Ribo Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Maine dam un veliko , mai e cineva doritor ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Plecare ora 11 de la OMV Bellu, langa fostul City Mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 (editat) De o Lepsa cu intoarcere pe Siriu ce spuneti? Edit: Acum am vazut ca sunt 14 grade, zilele trecute parca erau vreo 17, deci pas. Editat Martie 16, 2019 de Alex28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Acum 3 ore, the mentalist a spus: Plecare ora 11 de la OMV Bellu, langa fostul City Mall. Salut, Sunt interesat de tura. Cati s-au strans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 16, 2019 Share Postat Martie 16, 2019 Vezi maine :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 17, 2019 Share Postat Martie 17, 2019 Dacă nu eram încă la munca la ora asta, veneam și eu. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 17, 2019 Share Postat Martie 17, 2019 Nu stim niciodata cati vin de pe forum. Pentru ca nu confirma, se razgandesc, te trezesti doar cu ei in benzinarie. Cred ca o sa fim 3-4 motorete, mergem intins, nu blana dar repejor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Martie 17, 2019 Share Postat Martie 17, 2019 Acum 18 minute, the mentalist a spus: Nu stim niciodata cati vin de pe forum. Pentru ca nu confirma, se razgandesc, te trezesti doar cu ei in benzinarie. Cred ca o sa fim 3-4 motorete, mergem intins, nu blana dar repejor. Super. Ajung si eu, plc din Otopeni pe la 10, asa ca cel tarziu pe la fara 15 ajung la OMV. Tel: 0741090514. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 17, 2019 Share Postat Martie 17, 2019 Cred ca apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Fu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Chiar nu se anunta nici o iesire pe maine ? Wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Pai nu stiu ..poate sambata ca duminica mesterim la motoare...si cred ca nu vrei sa lipsesti :))) o bere o surupelnita @the mentalist se duce la ski :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Bagam un siriu maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Eu am pofta de putina miscare. Siriu suna bine ,dar inca nu m-am uitat la vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 (editat) Maine am stabilit un siriu oricum, vremea se pare ca ar fi ok cat de cat... La 9:30 la petrom miorita intalnirea Si pentru retur gasim un alt drum decat la tur, poate prin Slanic. Editat Martie 22, 2019 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 (editat) Super! O sa pun o alarma sa ma trezeasca. Editat Martie 22, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Eu o sa pun doua :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Acum 3 ore, misionaru a spus: Maine am stabilit un siriu oricum, vremea se pare ca ar fi ok cat de cat... La 9:30 la petrom miorita intalnirea Si pentru retur gasim un alt drum decat la tur, poate prin Slanic. Doar Siriu v ati propus? Eu plec pe e 85 spre Siriu(posibil prin Tohani sau sarata monteoru) , Brasov, Lepsa si apoi pe e85 spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Daca vremea si asfaltul permite Brasov, nu am nimic impotriva sa ne intoarcem pe Cheia sau Valea Prahovei. E85, nu o practic cu motocicleta. Doar daca e musai cu 4 roti. In rest, e plina de cruci din motive reale, nu e drumul ideal de plimbare (cel putin, din perceptia mea). Ne putem vedea pe drum, undeva la un moment dat. Cam atat pot promite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Sa-mi ziceti pe la ce ora pot sa incep sa va injur alarmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Frumos, putin cam frig pe la Intorsura, dar suportabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Da, am ajuns acasa inghetat , dar a fost super faina plimbarea. Am pus de un ceai fierbinte imediat cum am intrat pe usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Eu am pus de un vin roșu pentru că... nu am ceai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 On 11.03.2019 at 13:22, SuzukiRf600R said: Toti facem misto de Paulica dar unul nu propune sa strangem bani sa-si plateasca omul necazul. Ba mai mult, sta si pe bara 3 luni... Hai...deschid eu cheta primul pentru el. E simpatic, a gafat, 15 lei! Va multumesc prieteni pentru suport, cer marirea chetei la 20 de lei sa acopere si daunele morale. Ne revedem pe 2 roti la sfarsitul lui iunie. Am scos bateria si am tras husa pe motoreta. Daca era doar o luna nu ma ofuscam, 3 luni doare un pic ca nu ma incadrez la reducere. Asa-i in tenis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Aprilie 10, 2019 Share Postat Aprilie 10, 2019 deci cat s-a strans?:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate