redragonro31 Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Salut rideri, detin o casca HJC RPHA 11 si as vrea sa i curat interiorul. Pana acum pentru interior am folosit Motul Helmet Interior Clean. Am citit pe net si unii spun ca e ok sa o cureti si direct in masina de spalat dar si manual. Voi cum credeti ca e cel mai ok si cum procedati? Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 9, 2020 Admin Share Postat Februarie 9, 2020 Manual se spala ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Intrebare, captuseala este detasabila ? Daca da, intr-un lighenus cu apa calduta, ceva detergent, lasata captuseala si ce se mai desprinde de casca pana a doua zi. Mostoflocita in zeama aia, clatita din abundenta si uscare cat cuprinde. Daca nu este detasabila, se cauta un recipient (galeata) sa incapa toata casca, acelasi tratament, timp de uscare suficient... pana vine primavara. Daca nu ai rabdare cu toate astea, pe PM iti dau o "directie" unde poti sa-ti cureti echipamentul "profi", inclusiv captuseala castii, manusi, echipament piele si ce iti mai este necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 (editat) Eu am spălat asa cum zice PoliBuc, la spalatorie profi, mașină, dar și cu spumă gen Motul. După ceva timp am ajuns sa procedez așa: dacă am casca de ceva timp spălatul în lighean/cadă/chiuvetă funcționează foarte bine. Atâta timp o speli la timp este ok, adică când consideri tu ca trebuie. Anul trecut am luat alta și am început sa dau în interior doar cu spumă, Motorex. Spuma aia face o treaba excelentă! După un timp probabil o să și spăl cum trebuie interiorul. Ideea mea e ca dacă ai casca nouă dă-i cu spumă sa nu o lași sa se impută. Adică ai grija de ea. Editat Februarie 9, 2020 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redragonro31 Postat Februarie 9, 2020 Autor Share Postat Februarie 9, 2020 @PoliBuc da, este detasabila. @iulianserbanok, multumesc de sfaturi. @l.u.vmersi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Spalat la masina, pus in saculet pentru delicate. Au iesit perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 (editat) 1 hour ago, edward_zone said: Spalat la masina, pus in saculet pentru delicate. Au iesit perfect. +1 @redragonro31 de ce ai simtit nevoia sa scrii de 2 ori postul, de pe 2 conturi diferite? Editat Februarie 12, 2020 de iaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Eu spal interiorul doar la masina. Nu am avut niciodata probleme si am fost mereu incantat de rezultat. (le spal insa destul de rar, port tot timpul cagula, indiferent de vremea de afara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 (editat) La 12/02/2020 la 11:40, iaco a spus: +1 @redragonro31 de ce ai simtit nevoia sa scrii de 2 ori postul, de pe 2 conturi diferite? Editat Februarie 13, 2020 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate