incerci puterile...numai sa nu bata prea tare vantul... Editat Ianuarie 19, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Sa aveti grija pe viraje ca este mazga, mai ales unde sunt dealurile alea, si la caini k sunt o gramada, in rest drum bum si distrativa la maxim, sa postati poze cat mai multe Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Nu mai vine nimeni sambata la silistra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Cine mai merge la Bulgari? Daca s-ar strange de-o gasca, m-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 mersi andrei kyk pt informatii si daca duminica este vreme frumoasa mai repet plimbarea cu un prieten care nu poate sa vina sambata am venit acum de afara si am vazut ca cerul este senin asa ca maine avem sanse mari de vreme frumoasa 13-14 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Dupa cum ziceam pe la inceput eu o dau spre Rm.Valcea de data asta, ca sa trec pe-acasa. daca vremea e buna maine pe la 9.30 o sa fiu la ultima benzinarie din Militari, pana in autostrada, parca e un Agip. Daca sunt doritori ne vedem acolo si cum spuneam am loc de 2 3 persoane acasa.... asfalt uscat tuturor maine..si fara furtuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Pt maine duminica se mai inscrie cineva pt Ruse sau Silistra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Eu as veni la 9:30 la Lukoil int Vitan cu Oltenitei pentru Silistra. anyone else ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Si eu vin la plimbare spre Silistra! (logic.. eu am propus destinatia ) PS: Cine poate imprumuta o casca integrala pe durata plimbarii... ca de rider am facut rost... va rog mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherifelu Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Eu as veni la 9:30 la Lukoil int Vitan cu Oltenitei pentru Silistra. anyone else ? RIDIC SI EU MANA PENTRU SILISTRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 cred ca ma bag si eu 9.30 lukoil vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Vin si io cu inca trei plimbareti la Lukoil pentru Silistea, la 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 daca tot nu a venit nimeni la intalnire am plecat singur la Rousse dar am remarcat ca nu imi place deloc sa calatoresc fara parteneri de drum asa ca nu m-am oprit decat la o benzinarie in Giurgiu si la Metro in Bulgaria unde am stat 30 min la coada la banca pt a schimba Euro in Leva si am renuntat pt ca ar mai fi trebuit sa stau inca pe atat (au invadat romanasii comertul en-gros din bulgaria) nici chef de poze nu am avut desi aparatul foto era la mine asa ca as vrea sa ma alatur unui grup maine chiar daca ar fi sa mai repet plimbarea de azi care sunt pana la urma destinatiile de maine? dar ora si locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) Locul de intalnire: benzinaria Lukoil de la intersectia Vitan-Barzesti cu Oltenitei ora 9.30 Destinatia: Silistra Editat Ianuarie 20, 2007 de Miha_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 hai Georgica fa-ti curaj si vino maine, nu o sa-ti para rau si ai sa vezi ca nici asa obositor cum ti se pare nu o sa fie... vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) creca si io o sa fiu acolo. un nr de tel lasa cineva, daca e sa va prind din urma? PS: o sa am si loc de pasager(a), cel mai probabil Editat Ianuarie 20, 2007 de mikaVFR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 nu este vorba de oboseala ci pur si simplu vreau sa evit sa conduc noaptea ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 bre mergeti la siliSTEA sau la siliSTRA!? care este, eu cu inca un prieten merem catre Bg maine. ne vdm la agip tipuri noi mai devr de 10 nu putem pleca pt k unul dintre rideri tre sa "iese" de la scoala. ne putem vedea la 10 la luk pe vitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 bre mergeti la siliSTEA sau la siliSTRA!? care este, eu cu inca un prieten merem catre Bg maine. ne vdm la agip tipuri noi mai devr de 10 nu putem pleca pt k unul dintre rideri tre sa "iese" de la scoala. ne putem vedea la 10 la luk pe vitan? Mergem la Silistra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 pai asa.. ca unii stalcisera treaba. eu pot ajunge la cel devreme 10:10 pt k am niste probleme. se paote amana plecarea cu 30 minute? nuc onteaza 30 min zic eu in economia drumului. hic.. parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 pai asa.. ca unii stalcisera treaba. eu pot ajunge la cel devreme 10:10 pt k am niste probleme. se paote amana plecarea cu 30 minute? nuc onteaza 30 min zic eu in economia drumului. hic.. parerea mea.. e mai ok 10:10 si pt noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 E tarziu sa schimbam ora baieti, sorry.. Unii poate nu mai intra pe net si stiu 9:30 ca ora de plecare. Or sa vina pe la 9-9:15 si stau o ora degeaba.. Mai bine ne prindeti din urma, ca fiind grup mare se va merge incet. Mergeti spre Oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Ma inscriu. Sper sa ma pot trezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 (editat) asta e din ciclul s-a rezolvat "nu se poate". Ideea era sa ne asteptati acolo cand va itnalniti voi la 9 30. in fine.. Nu stiu drumul catre silistra si pe unde se iese de aia zic. care sunteti cei care nu puteti ajunge la 9 30, da-ti de veste ne vedem acolo la 10;10 sau 10;20 ceva de gen. Editat Ianuarie 20, 2007 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate