comunistul Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 donez cadru de jawa cz 350.daca nu vrea nimeni il tai cu felxu,saptamana viitoare. si roata de simson geanta ii canci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 26, 2010 Autor Share Postat Iunie 26, 2010 snurul a plecat catre vlad!!!mai ramane cartela de vodafone si il astept pe domnul dan pt aparatul foto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 snurul a plecat catre vlad!!!mai ramane cartela de vodafone si il astept pe domnul dan pt aparatul foto!!! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Buna ziua tuturor.Am inceput reconstruirea unei mobre si as avea nevoie de piese.Cine are piese care stau doar sa prinda praf si nu are la ce le folosi le-as primi prin donatie.Sunt din Cluj-Napoca.Multumesc.Puteti scrie si aici,PM sau numarul meu de telefon 0748765762 orice doar sa fiu anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Buna ziua tuturor.Am inceput reconstruirea unei mobre si as avea nevoie de piese.Cine are piese care stau doar sa prinda praf si nu are la ce le folosi le-as primi prin donatie.Sunt din Cluj-Napoca.Multumesc.Puteti scrie si aici,PM sau numarul meu de telefon 0748765762 orice doar sa fiu anuntat sistem audio iti pune frate-to pe ea? am trait sa dau de tine si p'acilea. te-ai apucat de mobrism? Mesaj completat apropo de donatii... un prieten de-al meu are cativa pui de matz si nu are ce sa faca cu ei. is foarte scumpi, is crescuti la casa nu-s adunati de pe drumuri deci nu-s salbatici. toti sunt jucausi si le place compania oamenilor. revin pe la sfarsitul saptamanii cu niste poze. unul l-am luat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Donez un costum ploaie intreg ( combinezon) rosu, marimea XL ( eu sunt de L, deci merge bine peste) de la Louis, folosit si spalat de cineva (stie cine). Nu il mai folosesc tp ca ma omoara sa il tot trag pe mine. Impermeabilitatea e discutabila dupa spalare in zona picioarelor parca, dar decat nimic..... Cine il vrea, sa vina sa il ridice, nu ma puneti sa il trimit.. Cel mai sigur e sa ma sunati la 0745927446. Primul venit, primul servit. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 eu sunt de L, decat nimic..... Cine il vrea, sa vina sa il ridice Sper sa ai noroc sa gasesti pe cineva doritor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Îl mai țin exact până mă lovesc de el Âşi mă încurcă. Din acel moment, locuitorii de la gunoaie o să fie protejați de elementele naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 , folosit si spalat de cineva (stie cine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 are cineva pe acasa niste discuri de vinyl de care nu mai are nevoie? le-as primi tare bucuros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 are cineva pe acasa niste discuri de vinyl de care nu mai are nevoie? le-as primi tare bucuros Da ce vrei sa faci cu ele, Cataline? Sa decorezi sau sa le asculti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Da ce vrei sa faci cu ele, Cataline? Sa decorezi sau sa le asculti? sa decorez, ca nu ma lasa inima sa decorez cu colectia mea (Black Sabbath, Phoenix, Deep Purple....) oricum, mi-a dat un amic o idee buna: sa merg in oser. sigur gasesc acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca v-ati apucat de renovatii si aveti lucruri in plus, nu le aruncati! Primim in donatie frigider functional (si daca e vechi), si ceva mobila de bucatarie in stare acceptabila, sa ne putem muta la casuta noastra... Dam bere la schimb. Sau vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Donez piese de motor pentru VW broasca.....1963,Diferite piese.......Componente....BAFTA SI ASFLAT CAT MAI USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Eu vreau placa de frictiune de la ambreiaj!!! Cum facem sa ajunga la mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Eu vreau placa de frictiune de la ambreiaj!!! Cum facem sa ajunga la mine?? Din pacate nu am.... Acum m-am uitat.....se pare ca o am....daca e vb de aceiasi de care zici.....e acea placuta rotunda cu frodou cu nituri pe ea??? Editat Octombrie 6, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca e ca asta cu arcuri atunci da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) EL E...... ;) DAR ARE 6 ARCULETE IN LOC DE 4 ALEA MARI!!! Editat Octombrie 6, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 6 arcuri e mai bine decat 4 arcuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Am facut cateva poze la pisesele mai importanete.....mai sunt foarte multe dar fac poza numai daca e cazu la ceva care am si nu e poza..... Mesaj completat Mai de aproape pt a se vedea canelurile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Eu am cam tot ce-mi trebuie de broscutza (oricum link-ul a ajuns pe aircooled.3xforum.ro), dar, daca ramane ceva nedat si vrei sa scapi de "ramashitze", trage-ma de atentzie sa le salvez eu, nu arunca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Eu am cam tot ce-mi trebuie de broscutza (oricum link-ul a ajuns pe aircooled.3xforum.ro), dar, daca ramane ceva nedat si vrei sa scapi de "ramashitze", trage-ma de atentzie sa le salvez eu, nu arunca. Cand vrei tu.....Vii la mine si ti le inmanez cu cea mai mare placere.......Daca mai gasesc intre timp sa ajut si pe altcineva o fac cu cea mai mare placere si daruire.....BAFTA!!!Da-mi un pm si vb!!!! Ps:Foarte bine ai facut ca a ajuns si pe acel site de specialitate...... Editat Octombrie 6, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 dau spre donatie doua tricouri de ciclism: un tricou Puma marimea M un tricou Castrelli marimea L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 dau spre donatie doua tricouri de ciclism: un tricou Puma marimea M un tricou Castrelli marimea L Pot sa il am eu pe cel L ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 scuze, cel cu marimea L a fost adjudecat! ramane M-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate