samson16 Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Cumpar simson ij mz jawa ...comunista sa fie functionala cu atas. Si acte in regula pt a pytea-o transcrie pe .mnAstept oferte va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 pe olx ai incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Tu, Robert, ai incercat pe Olx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 Salut! Vezi ofertele de pe bestbike.ro Pune in cumpana daca mai renteaza in 2019, pretul cerut pentru un moto vechi.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Acum 4 ore, KarolyTM a spus: Pune in cumpana daca mai renteaza in 2019, pretul cerut pentru un moto vechi.Bafta! Dar de ce .... sint mai interesante jafonezele ? Daca ai pune toate orele de munca , cautatul pieselor pentru reparatie si intretinere, bataia de cap ... nu renteaza , dar motocicletele vechi , clasice sau comuniste nu e o chestie pentru toti ... Editat Ianuarie 27, 2019 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 Salut! Nu era 1 sfat, ci doar 1 idee.)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Cred ca sti motocicleta. Problema este desigur pretul, daca faci abstractie de asta, nu este de lepadat! Atasul are o rama provenita de la ceva probabil militar vechi, cu o suspensie pe roata si una pe barca, barca e tip "Zeppelin" probabi refacut in istoria lui. Motocicleta este un IJ 56/1962, este in stare foarte buna. Are acte la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 ..pe sentimente.ro ati incercat? Pentru ca forumul asta abunda de mociclete vintigi puse la pastrare, care abia asteapta o cere de oferta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Pentru ce dorești să o folosești? Întruniri moto și plimbări prin țară su colecție? Pentru plimbări, am eu IJ-ul albastru de la profil cu 2000 lei sau dacă ai chef de lucru am o Jawa 250 cu ataș Velorex 560 pentru care tocmai ce am cumpărat piese de 3000 euro din Cehia. Dacă plătești piesele, Jawa și atașul sunt bonus. Ambele cu acte în regulă pe numele meu. Aici ai mai multe imagini cu albastra. postările 2541, 2558, 2598, 2600din topicul atașiștilor. Editat Ianuarie 28, 2019 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 te-ai infectat cu virusul comunistelor? bun venit pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Bun venit pe forum.... Asta e din ciclul ala cu unu care arunca o piatra si sar multi sa o scoata.... Omul ori si-a luat deja ceva si a uitat sa ne anunte si pe noi, bucurandu-se in tacere, sau l-a bantuit o ideie intr-o seara la un pahar si apoi si-a revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 5, 2019 Share Postat Februarie 5, 2019 Acum 1 oră, m72story a spus: Bun venit pe forum.... Asta e din ciclul ala cu unu care arunca o piatra si sar multi sa o scoata.... Omul ori si-a luat deja ceva si a uitat sa ne anunte si pe noi, bucurandu-se in tacere, sau l-a bantuit o ideie intr-o seara la un pahar si apoi si-a revenit. 2 Care "mulți"? Unu' a aruncat ideea, un fraier îi oferă motor spre vânzare, altu' îl întreabă de sănătate și un al treilea constată. Ulterior revine primul fraier și se bagă din nou în seamă pentru a mai revigora această secțiune comatoasă a ”comunistelor” Chestia e că mi se pare că pe forum a scăzut mult activitatea ”comuniștilor” dar în schimb pare să se fi intensificat pe facebook. Păcat că e acest trend deoarece aici pe forum informația este mult mai bine organizată și structurată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 La 05.02.2019 la 9:40, m72story a spus: Bun venit pe forum.... Asta e din ciclul ala cu unu care arunca o piatra si sar multi sa o scoata.... Omul ori si-a luat deja ceva si a uitat sa ne anunte si pe noi, bucurandu-se in tacere, sau l-a bantuit o ideie intr-o seara la un pahar si apoi si-a revenit. Corect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 12, 2019 Share Postat Februarie 12, 2019 " Samson 16 " asta….eu cred ca s-a speriat de cativa membrii si a renuntat la idea de a cumpara un fier pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samson16 Postat Mai 20, 2019 Autor Share Postat Mai 20, 2019 La 12.02.2019 la 8:30, robert bk350 a spus: " Samson 16 " asta….eu cred ca s-a speriat de cativa membrii si a renuntat la idea de a cumpara un fier pe doua roti. Nu a. Renuntat chiar de loc. Intre timp dupa cv probleme de sanatate am mai luat cate cv. Uitati aici Chiar acum, samson16 a spus: Nu a. Renuntat chiar de loc. Intre timp dupa cv probleme de sanatate am mai luat cate cv. Uitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samson16 Postat Mai 20, 2019 Autor Share Postat Mai 20, 2019 Ok. Multumesc de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samson16 Postat Decembrie 30, 2022 Autor Share Postat Decembrie 30, 2022 La 20.05.2019 la 15:56, samson16 a spus: Nu a. Renuntat chiar de loc. Intre timp dupa cv probleme de sanatate am mai luat cate cv. Uitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate