Kiki Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2013 donez sistem audio 2.1 nu e cine stie ce,dar de zbarnait asa putin langa pc e ok.nu trimit in tara decat prin curier......in cluj,ridicare personala,primul venit,primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Imi trebuie mie pentru atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Primesc prin donatie un televizor vechi. Nu trebuie sa functioneze. Cu cat mai vechi, cu atat mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Donez o oglinda cu sticla sparta, dar in rest in stare foarte buna. E modelul original de pe Honda Dominator. Ca forma asa arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Donez o oglinda cu sticla sparta, dar in rest in stare foarte buna. E modelul original de pe Honda Dominator. Ca forma asa arata: salut. o iau eu pentru un amic, i-o cazut motoru in curte si asta o sa-i prinda bine. ne-auzim zilele astea numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Cu multumiri ..vesta mica imi e buna mie... ramane daca vrea cuiva vesta pe care scrie 50 ...daca o doreste cineva .... cu draga inima ..sa imi dea un semn si facem in asa fel incit sa ajunga in posesia ei ... semn aicii sau la tel 0741325292 Mai ai vesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 salut. o iau eu pentru un amic, i-o cazut motoru in curte si asta o sa-i prinda bine. ne-auzim zilele astea numa' bine & doamne-agiuta Scuze de off, dar cum poti schimba sticla din ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 se doneaza: Incarcator acumulatori AAA/AA - 8 sloturi, necesita traf maus clasic cu bila (pentru melancolici daca va e dor de sistem) Cablu MIDI Tweetere (tiutere:))) Pioneer Incarcator LG model mai vechi Incarcator Motorola mini USB, cred ca merge si la aparat foto un handsfree, nu stiu exact de la ce e original, dar e cam pentru statiile walkie-talkie parca baterie Nokia 5300 Xpress Music - nu stiu starea actuala daca mai e functionala daca n-am incarcat-o de vre-un an de discul freesby am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 se doneaza: Incarcator acumulatori AAA/AA - 8 sloturi, necesita traf maus clasic cu bila (pentru melancolici daca va e dor de sistem) Cablu MIDI Tweetere (tiutere:))) Pioneer Incarcator LG model mai vechi Incarcator Motorola mini USB, cred ca merge si la aparat foto un handsfree, nu stiu exact de la ce e original, dar e cam pentru statiile walkie-talkie parca baterie Nokia 5300 Xpress Music - nu stiu starea actuala daca mai e functionala daca n-am incarcat-o de vre-un an de discul freesby am uitat Salut . te rog , vreau eu bateria de nokia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 donez catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 se doneaza: Incarcator acumulatori AAA/AA - 8 sloturi, necesita traf maus clasic cu bila (pentru melancolici daca va e dor de sistem) Cablu MIDI Tweetere (tiutere:))) Pioneer Incarcator LG model mai vechi Incarcator Motorola mini USB, cred ca merge si la aparat foto un handsfree, nu stiu exact de la ce e original, dar e cam pentru statiile walkie-talkie parca baterie Nokia 5300 Xpress Music - nu stiu starea actuala daca mai e functionala daca n-am incarcat-o de vre-un an de discul freesby am uitat predare personala la cluj, nu am vreme de posta si trimis pe nu stiu unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) As vrea eu astea daca nu le-ai dat inca Tweetere (tiutere:))) Pioneer un handsfree, nu stiu exact de la ce e original, dar e cam pentru statiile walkie-talkie parca Editat Februarie 6, 2013 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 donez 3 sabii ninja,aduse din asutria,ma gandeam sa le folosesc pe cineva drag forumului,dar nu le irosesc asa,deci prin urmare le donez,primul venit primul servit,cu ridicare personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 salut,m-as baga eu la sabii,dar sunt din Brasov P.S. as avea pe cineva in CJ daca predarea se face acolo P.S.2 nu merge merge sa-ti dau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ma bag si eu pt sabii daca nu le ia crazydanutz. lasa un numar de tel ca nu merge PM. Numai bine ! ma bag si eu pt sabii daca nu le ia crazydanutz. lasa un numar de tel ca nu merge PM. Numai bine! in ce zona din cluj ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 @roshu, daca esti din CJ (ca nu se mai vede nik ) ti le las tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 da cum iau legatura cu kiki ?? in ce zona ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Pai cred ca ori astepti pana isi revine forumu ori pana intra omul pe forum si vede postarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 .... telefon 0740313423 .... asta e nr dintr-un anunt pus de el la bursa locala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 donez 3 sabii ninja,aduse din asutria,ma gandeam sa le folosesc pe cineva drag forumului,dar nu le irosesc asa,deci prin urmare le donez,primul venit primul servit,cu ridicare personala Salut,daca nu le-ai dat eu sunt din Manastur Eventual impart cu roshu 2010, una mie ,una lui, Accept si un satar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 dati si mie una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu2010 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 le-a dat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Dau spre donatie o pereche de pantaloni de piele in stare foarte buna marimea 42. Nu trimit prin posta. Se pot ridica din zona Kaufland Marasti. Horea-0740140820 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Donez o oglinda cu sticla sparta, dar in rest in stare foarte buna. E modelul original de pe Honda Dominator. Ca forma asa arata: S-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Dau spre donatie o pereche de pantaloni de piele in stare foarte buna marimea 42. Nu trimit prin posta. Se pot ridica din zona Kaufland Marasti. Horea-0740140820 S-au dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate