PzKpfW Postat Septembrie 30, 2019 Autor Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) 3 hours ago, john17 said: Sau o fi fost Ducati nașpa și, odată iscate discuțiile, au făcut-o conformă? În automobilismul mioritic se poartă, deși prea rar se ajunge "s-o dea la loc" cineva. Explicația cred că e mai simplă: Bautista a ajuns pe circuite și în condiții pe care nu le cunoștea foarte bine, a început s-o dea de pământ și și-a pierdut și încrederea Ducati nu au prea investit în dezvoltarea motocicletei când au văzut că victoriile vin fără întrerupere - asta a zis și Bautista dealtfel Asta spune Domenicali. Bautista nu-i poate da replică până pe 31 decembrie. Va fi mai clar atunci. Ceea ce mi se pare ciudat este că Bautista spune că Ducati a decis înlocuirea lui cu Redding înainte ca el să fi luat vreo decizie. Ciudat. Având în vedere că pe de-o parte chiar el a declarat că a luat decizia după Laguna Seca (mijlocul lui iulie), apoi pentru că Ciabatti a spus abia la început de august că nu-l vor mai avea pe Bautista în echipă. Editat Septembrie 30, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 (editat) Eu sunt curios ce va face Razgatlioglu la Yamaha. Nu stiu de ce dar i-am urmarit cu interes pe riderii din tara Ulker-ului in SBK si SSP si mai nou la Moto3 (Can) Apoi ar mai fi switch-ul cu Alex Lowes, ce se pare ca ajunge la Kawasaki. Daca ii merge bine nu il cheama si pe Sam? Editat Octombrie 2, 2019 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 2, 2019 Autor Share Postat Octombrie 2, 2019 Can Öncü s-a cam am dezumflat după victoria memorabilă de la sfârșit de 2018. Talentul e acolo, dar ceva nu merge. Cea mai bună clasare, locul 14 anul ăsta. Razgatlıoğlu are sclipiri, dar cade cam des, și sunt de părere că Yamaha oficială e puțin sub Kawasaki-ul pe care îl are anul ăsta. De văzut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 7, 2019 Autor Share Postat Octombrie 7, 2019 (editat) L.E. - greșit topic-ul, am vrut să postez pe F1. Editat Octombrie 7, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 La 02.10.2019 la 13:12, Vallach a spus: Eu sunt curios ce va face Razgatlioglu la Yamaha. Nu stiu de ce dar i-am urmarit cu interes pe riderii din tara Ulker-ului in SBK si SSP si mai nou la Moto3 (Can) Apoi ar mai fi switch-ul cu Alex Lowes, ce se pare ca ajunge la Kawasaki. Daca ii merge bine nu il cheama si pe Sam? Raz a castigat prima cursa in Australia:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 Tare rau Rinaldi, pacat de singura greseala facuta in fata lui Rea.. campionatul ar fi fost mai spectaculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 e bine ca nu si-a pierdut simtul umorului odata cu locul in echipa Tweet Chaz Davies @chazdavies7 · 23h Anyone got Dovi’s number? I hear he’s looking for someone to water his MX track next year. Asking for a friend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 18, 2020 Share Postat Octombrie 18, 2020 Johnny Rea, campion din nou, pt șasea oară consecutiv, alaturi de Kawasaki. Va urma astăzi și victoria cu numărul 100? Rămâne de văzut. "Verzii" cică i-au promis o nouă motocicletă pt sezonul următor, deci îl vom vedea la treabă și în 2021. https://www.google.com/amp/s/www.gpone.com/en/2020/10/07/sbk/johnny-rea-racing-with-new-kawasaki-next-year.html%3famp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate