Metal Heart Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Daca ajungi in Bucuresti, da un semn, desi iti recomand sa nu pierzi prea multa vreme pe aici. Treci si mergi mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Bravo, o adevarata temerara. Bun venit in Romania! Dealtfel, se pare ca stai bine la capitolul motociclit, ai ceva “antecedente” Zice bine @Metal Heart. Poate o plimbare cu “autocarul turistic”, vezi repede obiectivele importante ale Bucurestiului, bifezi Centrul Vechi (papica si bauturica- acolo iti putem tine companie), evident daca nu ai alte planuri. Altfel, Bucurestiul este aglomerat, este cald inca si mai bine motociclesti (vizitezi si alte orase). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Pintilie Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 succesuri.... si : vsego dobrovo, jdal tvoiego zvonka, 7 futov pod kilem ( nimic vulgar si asemanator cu limba romana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) Daca ai cum poti pune poze din calatoria ta sa ne clatim si noi ochii? Editat August 21, 2019 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinivuel Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 Bună seara! Acum sunt în Braşov şi mâine merg spre Suceava. Nu am găsit nici un loc unde pot să stau mâine noaptea, dacă aveți idee, scrii aici, vă rog! Mersi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 http://www.booking.com/Share-U3SVel Curat si ok la pret. Lexy's apartment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 (editat) Mâine noapte bănuiesc că are nevoie la Suceava, nu în Brașov! Voiam să propun Conacul Domnesc, dar nu mai are camere. Pe booking.com mai sunt variante dar nu pot să-mi dau cu părerea despre ele, poate cineva din zonă să stie. Editat August 28, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinivuel Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 Mulțumesc! De obicei eu dorm în cort şi gasesc locuri siguri ca să le pun:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum 18 ore, Tinivuel a spus: Bravo!! Acesta este spiritul motociclistului veritabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinivuel Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 La 20.08.2019 la 15:40, Aurelian Pintilie a spus: succesuri.... si : vsego dobrovo, jdal tvoiego zvonka, 7 futov pod kilem ( nimic vulgar si asemanator cu limba romana) Mersi! Am fost foarte ocupată în Bucureşti, am vazut o scoala de dansuri irlandezi, şi am fost fericită din causa asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Suceava, pensiunea Alessia. 4.7 km from center. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Ia-o prin Miercurea Ciuc - Cheile Bicazului - Piatra Neamt - Suceava. E frumos drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i gergely Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Bravo,imi pare rau ca doar acum am vazut post-ul tau mi-ar fi placut sa ne vedem cand erai la Cluj.Dar poate cu alta ocazie! Drum bun sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinivuel Postat Septembrie 6, 2019 Autor Share Postat Septembrie 6, 2019 Bună seara! Am ajuns acasă la Moscova!:) N-am nici-o problema la drum! Yamaha YBR-125 a putut să merge 5000 de kilometri! A fost o excursie foarte placută! Poate anul viitor o să întorc:) Mulțumesc pentru tot! Tatiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Felicitări! Totul e bine când se termină cu bine. Poate postezi și niște poze din călătorie. Chapeau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Bravo tie, felicitari! O tura lunga si sigur interesanta iar faptul ca a fost fara incidente e cel mai important. Te mai asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Pintilie Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Ia rad za tebea, jdal , vsego dobrogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate