Marius Mihasan Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Face parte dintr-o poveste mai lungă, dar am zis să rămână pentru posterioritate si aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Merci şi bravo! Când ai făcut excursia şi cât de greu e să te orientezi? Marcajele lipsesc în off, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Nu sunt semne dar ai recepție 4g pe Strategica, cu Google Maps te descurci lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 nu inteleg cum ai cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 (editat) Tine mine. Multi fac greseala asta. Ai intrat intr-un sant, ramai in el. Mergi dupa el pana cand chiar trebuie sa iesi din el. Nu schimbi santurile des ca o sa faci poc des. Tipul asta de cazatura e cea mai frecventa intre incepatori pe offroad care se cred ca pe asfalt si schimba directia fara sa tina cont de teren. In offroad trebuie sa te mulezi pe teren, nu mai poti sa o iei fix pe unde vrei tu. Poti sa sari din sant in altul dar cu cauciucuri adecvate, mobre adecvate si know how. Pana atunci minimizeaza riscurile si ramai in santul tau pana cand gasesti o solutie safe de iesire. Editat Noiembrie 22, 2019 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Acum 2 ore, AlexAB a spus: Nu sunt semne dar ai recepție 4g pe Strategica, cu Google Maps te descurci lejer. Mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 abia la minutu 10 cade ... ca balega clickbait pt canalu de yt nici pe asfalt nu merge mai bine , casca ochii la peisaje si-l surprind curbele ca pe barna rezultatul alegerilor . vinde camera si motocicleta si cumpara-ti o trotineta electrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Acum 3 ore, wawessh a spus: Tine mine. Multi fac greseala asta. Ai intrat intr-un sant, ramai in el. Mergi dupa el pana cand chiar trebuie sa iesi din el. Nu schimbi santurile des ca o sa faci poc des. Tipul asta de cazatura e cea mai frecventa intre incepatori pe offroad care se cred ca pe asfalt si schimba directia fara sa tina cont de teren. In offroad trebuie sa te mulezi pe teren, nu mai poti sa o iei fix pe unde vrei tu. Poti sa sari din sant in altul dar cu cauciucuri adecvate, mobre adecvate si know how. Pana atunci minimizeaza riscurile si ramai in santul tau pana cand gasesti o solutie safe de iesire. asta-i ca linia de tramvai pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 (editat) Prima lecție învățată de la Wawessh la prima mea ieșire pe Baiului cu Dominatorul. Si acum ii aud vocea de fiecare dată când intru într-un șleau :)). Editat Noiembrie 22, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 22, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2019 Acum 5 ore, frigider a spus: nu inteleg cum ai cazut. Nici eu sincer, dar ii las pe altii mai experimentati sa lanseze ipoteze si sa gaseasca explicatii. Eu probabil ma voi duce inca o data la anul sa admir peisajul. Tot cu mobra, ca trotineta nu am . Acum 6 ore, Rouleur a spus: Merci şi bravo! Când ai făcut excursia şi cât de greu e să te orientezi? Marcajele lipsesc în off, nu?! Undeva spre sfarsitul lunii August. Nu mi-a fost greu, am avut harta pe gps si mi-am pus cateva puncte. A trebuit sa deschid si sa inchid 2 porti parca, unde am avut dubii daca chiar pe acolo e drumul, dar a fost OK. Acum 6 ore, wawessh a spus: Tine mine. Multumesc de sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Acum 4 ore, Marius Mihasan a spus: Undeva spre sfarsitul lunii August. Nu mi-a fost greu, am avut harta pe gps si mi-am pus cateva puncte. A trebuit sa deschid si sa inchid 2 porti parca, unde am avut dubii daca chiar pe acolo e drumul, dar a fost OK. Mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 23, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2019 Acum 12 ore, Rouleur a spus: Mulţumesc! Cu placere. Mai jos e un link cu o harta interactiva ce contine track-uri scoase de pe GPS. Da zoom in zona de interes. https://drive.google.com/open?id=1qjOsVCCRcObpN98aKlPkaeTJ3qQ&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 24, 2019 Share Postat Noiembrie 24, 2019 La 22.11.2019 la 14:10, superbec a spus: abia la minutu 10 cade ... ca balega clickbait pt canalu de yt nici pe asfalt nu merge mai bine , casca ochii la peisaje si-l surprind curbele ca pe barna rezultatul alegerilor . vinde camera si motocicleta si cumpara-ti o trotineta electrica. probabil de invidie faci asfel de comentarii gratuite, nu trebuie să dea explicații nimănui legat de montajul filmării sau a modului cum se dă pe moto, bine că are curaj să o facă pe astfel de trasee... coborârea dinspre Cabana Plaiu Poienii spre DN nu e ptr toată lumea, dar probabil ocupat fiind cu tastatura și comentarii politice gen Mircea Badea nu o să ajungi vreodată pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 24, 2019 Share Postat Noiembrie 24, 2019 ma alifie, voi 2 nu va tineti dupa mine nici daca va impinge marquez cu lupa pe la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2019 Acum 9 ore, ovideu a spus: Multumesc pentru luarea de pozitie. Sunt insa personaje care nu merita luate in seama, pentru ca 1. nu spun nimic, desi fac galagie si 2. am pierde timpul degeaba, sunt pe un piedestal mult prea inalt ca se ne auda. Asa ca mai bine ne tinem de ghidon si invartim roata pentru peisaje in lumea reala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 25, 2019 Share Postat Noiembrie 25, 2019 La 24.11.2019 la 17:57, superbec a spus: ma alifie, voi 2 nu va tineti dupa mine nici daca va impinge marquez cu lupa pe la spate ești pe dinafară man.. și asta te atacă, întâi o dai cu Barna, acum cu Marquez.. deși asta cu alifia și lupa îți sunt familiare când ești în fața tastaturii probabil. nu mai polua topicuri degeaba.. vezi ți de drumurile tale și lasă ne pe noi ăștia simpli să visăm pe poteci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2019 Share Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) BECUL a spus o prea direct insa daca urmaresri filmarea ...cel putin pe asfalt ...... este mers de incepator in teren si eu am cazut asa ca balega intre 2 santuri Editat Noiembrie 25, 2019 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 25, 2019 Admin Share Postat Noiembrie 25, 2019 Ce deflector este ala, MRA? Este bun de ceva, merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2019 Acum 23 minute, l.u.v a spus: Ce deflector este ala, MRA? Este bun de ceva, merita? Da, cred ca MRA era parbrizul si deflectorul, le-am luat impreuna. Nu pot spune ca faceau minuni, dar era mai putin vant in piept si in fata in comparatie cu parbrizul original de Transalp. Zgomot insa era cu ambele, si original, si MRA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Eu nu inteleg de ce au tabarat hienele pe omul asta, eu nu vad unde se da el mare expert, campion de Romaniacs. Ma rog. Frumoasa aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate