Sari la conținut

greenharleyd

Membru
  • Număr conținut

    427
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de greenharleyd

  1. Cum le zice el, inteleptul. La naiba, ma oftic ca nu m-am gandit la asta :P.
  2. La 1 - pune camera, zama aia nu cred ca e pentru ce vrei tu. Plus ca daca ai camera, poti sa lasi presiunea mult mai jos. Si aia te va ajuta cu siguranta. La 2 - vazand si facand... Dar s-ar putea ca la unele drumuri sa pleci fara aripa ;).
  3. Nu chiar singurul. Nici eu nu le-am schimbat pret de fo 13.000 de Km, cu pasager. Michelin Anakee 3. Nu mi-or placut ca s-o uzat fata mai repede decat spatele, ciudat, dar specific la modelul asta. In rest, si-or facut treaba excelent, pentru ce am avut eu nevoie.
  4. Dap, eu vorbeam de varianta Dakar. Alea tin considerabil mai mult ca-s mai rigide si nu se incalzesc la fel de tare, deci uzura mai mica. Cu dezavantajele de rigoare, evident. @bozoro cateodata longevitatea nu este necesara numai din zgarcenie ;).
  5. Folosit si eu E-07+ Dakar, pe spate, pe fata k 60 Scout. Dakar m-o tinut peste 23.000 Km, mers incarcat dar fara pasager. Pe asfalt combinatia asta nu a fost ideala dar nici prea rea. Cat era nou Mitas-ul si K60 pe fata in jur de 10.000 Km, spatele era mai alunecos pe marcajele de vopsea de pe sosea. Dupa o vreme s-o mai tocit si era OK. Pe off e marginal peste Scout-uri - la urma urmei au acelasi profil la dimensiunea asta. Am mers si la 40 si la 0 grade, decent fara sa fie extraordinar. As mai lua, in special pentru longevitate.
  6. greenharleyd

    BURSA LOCALA

    Curatenie prin casa, poate intereseaza pe cineva un set de handguards pentru V-Strom DL650, 2004-2011 (posibil sa se potriveasca si pentru alti ani...).
  7. greenharleyd

    BURSA LOCALA

    Aloha - poate este de interes, cateva accesorii moto de vanzare, la curatenia de primavara: Pantaloni si vesta de piele, GPS/telefon "de scandal", casca Nolan N104. Cizmele is rezervate. https://www.olx.ro/oferte/user/3Si4/
  8. Multam mult Minu-le. Gatat si eu vacanta, la retur am mers via Ungaria dar la intoarcere Mostar / Sarajevo / Novi Sad / Timisoara. Superb pana am iesit din Bosnia, apoi mega aglomerat si plictisitor prin Serbia (pe unde ne-o prins si ploaia :P). Multam de sugestii.
  9. Abia pe sfarsit de saptamana plecam, deci esti deja pe acolo cand noi suntem pe drum... Cat stai prin zona?
  10. Multam mult de idei. Faza e ca am numai 2 zile pentru dus, tot atata pentru retur. Deci bucle prea mari nu prea se pot face, dar varianta Sarajevo-Mostar-Metkovic e ce am luat si eu in calcul pentru una din variante. Amu tre' sa gasesc alternativa :D.
  11. Salutare domni si doamne. Idei de traseu Cluj - Croatia (zona Dubrovnik) si retur, de preferat pe trasee diferite? Din pacate is numai cate 2 zile disponibile atat la dus cat si la intors, deci nu prea e timp de crosetat, dar parca nici prea mult pe autostrazi n-as sta. Dincolo de ce zile Google, ati facut ceva similar? Daca da, rogu-va, ascult de sfaturi. Mobrele duc cam orice drum, cat se poate numi drum - deci merg si curbe si drumuri proaste, daca merita zona. Multam tare mult.
  12. Trecut pe acolo acum o saptamana. Cateva semafoare, cateva bucati fara asfalt (sute de metri, nu mai mult) dar se poate trece cu orice moto, cu orice anvelope. In rest drumul e foarte fain ;).
  13. Apropos de consum, Sambata am reusit sa sar si eu de 450 de Km: total 460Km facuti cu 2 picaturi sub 20L. Nici un Km de autostrada si mers in jur de 90-100Km maxim, relativ putine sate, viteza medie probabil undeva intre 70-75Km/h. Dar partea interesanta e cam am -1 pe fata si +2 pe spate. Ceea ce se zice ca-ti creste consumul ;).
  14. La cum suna povestea ai patit exact ce am patit si eu acum multi ani, numai ca atunci eram cu masina. Un drum lung, pornit de dimineata, anticipam cu nerabdare o zona de drum care stiam ca-mi place mult si era super lejera ca trafic: Harsova - Tulcea (culmea, tot in Dobrogea). M-am relaxat atat de mult incat n-am mai fost atent la drum si am iesit in decor. Lectia: oricat de mult iti place un segment anume, nu pierde concentrarea la drum. Adica fix ce ti-or spus cam toti. Sanatate, spor la reparatii si sa te bucuri de mobra si pe mai departe ;).
  15. Tajikistan si Kargastan? Hai cu detaliile, nu fi zgarcit :D.
  16. De ce il compari musai cu pre 2013? Post 2013 are cateva Kg in plus, dar si cateva din bubele initiale rezolvate. Intreb pentru ca si eu incerc sa inteleg de ce as lua T700 in loc de F800GS (pe care cu putin noroc il poti gasi si nou, ramas pe stoc pe undeva, in cam aceiasi bani...).
  17. La cata cerere e, ma indoiesc. Plus ca de la anul incep sa fie produse in China, lumea o sa fie reticenta, astea din primul an se vor pastra. Si eu is tentat de una SH, dar mai avem pana acolo ;).
  18. Da, le salveza, dar asa cum zice @cooldeep, pastreaza numai un numar limitat (cred ca 10). Asta nu inseamna musai 10 zile, ci un numar oarecare de Km, variabil in functie de complexitatea traseului. Dupa ce ajunge la numarul asta, incepe sa le stearga pe cele mai vechi, pe masura ce creeaza unele noi. Nu ma intreba de unde stiu ;). Cu alte cuvinte, daca ai de gand un traseu lung, la maxim o saptaman trebuie sa-l conectezi la un laptop si sa copiezi fisierele de arhiva, care is in format .gpx.
  19. Multam mult, dar tocmai ca partea aia o am, imi trebuie bucata neindoibila (si neindoita :P.)
  20. Intrebare intrebatoare: are cineva / stie pe unde as putea gasi o pedala de schimbator pentru DL650A (din 2010)? Al meu ar cam trebui inlocuit ca a ramas destul de sifonat si parca n-as da o gramada de bani pe unul nou. Multam mult pentru sfaturi :).
  21. Am facut plata direct prin card. Am trimis o sesizare la ECC-Romania, sa vedem ce rezultate obtin si ei. Am tot schimbat mailuri cu cei de la vanzari de la furnizor, ei o tin langa pe a lor ca s-a trimis comanda, dar la mine n-o ajuns nimic. Stiu si de ce: desi eu am cerut si platit transport prioritar (International Tracked/Signed), ei or trimis cu Royal Mail standard, adica fara AWB si deci cel mai probabil pierdut pe la Posta Romana. Dar nu-i problema mea, cum am zis, am platit suplimentar pentru transport prioritar. Cam aici se termina orice fel de reactie din partea lor: am trimis, s-o livrat. Super nemultumit de faptul ca nici macar nu incearca sa inteleaga problema. Multam tuturor pentru sugestii si sfaturi.
  22. Salutare, Dintre cei care locuiesc sau au prieteni prin UK, va rog un sfat: ce asociatie ar trebui sa contactez pentru a reclama un vanzator online care pretinde ca a livrat o comanda dar nu are nici un document care sa confirme asta si, evident, bunurile nu au ajuns la cumparator. Este o achizitie online de la o companie destul de mare, nu de la vreun neica-nimeni de pe Ebay. Rezultatele insa se dovedesc similare, din pacate. Am dovada platii, confirmarea comenzii si atat. N-am fost contactat de nici un curier iar firma nu are nici o dovada a livrarii, eu ramas cu banii dati si ochi-n soare (nu-i cine stie ce suma dar ma deranjeaza foarte mult atitudinea lor). Multumesc mult pentru sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...