ianachim Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 O problema ...cred... tehnica a cauzat arderea completa nu a avut loc nici un accident sau impact zeci de masini au trecut pe langa si au stationat la nici 10 metri fara ca nimeni sa scoata un extinctor 18BE5CB0-D12A-4686-B43A-33AAEC35F36C.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Inteleg din comentariile de pe facebook ca avea soferul extinctor, l-a folosit pe tot si degeaba. In al doilea rand, cam cate extinctoare de masina crezi ca stingeau ce e acolo? In al treilea rand, intreb si eu, nu exista pericol de explozie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 Acum 20 minute, XaeL a spus: Inteleg din comentariile de pe facebook ca avea soferul extinctor, l-a folosit pe tot si degeaba. In al doilea rand, cam cate extinctoare de masina crezi ca stingeau ce e acolo? In al treilea rand, intreb si eu, nu exista pericol de explozie? Un tip de pe santierul de langa a venit cu un extinctor!!! nici un sofer nu a venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2019 Admin Share Postat Iulie 1, 2019 Pâna la urmă ce a ars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 Motocicleta... nu stiu marca sau model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 6 minutes ago, ianachim said: Un tip de pe santierul de langa a venit cu un extinctor!!! nici un sofer nu a venit!!! Deci a venit ala cu extinctor mare, de șantier, degeaba... iar tu zici ca soferii trebuia sa spârcâie si ei pe-acolo cu extinctoarele de mana din portbagaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) Acum 6 minute, XaeL a spus: Deci a venit ala cu extinctor mare, de șantier, degeaba... iar tu zici ca soferii trebuia sa spârcâie si ei pe-acolo cu extinctoarele de mana din portbagaj? Ai folosit vreodata un stingator? ala de pe santier nu a venit cu hidrantul!!! Si nici macar nu a dat unde trebuia omul a avut intentii bune dar a venit cand flacarile erau mari daca se dadea cu stingatorul in mom din poza se rez ceva ... Editat Iulie 1, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Sprayurile alea care se găsesc în majoritatea mașinilor sunt niște glume proaste, poți stinge cu ele cel mult vreo scrisoare de amor incendiată. În fine, nu că asta scuză neimplicarea. Dar fă-mă să înțeleg, tu ai ridicat drona ca să filmezi cum ardea mobra?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) noi incercam sa intetim focul facand curent avem cate o drona in buzunar si cand arde cate o moto o ridicam Editat Iulie 1, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 9 minutes ago, ianachim said: Ai folosit vreodata un stingator? ala de pe santier [...] nici macar nu a dat unde trebuia .... si tu zici ca soferii in general stiu unde sa dea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 Acum 1 minut, XaeL a spus: .... si tu zici ca soferii in general stiu unde sa dea? eu zic ca 1 era un stingator cu PRAF 2 a venit tarziu cand focul deja era f mare si anvelopele cu benzina ii intretineau f bine 3. daca intervii pana sa se aprinda ... stare incipienta mai ai o sansa 4 ai folosit vreodata un stingator ... sa stingi un foc ...nu sa pui in suport sau sa l scoti din suport????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Aia ardea ca o torta.Rahatul ala de stingator din masina stinge doar o scrisoare,cum bine a zis john.La un inceput de incendiu mai merge dar la o ditamai palalaie nu merge decat hidrantul.Ca sa nu mai spun ca pana gasesti micutul stingator in portbagaj,printre bulendre,s-a dus dracului totul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) Xenoane, leduri de pe aliexpress Le. ideea lui Ianachim cred ca era lipsa spiritului civic. Editat Iulie 1, 2019 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) @ianachim Nu, colegule. Si suspectez ca 99% dintre soferi nu au folosit nici ei. Ceea ce i-ar fi facut la fel de inutili ca un stranut in casca inchisa. Dar tu poti continua sa trăiești in lumea ta paralelă in care o armată de soferi veneau cu tasnitoarele alea pe care 99% sigur nu le au in portbagaj si stingeau focul actionand prompt si corect la momentul potrivit. Editat Iulie 1, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Sa nu uitam ca nu toti sunt pompieri voluntari..Frica bate tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 Acum 2 minute, XaeL a spus: @ianachim Nu, colegule. Si suspectez ca 99% dintre soferi nu au folosit nici ei. Ceea ce i-ar fi facut la fel de inutili ca un stranut in casca inchisa. Dar tu poti continua sa trăiești in lumea ta paralelă in care o armată de soferi veneau cu tasnitoarele alea pe care 99% sigur nu le au in portbagaj si stingeau focul actionand prompt si corect la momentul potrivit. Ai dreptate .... suntem o natie de indiferenti si indolenti cumparam o multime de lucruri doar ca trebuie nu ca am si vrea/stii sa le folosim spiritul civic este e (cuvant urat) iar orice initiativa trebuie inabusita in fasa sper sa nu ai nevoie vreodata sa sune unul pentru tine la 112 care care stie DOAR sa foloseasca telefonul numai sa faca poze SELFIE Acum 6 minute, adidas a spus: Xenoane, leduri de pe aliexpress Le. ideea lui Ianachim cred ca era lipsa spiritului civic. Ai prin ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 (editat) Dotore , nu ma prind de ce te agiti asa .I-ai scos aluia masina din priza pt cantiva bani/zi consum , dar ti-ai goli stingatorul de 50 ron pe masina/motoreta altuia ...sau ii prezinti nota de plata la final? Editat Iulie 1, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 5 minutes ago, goe 75 said: Dotore , nu ma prind de ce te agiti asa. Imi place sa ma contrazic pe net. Pe tine ce vant te aduce pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Mai mult partea comica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Am curaj sa pun pariu ca motoreta a fost Ducati sau Bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Ce-ai dronat tu acolo (prima poza) e colegul de forum de la motorcycling.to: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2019 Autor Share Postat Iulie 1, 2019 sa i dam romanului ce i place CIRC SI PAINE nu uitati sa votati PSD.... o sa v o mareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Am avut o experienta din asta, din 5 stingatoare au mers 3, care au dat un jet de 2 secunde desi pe ele zice ca 5. Bineinteles ca a ars masina intr-o veselie. Acu am 2 de 1kg in masina si unu de 5kg in casa...da tot nu ma simt mai bazat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate