AlexAB Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Mai are cineva liber vineri sa ne băgăm pe off prin Vrancea, cu plecare din București de la un 7 jumătate dimineața? Cam asta ar fi o parte din traseu, ce am făcut in topicul acesta combinat cu drumurile rupte de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Vineri ? Noi muncim, nu gândim Poate sâmbătă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 Si intoarcerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 23, 2019 Autor Share Postat Octombrie 23, 2019 (editat) In aceeași zi, ca am alte planuri in weekend. Editat Octombrie 23, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Intrebarea era pe unde !?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Io's cu 70% sanse de venit, sper sa reusesc sa rezolv niste problemute programate pt vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 33 minutes ago, ERU said: Intrebarea era pe unde !?!? :))) După atâția zeci de km pe off, o sa ieșim inspre Focsani, ne întoarcem pe E85 in principiu. Ultima strigare, plecarea la 8.45 Petrom Miorița. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Mare atenție, veți întâlni, in special la dus, multa ceață, ceva burniță de-aia slabă care se depune instantaneu pe vizieră, și nici pe jos nu va fi uscat. Gândiți-va de doua ori daca se merită... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Merita. Mergem cu atenție. Asa a fost si duminica trecuta cu 12 motoare. Si sâmbăta trecuta la fel. Editat Octombrie 24, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 50 minute, Bart Bz a spus: Gândiți-va de doua ori daca se merită... Si de 10 ori daca ma gandesc tot merita Weekend-ul trecut am sters viziera (din minut in minut) cu un cocolos de hartie daia igienica de la benzinarie. De data asta iau o carpa, o tin in bord. Alex, la mine au crescut sansele la 88% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Hai ca mai ai puțin până la 100%. Îți dau și ochelarii in caz de stropeala complet întâmplătoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Distracție plăcută bai băieți, si, pe cat se poate, asfalt uscat! ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Mulțumim frumos, Bart, la fel si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Cap0ne a descoperit mobra. Am amusinat-o . Drum bun si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Iar nu dorm la ore dastea. Acu am terminat de pregatit mobra Ne vedem dimineat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Eu m-am decis pe la ora 1 sa vin... a fost super..pune Alex poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Blanaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 26, 2019 Autor Share Postat Octombrie 26, 2019 (editat) A fost superba tura si compania de nota 20. Dimineata cu ceata si friguroasa. Apoi a iesit soarele si noi am intrat pe a2a portiune de off, prin niste sate, dar dupa putin timp am luat un pasager nedorit. Un cui in roata spate. La penultima iesire Silviu a facut pana. La ultima iesire Cap0ne a facut pana. La iesirea asta am facut eu prima mea pana. Din fericire Silviu avea camera si leviere, Cap0ne compresor si eu aveam priza si entuziasm :D. Bai cat de fericit sunt ca am facut si eu pana si am scapat de intrebarea daca o sa ma descurc s-o fac :D. Cred ca in 45 de min am fost gata cu desfacut roata si dat jos roata, apasat cu cricul pe cauciuc, dejantat cu levierele, scos camera, pus camera noua, ginecologie cu ventilul, tras cauciucul la loc cu leveriele, umflat si pus inapoi roata. Am continuat drumul printre sate si am facut cateva urcari destul de distractive si provocatoare, dar camera mea a decedat si din pacate nu le-am prins, nici macar in poze. Am ajuns sus de tot la cea mai spectaculoasa vedere de tot anul asta. Am coborat de pe creasta, am continuat forestierul si ne-am mai urcat sa exploram diferite trasee adiacente. Un plus cand folosesti Google Maps pe modul Walking e ca te baga pe single trackuri :)) Aici am decis si eu sa facem o pauza cu vedere. Drumul pana la iesirea la asfalt: Am iesit apoi inspre Ramnicu Sarat si la 7 jumatate eram deja acasa (mai putin Sivliu care si-a dorit sa mai ramana pe off ). Urcarea cu saritura de pe deal: Editat Octombrie 26, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate