DonFlamingo Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 (editat) Bună seara stimați colegi! Întrucât nu are sens sa poluam alte topicuri propun sa avem un topic separat pentru cei pasionați de ceasuri. Având în vedere ca și asta (pe lângă motociclism) este o pasiune grea, cred ca merita un topic separat. Aici putem pune poze cu ceasurile din colecția fiecăruia, sfaturi utile, accesorii, moduri, ceasornicarii, etc. Voi adaugă un pic mai târziu câteva piese din asa zisa colecție a mea. Mulțumesc Editat Octombrie 23, 2018 de lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Salutare, Misto ideea. Eu sunt pasionat de ceasuri vechi. In special, ceasurile rusesti de mana si de buzunar. Detin cateva Pobeda si Doxa, nu prea au valoare materiala. Mai mult sentimentala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 23, 2018 Autor Share Postat Octombrie 23, 2018 Salutare, Misto ideea. Eu sunt pasionat de ceasuri vechi. In special, ceasurile rusesti de mana si de buzunar. Detin cateva Pobeda si Doxa, nu prea au valoare materiala. Mai mult sentimentala. Orice fel de ceas are valoare, nu contează ca e un Casio sau Swatch. Spre exemplu seria G-Shock de la Casio are milioane de fani și nu se poate spune ca sunt foarte valoroase sau ca sunt scumpe. Desi dacă stau bine sa ma gândesc exista seria MTG și MRG care au modele și de 6000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sundog Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Va salut. Subscriu ca e o boala grea, inceputa prin clasa a 6 a,pana cand am trecut de 40 de bucăți adunate si am fost întrebat, dar ce faci cu ele , ciorbă? . Si de atunci mi-au trecut prin mana mai multe , dintre care peste 300 vândute prin toată țara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24, 2018 Autor Share Postat Octombrie 24, 2018 Va salut. Subscriu ca e o boala grea, inceputa prin clasa a 6 a,pana cand am trecut de 40 de bucăți adunate si am fost întrebat, dar ce faci cu ele , ciorbă? . Si de atunci mi-au trecut prin mana mai multe , dintre care peste 300 vândute prin toată țara. Hehe pai ești la categoria grea înseamnă. Eu unul sunt amator începător comparativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 (editat) Amator si io...inca vreo tri...unele ieftine, dar de suflet! Editat Octombrie 24, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 (editat) Unele le-am dat, unele le mai am, mai sunt si altele Editat Octombrie 24, 2018 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24, 2018 Autor Share Postat Octombrie 24, 2018 Wow, frumoasa colectie. Preferatul meu de acolo este Omega-ul cu bezel portocaliu (parca planet ocean ii zice??). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24, 2018 Autor Share Postat Octombrie 24, 2018 Mai pun și eu câteva de ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acre Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Salut , aveti idee unde pot reconditiona un Atlantic -mecanic 100% , vechi de vreo 35 de ani ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Eu sunt la inceput, am doar unul dar prevad ca vor mai urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24, 2018 Autor Share Postat Octombrie 24, 2018 Salut , aveti idee unde pot reconditiona un Atlantic -mecanic 100% , vechi de vreo 35 de ani ? Multumesc ! Salut, Încearcă te rog la dl Valentin - telefon 0726697122.Eu am readus la viata la el un Omega vintage, Rado-ul și un Ulysse Nardin. Are atelierul în spate la piață 1 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Unele le-am dat, unele le mai am, mai sunt si altele Damn that moonwatch...cat vrei pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Nu este moonwatch , este speedmaster reduced. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Si eu am aceasta pasiune, insa nu am fondurile necesare sa o dezvolt prea mult. Am un Seiko 5 Aviator, care este ceasul meu de zi cu zi, o Certina DS Automatic, un Lorus Quartz, o Festina Dual Time Retrograd Quartz si o Raketa de la bunicul. Prietena mea are un Longines din 1955, un Orex quartz si vreo doua Swatch-uri. Cam toate au vazut cate o revizie/verificare laceasornicarul Mirel Stoicescu, cel care avea atelierul la Piata Veteranilor, la o scara de bloc, insa acum lucreaza la B&B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Ce mai am acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 E o boala grea.. csf.. ncsf Casio (il am de peste 6 ani, inca nu am schimbat bateria) Festina (il am de peste 10 ani, functioneaza ireprosabil si in prezent, trebuie insa sa ii schimb bateria) Police (il am de peste 10 ani, functioneaza ireprosabil si in prezent) Pebble Time Steel (il am de 2 ani, si desi nu era foarte bine cotat pe piata de smart watch, functioneaza ireprosabil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24, 2018 Autor Share Postat Octombrie 24, 2018 Da chiar, de smartwatchuri ce părere aveți? Mie nu prea îmi vine sa îmi iau asa ceva, deși recunosc ca unele arata bine dar parca mi se pare ca nu sunt același lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Hop si eu 2 Louis Errard Si Omega Seamaster...primul il folosesc f rar. Prefer omegaul » Post actualizat in 24 Oct 2018 16:17 Da chiar, de smartwatchuri ce părere aveți? Mie nu prea îmi vine sa îmi iau asa ceva, deși recunosc ca unele arata bine dar parca mi se pare ca nu sunt același lucru.Arata bine,sunt practice ..dar nu au treaba cu orologia...Pe mine unul nu ma incita deloc un smartwatch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 Valoare sentimentala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Da, de suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Decat un ceas cu cuc, mai bine unul pe limbi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 Am cochetat si eu cu ideea unei colectii insa ce-mi doresc dpv mecanic e la ani lumina distanta. Ma multumesc cu un Casio corect si ceasul bunicului si inca vreo doua. si daca imi permiteti, Raketa lui bunicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 25, 2018 Autor Share Postat Octombrie 25, 2018 Pai ce ti-ai putea dori si nu au ceasurile mecanice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 25, 2018 Share Postat Octombrie 25, 2018 un seiko credor par example » Post actualizat in 25 Oct 2018 12:27sau un grand seiko. si inca asteas relativ pamantesti ca pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate