Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 piese de GOLF 2 , unele se potrivesc si la golf 3 care mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 care mai exact? emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 emblema Te-ai trezit si tu Rila! Chiar nu aveti nimic mai bun de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Te-ai trezit si tu Rila! Chiar nu aveti nimic mai bun de facut? party pooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Te-ai trezit si tu Rila! Chiar nu aveti nimic mai bun de facut? N-am voie sa ma aberez si eu un pic pe forum?La atatea bullshit-uri nu mai intra si cateva de la mine?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 piese de GOLF 2 , unele se potrivesc si la golf 3 salut. ma intereseaza haionul ala de carton care se pune la portbagaj(luneta) si un gratar- de sub farul drept . pot veni sa le vad undeva? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 MITZI! broscutza primita prin donatie este sanatoasa ,vioaie,creste lunar cate un centimetru....la ce pofticioasa este .... doarme normal,imi manca din palma,e super relaxata si se simte in siguranta: face galagie doar la 6 seara cand stie ca primeste bunatati daca intarziu un pic toate pietrele sant mutate prin terrariu.... PS.SA PLIMBAT SI CU MOTO.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Salutare.Care are protectii de genunghi sa deie spre, donatie sau sa vanda.ma refer la alea ce se prind peste haine cu arici....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) am o imprimanta laser - hewlett pack ard jet 4+ nefolosita de vreo 2 ani; habar nu am daca mai functioneaza sau nu; daca are cineva disponibilitatea s-o testeze, s-o ajusteze in caz de nevoie ... il invit s-o primeasca drept cadou. Edit: zice un domn priceput sa corectez: Hewlet Packard LaserJet 4+; pt mine era egal Editat Decembrie 11, 2009 de and_Justice_for_All Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) am o imprimanta laser - hewlett pack ard jet 4+nefolosita de vreo 2 ani; habar nu am daca mai functioneaza sau nu; daca are cineva disponibilitatea s-o testeze, s-o ajusteze in caz de nevoie ... il invit s-o primeasca drept cadou. Edit: zice un domn priceput sa corectez: Hewlet Packard LaserJet 4+; pt mine era egal Daca imi lasi un nr de tel pe PM, sunt dispus sa vin dupa ea. Si daca tot suntem la cap. asta, am de donat doua skateboard-uri. Eventual pt copii de la Campania Mos craiun si revizia moto pe 2 roti, sau ma rog, cum io fi zis Mesaj completat De precizat ca sunt secon-hand Editat Decembrie 11, 2009 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Daca imi lasi un nr de tel pe PM, sunt dispus sa vin dupa ea. Si daca tot suntem la cap. asta, am de donat doua skateboard-uri. Eventual pt copii de la Campania Mos craiun si revizia moto pe 2 roti, sau ma rog, cum io fi zis Mesaj completat De precizat ca sunt secon-hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 MITZI! broscutza primita prin donatie este sanatoasa ,vioaie,creste lunar cate un centimetru....la ce pofticioasa este .... doarme normal,imi manca din palma,e super relaxata si se simte in siguranta: face galagie doar la 6 seara cand stie ca primeste bunatati daca intarziu un pic toate pietrele sant mutate prin terrariu.... PS.SA PLIMBAT SI CU MOTO.... testoasa acea nu e de apa? eu am avut 2 de uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 A ajuns la mine. E in perfecta stare.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 A ajuns la mine. E in perfecta stare.Multumesc. cu placere; dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 MITZI! broscutza primita prin donatie este sanatoasa ,vioaie,creste lunar cate un centimetru....la ce pofticioasa este .... doarme normal,imi manca din palma,e super relaxata si se simte in siguranta: face galagie doar la 6 seara cand stie ca primeste bunatati daca intarziu un pic toate pietrele sant mutate prin terrariu.... PS.SA PLIMBAT SI CU MOTO.... azi a papat ficat de pui si brocoli si a stat pe papucul meu 3 ore ....cred ca ai este dor de primavara si de ceva verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 cu placere; dai o bere te-o facut yzulika, el il vinde acuma pt 200 de beri si tu primesti 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 te-o facut yzulika, el il vinde acuma pt 200 de beri si tu primesti 1 Auzi tu/ma, ce-o fi natura ta....chiar asa tare te plictisesti? Du-te la colindat, la ploscotit, fa ceva cu timpul tau si lasa oamenii-n pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Auzi tu/ma, ce-o fi natura ta....chiar asa tare te plictisesti? Du-te la colindat, la ploscotit, fa ceva cu timpul tau si lasa oamenii-n pace da-mi adresa ta ca vin si te colind pe tine, vad ca facem parte din aceleasi partid, JOS COMUNSTII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 broscutza primita prin donatie imi manca din palma Vezi sa nu-ti manance si din degete cand mai creste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Vezi sa nu-ti manance si din degete cand mai creste. daca ii numa degetu atunci ii bine. sa nu ii manance si altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ma nu fiti rai ca va arunc la broasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and_Justice_for_All Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 te-o facut yzulika, el il vinde acuma pt 200 de beri si tu primesti 1 fuaiiiii, ce pe langa sunt unii! te doare mintea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 da-mi adresa ta ca vin si te colind pe tine, vad ca facem parte din aceleasi partid, JOS COMUNSTII Scuza-ma, dar am ratat momentul. Poate la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada_cj Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Scuza-ma, dar am ratat momentul. Poate la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Asa este Dane..pardon, Andrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate