greenharleyd Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Salutare, Dintre cei care locuiesc sau au prieteni prin UK, va rog un sfat: ce asociatie ar trebui sa contactez pentru a reclama un vanzator online care pretinde ca a livrat o comanda dar nu are nici un document care sa confirme asta si, evident, bunurile nu au ajuns la cumparator. Este o achizitie online de la o companie destul de mare, nu de la vreun neica-nimeni de pe Ebay. Rezultatele insa se dovedesc similare, din pacate. Am dovada platii, confirmarea comenzii si atat. N-am fost contactat de nici un curier iar firma nu are nici o dovada a livrarii, eu ramas cu banii dati si ochi-n soare (nu-i cine stie ce suma dar ma deranjeaza foarte mult atitudinea lor). Multumesc mult pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Ai platit prin PayPAL? Daca da -> Reclamatie la PayPAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Salut Marian. Daca este vorba despre o companie mare, banuiesc ca trebuie sa aiba si ei un customer service sau mail/nr tel unde se pot face reclamatii. Ai incercat si asa, direct prin ei? Sau preferi direct cu tam-tam si sanatate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Salut, sunt "proaspat" patit cu o teapa aici. Am cumparat o masina care a fost ok la prima vedere, dupa vreo 200 de km a ramas fara putere si au aparut si vreo doua erori in bord. Evident ca omu' a zis ca nu stie despre ce e vorba, la el a mers perfect, haha. Exista o asa numita "small claim court" (SCC), unde se judeca pe repede inainte cazuri de genul, ca sa nu fii nevoit sa astepti ani de zile prin tribunal. Platesti o taxa de aprox. 40£ si il dai in judecata la SCC. La mine a mers doar cu amenintarea, am scos 350£ de la vanzator. Am cunostinte care au trecut prin tot procesul (SCC), doua luni a durat, au recuperat paguba si bani in plus. Daca ai dovezi calumea, castigi mai mult ca sigur. Apoi mai e un "gov.uk" la care am trimis si eu mail o data, dar e pentru oameni care inca nu si-au luat teapa, deci nu te ajuta cu nimic, poate doar sa nu se mai intample pe viitor (asta daca l-or prinde). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 http://www.eccromania.ro/despre-noi/ce-este-ecc-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 daca ai facut plata prin paypall faci disputa si ii trage banii automat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenharleyd Postat Aprilie 18, 2019 Autor Share Postat Aprilie 18, 2019 Am facut plata direct prin card. Am trimis o sesizare la ECC-Romania, sa vedem ce rezultate obtin si ei. Am tot schimbat mailuri cu cei de la vanzari de la furnizor, ei o tin langa pe a lor ca s-a trimis comanda, dar la mine n-o ajuns nimic. Stiu si de ce: desi eu am cerut si platit transport prioritar (International Tracked/Signed), ei or trimis cu Royal Mail standard, adica fara AWB si deci cel mai probabil pierdut pe la Posta Romana. Dar nu-i problema mea, cum am zis, am platit suplimentar pentru transport prioritar. Cam aici se termina orice fel de reactie din partea lor: am trimis, s-o livrat. Super nemultumit de faptul ca nici macar nu incearca sa inteleaga problema. Multam tuturor pentru sugestii si sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Posta romana...cea mai mare gluma...dupa politica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate