WotRU2Me Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Sancta simplicitas...n-am hartuit oamenii nici in topicul cu avionul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Facand un mic rezumat, constat urmatoarele, la rece: -Nguyen e mai ceva ca google,le stie pe toate. -Lucica e foarte vertical cu bautura, il propun drept urmatorul Papa. -Goe si Paca sunt pinguinii de serviciu mobrism.ro. -Xael este in continuare fan clorofila. -Daca a venit si Cristinel,zis si oracolul capitalei, ati belit ciocanu' ,nu mai mergeti cu mobra, de frica! Legenda spune ca filmul matrix este bazat pe faptele lui, nu ne bagam. -WotRU2Me,om, si a asumat vina pentru tot, mai putin pentru faptul ca a postat aici= "injectia letala, boss". Ps: regretabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 38 minutes ago, Ice-D said: -Xael este in continuare fan clorofila. but... whyyyy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Facand un mic rezumat, constat urmatoarele, la rece: -Nguyen e mai ceva ca google,le stie pe toate. -Lucica e foarte vertical cu bautura, il propun drept urmatorul Papa. -Goe si Paca sunt pinguinii de serviciu mobrism.ro. -Xael este in continuare fan clorofila. -Daca a venit si Cristinel,zis si oracolul capitalei, ati belit ciocanu' ,nu mai mergeti cu mobra, de frica! Legenda spune ca filmul matrix este bazat pe faptele lui, nu ne bagam. -WotRU2Me,om, si a asumat vina pentru tot, mai putin pentru faptul ca a postat aici= "injectia letala, boss". Bine bre si IO ??? In cazul acesta propun o iesire in weekend spre NT [ plecare 7: 00 am OMV Colentina ] intr-un scop caritabil / religios si anume botezul si ungerea intr-o cristelnita [ cu vin otetit ] a preafericitului intelectual bugetar Lucica urmatorul PAPA . Lista este deschisa pentru toti privatii si somerii din Ro. 1... 2... 3... 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Alt (cuvant urat) care a urmat scoli private... Tu care esti, ma, in viata reala? Ai scos vibratorul cu toba replica la plimbare pe bulevard si acum spargi o samanta si postezi de pe aifon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 IPHONE ,,,,, intelectualule ,,,,,te-am adus la disperare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Ei da asa frate mai venim de acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 (editat) Acum 9 minute, vik55 a spus: IPHONE ,,,,, intelectualule ,,,,,te-am adus la disperare . Fara majuscule, desteptule. Nu m-ai adus decat pe scaunul de la birou. Da' ia zi, e foarte cool sa nu se stie nimic de tine, dar sa o arzi superior pe net, nu? Ca e la moda faza asta. Acum 10 minute, Starcream a spus: Stai linistit ca si asta e veteran de școala veche, a studiat putin, dar stie multe. A, "școala vieți", cu un singur "i". Stiu multi de astia. De obicei ii evit. Editat Iunie 12, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 (editat) Luciane , in caz ca ai uitat, esti profesor de SPORT. Esti umplutura in invatamant. Esti un fel de babysitter pentru copii intre doua materii importante. Editat Iunie 12, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 (editat) Bă, b.o.u.l.e, am facut liceul pedagogic (stii ce e aia? In caz ca nu, iti explic: am iesit cu calificare de invatator, dupa cursuri de 5 ani. Invatatorul e ala care ti-a pus tiloul in mana si te-a invatat sa scrii, cand tie iti curgeau mucii pe caiet si-i trageai in gura, sa nu se murdareasca foile), abia apoi FEFS. Nu trebuie sa ma justific. Sper sa ai copii obezi, cu scutire la educatie fizica, carora sa le fie lene sa se ridice ca sa-si puna telefonul la incarcat. Editat Iunie 12, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 E de mult asa, ca baietii vin cu argumente de fier, gen profesii si alte minuni. Avocati de calitate, 24 de carate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 @Lucian_M Da da , la cat esti de intelijent...nici macar titulatura nu ai. Esti criminal de comic atribuindu-ti meritele unor profesori buni din trecut ...fara legatura cu tine . 4 minutes ago, Christian 1 said: Mno,ati basit si topicu' asta... Dude , mai lasa prostia asta sa se odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Io-te ce o da la cotit. Vrei sa ma justific in fata ta? Ma intreb de ce ti-ai ales nickname-ul asta pe forum. Am o banuiala, totusi: copila razgaiat, care a re de toate si se simte superior, crezand ca toate i se cuvin. Smecher tare la tastatura, face jdemilioane de euro pe an (ca doar e argat la vreo firma mare, cu profit enorm, care contribuie la bugetul statului), se plimba prin diferite tari (macar virtual), detine adevarul absolut. Ia zi, iti trimit un borcan de dulceata, sa ti-l torni in slapi cand iesi cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Gogule daca ai terminat liceul hai ca te iau la mine la firma . Ne intelegem noi cu banii pe bune acum fara misto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Luciane , ce spui tu despre invatamant este ca si cum un injiner mediocru se lauda ca alti injineri au ridicat turnul Eiffel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Mai bine va dati intilnire dupa blocuri si rezolvati ca intre barbati,daca mai exista asa ceva...ca din virful pixului e usor a scrie injuraturi Dupa cit timp si energie consumati pe aici sunt clare niste chestii: 1-nu aveti multe alte bucurii 2-mergeti prea putin cu motorul 3-cititi prea putin sau deloc 4-aveti grave probleme cu orgoliul Pacat,o sa va treziti la final ca ati footoot timpul complet aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Eu recunosc ca nu merg pe cat mi-as dori, pentru ca mai sunt si altele de facut. Recuperez la sfarsitul lunii (nu stiu destinatia, dar plecam oricum). Cat despre orgoliu, nu ma simt, dar sunt cativa atotcunoscatori pe aici de cere nu se poate incapea. Macar tastez de la tastatura, nu de pe mobil, ceea ce inseamna ca, daca stau la pc, mai fac si altceva pe langa browsing (video editing). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Faca-se voia ta. Cristi e numele nu dude,alune,etc Mai nene ma doare burta de ras ,,,,, cum a putut s a puna botul copilul asta din Nt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Acum 5 minute, goe 75 a spus: Luciane , ce spui tu despre invatamant este ca si cum un injiner mediocru se lauda ca alti injineri au ridicat turnul Eiffel . Pai si tu nu esti injiner? N-ai evoluat de la statutul de cornuta, de acum 15 ani, cand eu aveam caruta si tu trageai alene la ea? Chiar acum, vik55 a spus: Faca-se voia ta. Cristi e numele nu dude,alune,etc Mai nene ma doare burta de ras ,,,,, cum a putut s a puna botul copilul asta din Nt . Invatatorul tau te-a mintit, nu se scrie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 corect gogule cine stie cunoaste dar crede-ma din viteza hai mai baga ceva ,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 4 minutes ago, Lucian_M said: Pai si tu nu esti injiner? N-ai evoluat de la statutul de cornuta, de acum 15 ani, cand eu aveam caruta si tu trageai alene la ea? Nu sunt nici injiner ...ai incurcat si topicul...sa-ti trimitem o asistenta sa-ti ia tensiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Una blonda, inalta, cu tate mari, te rog. Daca nu esti injiner, sper ca nu esti Prigoana, ala cu gunoiul... Acum 3 minute, vik55 a spus: corect gogule cine stie cunoaste dar crede-ma din viteza hai mai baga ceva ,,,,, Toti spuneti la fel: viteza, telefonul etc. Prea multi nervi cand tastezi, bo$$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 stai ca opresc acum si ce caruta aveai frate ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 (editat) Aia pe care ti-am vandut-o dupa ce boul nu mai putea sa o traga, ca si-a luat aifon. Stai ca opresc eu acum: de cand suntem frati? Nici macar frati de pasiune. Termina cu apelativele astea! Editat Iunie 12, 2019 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 (editat) 12 minutes ago, Lucian_M said: Daca nu esti injiner, sper ca nu esti Prigoana, ala cu gunoiul... Ce a fost asta ? Probabil ca trebuia sa fie o gluma ... Editat Iunie 12, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate